S.P. Kvalifikacije 2018
Moderators: Tomahawk11, Charuga
#151 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Jel Muhamed Konjić zadovoljan ždrijebom? 

- insaneinthebrain
#152 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
konja je javio BUDIMO POZITIVNI!!!!!!!!!!1 

#153 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
insaneinthebrain wrote:konja je javio BUDIMO POZITIVNI!!!!!!!!!!1

#154 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
grupa nije losa ali je moglo i bolje...
1. sesir: belgija je jaka i bolje bi bilo da smo dobili rumuniju, vels ili hrvatsku dok su jaci od belgije njemacka, spanija i holandija.
3. sesir: grci su vazda neugodni bolje da smo izvukli albaniju, sjeveru irsku ili madjare a dobro je sto smo izbjegli poljsku, svedsku i ukrajinu.
4. sesir: estonija tu sam zadovoljan mogli smo i slovence ili farske dobiti ali nek smo izbjegli tursku, irsku i norvesku.
5. sesir: kipar je ekipa koja je realno smijesna dobro je sto smo izbjegli armeniju i finsku.
kiprani se nadaju da ce se sto duze drzati u igri za plasman, estonija konta da smo se mi i grci raspali pa vrebaju sansu, grci se nadaju da ce nas iznenadit jer znaju da smo mi njima najveci konkurent za baraz, mi mislimo da smo najbolji na svijetu a belgija konta da je grupa smjesna
1. sesir: belgija je jaka i bolje bi bilo da smo dobili rumuniju, vels ili hrvatsku dok su jaci od belgije njemacka, spanija i holandija.
3. sesir: grci su vazda neugodni bolje da smo izvukli albaniju, sjeveru irsku ili madjare a dobro je sto smo izbjegli poljsku, svedsku i ukrajinu.
4. sesir: estonija tu sam zadovoljan mogli smo i slovence ili farske dobiti ali nek smo izbjegli tursku, irsku i norvesku.
5. sesir: kipar je ekipa koja je realno smijesna dobro je sto smo izbjegli armeniju i finsku.
kiprani se nadaju da ce se sto duze drzati u igri za plasman, estonija konta da smo se mi i grci raspali pa vrebaju sansu, grci se nadaju da ce nas iznenadit jer znaju da smo mi njima najveci konkurent za baraz, mi mislimo da smo najbolji na svijetu a belgija konta da je grupa smjesna
#155 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
nekako mi B bila najdraza al naleti Lusofonija
nije lose ali...valja 4 puta igrat protiv Grka
nije lose ali...valja 4 puta igrat protiv Grka
#156 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Koshpa wrote:Igramo s Rusijom prijateljsku utakmicu![]()
( garant u BL
)
Voljom zdrijeba reprezentacija rusije ce svoje prijateljske utakmice igrati sa timovima iz grupe H
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sutra-ra ... jom/167831No, to nije sve, odnosno FIFA je donija odluka da reprezentacija Rusije, koja je domaćin i ne učesstvuje u kvalifikacijama, igra prijateljske susrete i to sa reprezentacijama iz Grupe H što znači da će Bosna i Hercegovina po prvi put u historiji odmjeriti snage sa Rusijom.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sutra-ra ... jom/167831
#157 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ako Mesa nastavi sa ozbiljnim pristupom kao do sada, uz jos par pojacanja, mi ovo prolazimo direktno.
Nabusicemo i Belgijance i Grke, ostala furda nije vrijedna paznje.
Nabusicemo i Belgijance i Grke, ostala furda nije vrijedna paznje.
#158 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ne bi drugacije ni ugovorili dobru prijateljsku nego ovako da nam je tutnu oni
Mi ili ne igramo prijateljske ili igramo sa katastrofa Mexicom 

#159 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Mi moramo dobiti i tamo i ovamo ove ispod nas a onda sa Belgijom sta Bog da. Ali oni ce poslije Eura biti jos jaci. Benteke i Origi ce vrlo vjerovatno postati do tada vrlo dobri klasni napadaci. Pitanje je sa odbranom sta ce biti ali na ostalim pozicijama su djecurlija koja mogu biti samo bolja 

