S A F E T I S O V I C - (pishem iz Bugarska)
Moderator: _BataZiv_0809
-
rumy
#1 S A F E T I S O V I C - (pishem iz Bugarska)
ZDRAVO LJUDI!POSTOJATI IZ BUGARSKA!JEDNA MOLBA!TREBA MENI POMOC!SAFET ISOVIC-SUPER!U BUGARSKA NEMA MUZIKU NJEMU-NISAM MOGAO KUPUJEM!LJBAV NJEMU!JA DOWNLOAD SVE PIJESMU SAFETA ISOVICA OT STRANICU NOSTALGIJA.COM I BOSNAPRKOSNAODSNA.MINE.NU.ZAMOLIO BIH AKO NEKO ZNA DA SE NA NEKOJ DRUGE STRANICI ZA DOWNLOAD BEZPLATAN NALAZI JOS /VISE,RDUGE/ PJESME NA SAFETA ISOVICA DA MI SE JAVI!KAJETE MI MOLIM VI KUDA JE SADA SAFET ISOVIC?KUDA ON JIVI - U KOJ GRAD - U SARAJEVO LI?IMA LI ON LICHNA ALI OFICIALNA STRANICA?JELIM DA NAUCHIM NJEGOVA BIOGRAFIA!!!KUDA U INTERNETU DA PROCITAM?NAZALOST NE RAZUMEM SVE NA BOSANSKI JEZIK.NISAM SIGURNA JELI /DALI/ PISEM DOBRO I JELI /DALI/ ME RAZUMJETE.HVALA PUNO!HVALA UNAPRIJED!PUNO SRECE!EXCUSE ME PLEASE THAT I DONT SPEAK GOOD YOUR LANGUAGE.WHEN I REED AND LOOK YOUR WEB I UNDERSTAND,BUT NOT EVERUTHINK.I HOPE AND BELIEVE THAT YOU WILL HELP ME!I FOUND WEBS NOSTSLGIJA.COM AND BOSNAPRKOSNAODSNA.MINE.NU,BUT I WANT MORE AND MORE AND MORE,BECAUSE SAFET ISOVIC IS ONE BIG PART OF MY YOUNG YEARS.MY FATHER LIVES WITH SAFET ISOVIC'S MUZIK.SAFET IS LIKE IDOL FOR MY FATHER SINCE 35 YEARS!MY FATHER IS A LIVE GOD FOR ME!MY MOTHER TOO.HE IS VERY ALONE AND UNHAPPY NOW,BECOUSE MY MAM IS IN GREESE 3 YEARS YET.ONLY SAFET'S MUZIK SAVE HIM.HIS FAVORITE SONG ARE:"PUT PUTUJE","SAN SAZPALA",DJUL DJULEIHA".....AND PR.MY MOTHER'S FAVOURITE SONG IS "JA U KLIN TI U PLOCU","AKO ME JOS VOLIS".WHEN I WAS CHILD/NOW I AM 34/MY PARENTS LISTENING AND SINGING SAFET'S SONGS EVERY DAY.WE LOST THIS 2 AUDIOKASSETE WHEN CHANGE APARTMENT.NOW MY DAD IS HAPPY,BECAUSE I MAKE RECORD-80-100 SONGS OF SAFET!!!!!!HELP ME TO BE MORE HAPPY!HAVE SAFET ISOVIC A PRIVATE OR OFFICIAL WEB!?!WHRITE ME PLEASE!!!!!!THANK YOU VERY,VERY,VERY MUCH!!!!!P.S.EXCUSE ME THAT MY ENGLISH NOT BETTER TOO.GOOD BLESS YOU!!!!!!!!
-
meldina
All i know is you could go to :www.nostalgija.com
-
+od 13 godina
hej ti iz Bugarske. Nemoj tako... Znas li da nije legalno downlodovati cd s interneta
Zezam se!
Ne znam gdje bi jos mogao naci... Pokusaj preko google. Najvjerovatnije ces tu i najlakse naci.
