Ryanair i Unicredit Visa electron

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Edinz

#1 Ryanair i Unicredit Visa electron

Post by Edinz »

Pokusavam vise puta da kupim kartu na Ryanairovoj stranici i ne uspijevam. Koristim Visa electron karticu iz Unicredit banke. Da li neko ima iskustva, ili savjet? Hvala
frolac

#2 Re: Ryanair i Unicredit Visa electron

Post by frolac »

Edinz wrote:Pokusavam vise puta da kupim kartu na Ryanairovoj stranici i ne uspijevam. Koristim Visa electron karticu iz Unicredit banke. Da li neko ima iskustva, ili savjet? Hvala
Koja ti je Visa electron? Ova nova UniCredit-ova ili stara HVB-ova? Sa starom sam mogao da placam svuda, sa novom samo na nekim stranicam. Austrian airlines ne prihvata ovu karticu dok S7 prima. Ne kontam ni ja u cemu je fol.
Edinz

#3 Re: Ryanair i Unicredit Visa electron

Post by Edinz »

Probali smo i sa starom i novom Unicredit i dzaba. Na kraju smo morali Visa karticom druge banke.
alica.k

#4 Re: Ryanair i Unicredit Visa electron

Post by alica.k »

ja na ryanovoj stranici platila visom electron iz rf banke...iz hypo i unicredit mi nije prolazila nikako. al mi zato nikakve provizije nisu skinuli :D.
gorkaz

#5 Re: Ryanair i Unicredit Visa electron

Post by gorkaz »

Edinz wrote:Pokusavam vise puta da kupim kartu na Ryanairovoj stranici i ne uspijevam. Koristim Visa electron karticu iz Unicredit banke. Da li neko ima iskustva, ili savjet? Hvala
Odakle pokusavas da platis i u kojem pravcu. Ako je iz BiH za putovanje u bilo koju zemlju osim Tursku, ne moze zbog viza, mozes samo preko ovlastene turisticke agencije u predocenje vize. Naravno ako putujes sa BiH pasosem.
alica.k

#6 Re: Ryanair i Unicredit Visa electron

Post by alica.k »

gorkaz, NIDJE VEZE. ja sam kupovala preko ryana karte bez ikakvih viza. tek na osnovu karte (i rezervacije smjestaja) mozes i izvaditi vizu. iz bih ryan svakako ne leti, vec iz hrvatske, njihovo je da prodaju, a kako ces ti za vizu, to nije njihov problem.
Post Reply