- Logovan
#160 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ma kakav Origi, nema od njega ništa. Taraba lik.Mustang1 wrote:Mi moramo dobiti i tamo i ovamo ove ispod nas a onda sa Belgijom sta Bog da. Ali oni ce poslije Eura biti jos jaci. Benteke i Origi ce vrlo vjerovatno postati do tada vrlo dobri klasni napadaci. Pitanje je sa odbranom sta ce biti ali na ostalim pozicijama su djecurlija koja mogu biti samo bolja
#161 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
p206 wrote:Meni Belgijanci nisu ništa više od skupa dobrih individualaca, kao tim me nisu nešto oduševili, puno je tu nezrelosti još uvijek. Možda na euru proigraju pa budu prejaki u kvalifikacijama, ali zasad ništa specijalno. Hrvati npr. bi nas puno lakše dobili nego oni iako nemaju toliko poznatih igrača
Neznam u kakvom su sada stanju Belgijanci ali pamtim utakmicu na SP u Brazilu protiv SAD-a. To je bio atomski nogomet, belgijanci su me oduševili, nikada u životu nisam gledao bolju utakmicu.
#162 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ma sve grupe su teske, nema vise laganih grupa kao prije 10-15 godina.
Belgija je favorit, Grcka izgubi nekidan od Farskih ostrva a kada budu igrali protiv nas imace novog trenera.
Sada vecu ulogu igra raspored utakmica.
Treba prva utakmica da odmah bude Belgija pa odigrati X. A onda pokupiti bodove u Estoniji i Kipru.
Da li neko zna kada ce biti dogovoreni rasporedi utakmica ?
Belgija je favorit, Grcka izgubi nekidan od Farskih ostrva a kada budu igrali protiv nas imace novog trenera.
Sada vecu ulogu igra raspored utakmica.
Treba prva utakmica da odmah bude Belgija pa odigrati X. A onda pokupiti bodove u Estoniji i Kipru.
Da li neko zna kada ce biti dogovoreni rasporedi utakmica ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#163 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Nismo kutarisali ni ove kvalifikacije, imamo mi jos nerijesenih racuna iz ove grupe sa Belgijom, ali vec se kalkulise o grupi za SP
Da nam je kako na EP, pa cemo dalje

Da nam je kako na EP, pa cemo dalje

- Logovan
#164 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Sutra izlazi raspored koliko znam.Tipicoti wrote: Da li neko zna kada ce biti dogovoreni rasporedi utakmica ?
#165 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Treba pitati Dodu gdje se narucuje Referendum 
Mi uvijek dobijemo Grcku, Belgiju, Estoniju i Kipar, a mogu se kladiti ako odemo u baraz da cemo dobiti Portugal.
Dajte Referendum, hocemo da igramo protiv Njemacke, Italije, Engleske, Azerbejdzana, Kazahstana, Malte.....

Mi uvijek dobijemo Grcku, Belgiju, Estoniju i Kipar, a mogu se kladiti ako odemo u baraz da cemo dobiti Portugal.
Dajte Referendum, hocemo da igramo protiv Njemacke, Italije, Engleske, Azerbejdzana, Kazahstana, Malte.....

- Herr Flick
#166 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ma Grci su u totalnom rasulu,ljudi su uspjeli da 2 puta izgube od Farskih ostrva
Neki pantelija od 70 god iz Urugvaja im trener 
Njihovi navijaci se sprdaju po fb sa repkom,govore kako cemo ih i mi i Belgija otrest po 4.5 - 0

Njihovi navijaci se sprdaju po fb sa repkom,govore kako cemo ih i mi i Belgija otrest po 4.5 - 0

#167 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
................................Begovic...........................
Mujdza.............Memija...........Spahic.............Kolasinac
............................Besic........................................
.....Izet....................Pjanic..............................Lulic
................Hodzic.................................................
.................................Dzeko...................................
jebem ga ako belgiju ne poderemo.
Mujdza.............Memija...........Spahic.............Kolasinac
............................Besic........................................
.....Izet....................Pjanic..............................Lulic
................Hodzic.................................................
.................................Dzeko...................................
jebem ga ako belgiju ne poderemo.
- Herr Flick
#169 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Mujdza jedino moze biti rekreativac(ali mi nemamo boljeg na toj strani),Spahic nece igrat naredne kvale 

#170 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
rage_guy wrote:Memija?
Memija igra ko Carlos, bolji je od svih mogucih opcija.
#171 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Na stoperu?Fudo387 wrote:rage_guy wrote:Memija?

#172 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Jebaji ga, metni ga po strani ako sam ja promasio. Momak je buduca zvijezda 100%.rage_guy wrote:Na stoperu?Fudo387 wrote:rage_guy wrote:Memija?
#173 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Treći put s belgijanerima, treći put s grkima, treći put s estima i drugi s kipranima. vala si u pravuLudzak wrote:Bolje Hrvate da smo dobili. Više mi igranje sa Belgijancima, da izvinete, popelo na vrh kur*a.
#174 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Point. wrote:Kako za koga.Martinez_ wrote:Nije laka grupa za BiH jer je Belgija za bilo koju balkansku ekipu nepremostiva prepreka.

-
#175 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Hoće li Srbija ove kvalifikacije početi sa minusom?
Smijem se kladit da se ni ovaj put neće kvalifikovati.

Smijem se kladit da se ni ovaj put neće kvalifikovati.