Haj pa sretno sa Safetom.

Zezam se!
Ne znam gdje bi jos mogao naci... Pokusaj preko google. Najvjerovatnije ces tu i najlakse naci.
Haj pa sretno sa Safetom.
-
rumy
HVALA!!!JA SAM PUNO SRETNA!TO JE ZATO STE MI ODGOVORILI.TO JE VRLO LJUBAZNO OD VAS.MNOGO VI MOLIM DA MI OPROSTITE ALI MISLITE STO JA RADIM NESHTO NEDOBRO.JA SAM DOBAR CHOVJEK.JA SAKAM MUZIKU NA SAFET SAMO DA GO SLUSHAM I DA SAM SRETNA ,NE ZA DRUGO...MOJ OTEC JE BIL NA KONCERT SAFETA ISOVICA U SOFIA KADA JE BIL NA 20-25 GODINI-RAZGOVARALI SA DVAMINA!!!SADA CIJELO VRIJEME MOJ OTAC SLUSAO MUZIKU SAFETA I GOVORI SAMO ZA TO-STO SA SI KAZALI/5-10 RIJECH/.OVO JE BILO SRECE ZA TATA.TATA JE MISLIO DA UZMEMO VLAK,BUS,AUTO DO BOSNA-DA PRONACHI MUZIKU SAFETA.SADA OCI SA MU ZHIVI I VELIKO,PUNO,VISE,NAJBOLIJE E SRETAN.ZA TO I JA SAM TAKVA.JA SADA NAUCHILA STO SAFET JE NAPRAVILO KONCERT U SARAJEVO U MJESECU MAJ (05.2004 g.)ALI SMO SNALI BIHMO DOSHLI NA MJESTU...MOLIM VI,LJUDI KAJETE MI ALI ZNAJETE IMA LI SAFET LICHNA ILI OFICIALNA WEB STRANICA,KUDA JIVI SADA,KUDA DA PROCHITAM NJEGOVA BIOGRAFIA...NVALA PUNO UNAPRIJED!!!!
- Soul_Sista
Rumy,
de nek ti neko objasni gdje se nalazi "Caps Lock" na tastaturi
mozda te i procitam ...
de nek ti neko objasni gdje se nalazi "Caps Lock" na tastaturi
-
Sarajevska Princeza
- Soul_Sista
Pa dobro, ja nosim naocale ali nisam toliko coravaMRAVOJED wrote:ovo je ko da gledam hornsova zajebancija![]()
p.s. šta falo velikim slovima?
- Soul_Sista
Ups...I did it again 
-
rumy
Zdravo ponovo,ljudi!Ja sam uvidjela sto je internet kod mjesec.Jos njemam uspjehi.Sada jos se uchim.Mnogo molim da me izvinite (oprostite) sto sam pisala so velikim slovima.Ja nisam znala sto to je grubo,prostacko,nekulturno i nepravilno...Zao mi je ali sam gradila problem...Molim da me izvinite ponovo.Srpski i bugarski jezici sa mnogo bliski,no ne razumjem sve sto pishete.Zato tretutno ja pishem so pomoc on-line recnik,no tamo ne nalazim nekie rec:zezam,homsova,zajebancija,fali,falo,naletio,veze i dguge...Nadam se da me razumjete.Muziku Safeta Isovica je praktican san za cela moja familia,verovajte mi!Ali neko zna kuda on jivi sada,ima li privatna ili oficialna web stranica,kuda i kada ima koncerti,njegova biografia ili neshto drugo o njemu.mnogo molim da mi se javi...Ja sakam da znam sve o njemu.Kuda, na koi web stranici da prochitam?Hvala unaprijed za pomoc!Puno pozdrava od Sofia!Puno srece!Puno srce!Pa-pa!
-
mrak
Javi se na [email protected], imam ja par cd-ova Safetove muzike i ostalog sevdaha koje cu ti rado poslati postom u cilju sirenja sevdaha po svijetu