serija je toliko glupa da naprosto ne mogu odustati od nje.
i naravno jedina svjetla tacka dolores lambasa ali ne zbog glume.
Moderator: _BataZiv_0809
Ja sve kontam sad ce se proderati ooooroorookfashdidžej wrote:meni je najsmjesnije sto je on lafo opasan a konstitucijom i frizurom pravi levat. ranko mrcela.![]()
onda ona plava baba s kretenskim naglaskom.![]()
pa uvijek nervozni otac...![]()
i stalno muzicka podloga k'o da ce svake sekunde da se desi najstrasniji zlocin, cak i kad piju popdnevnu kafu.
Sto je Ranko Mrcela kratak Leonardu?didžej wrote:edine, gledas li, boga ti draga?
Meni je prva sezona mnogo bolja.Iz druge sezone sam pogledala nekoliko epizoda ,i nije mi nesto.didžej wrote:gleda li neku ovu smijesnu seriju i "briljantnu" glumu miraja grbica i ostalih?ako gleda da mi preprica o cemu se radi posto vidim da je ovo sto se sad emituje drugi dio.
serija je toliko glupa da naprosto ne mogu odustati od nje.![]()
ne pratim nesto u zadnje vrijeme, sta se desava, je l' mrcela jos maltretira suprugu ili je dospio u zatvor?astrid wrote:Meni je prva sezona mnogo bolja.Iz druge sezone sam pogledala nekoliko epizoda ,i nije mi nesto.didžej wrote:gleda li neku ovu smijesnu seriju i "briljantnu" glumu miraja grbica i ostalih?ako gleda da mi preprica o cemu se radi posto vidim da je ovo sto se sad emituje drugi dio.
Ne znam..ne gledam.Pogledala samo nekoliko epizoda..i odustaladidžej wrote:ne pratim nesto u zadnje vrijeme, sta se desava, je l' mrcela jos maltretira suprugu ili je dospio u zatvor?astrid wrote:Meni je prva sezona mnogo bolja.Iz druge sezone sam pogledala nekoliko epizoda ,i nije mi nesto.didžej wrote:gleda li neku ovu smijesnu seriju i "briljantnu" glumu miraja grbica i ostalih?ako gleda da mi preprica o cemu se radi posto vidim da je ovo sto se sad emituje drugi dio.