Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajkujMe wrote:Eno, izasla vijest da Rusi skladno nekom sporazumu salju izvidzacki avion koji ce 5 dana da snima BIH za nedozvoljene vojne snage industrije i slicno.
Da mi je znati ko je dozvolio takav sporazum gdje ce neprijatelj BIH moci da izvodi tacne lokacije za udare po nama.
Vasa misljenja?
E ovako da ti odgovorim, pošto vidim da paničiš bespotrebno.
Da bi jedan ruski borbeni avion došao do BiH, on mora preletjeti NATO prostor. Je li ti fkt misliš da će NATO mirno gledati da mu borbeni avioni natovareni bombama prelijeću preko glave?!
Pa nije to bas tako. Nije on ni pomislio da ce nas bombardovati. Procitaj ponovo. I u tom dijelu je u pravu. Ima tu dosta skakljivih lokacija za snimiti pgtv kad znas da ce to sve zavrsiti kod Srba
Al jbg protivU toga ne mozes nista
lajkujMe wrote:Eno, izasla vijest da Rusi skladno nekom sporazumu salju izvidzacki avion koji ce 5 dana da snima BIH za nedozvoljene vojne snage industrije i slicno.
Da mi je znati ko je dozvolio takav sporazum gdje ce neprijatelj BIH moci da izvodi tacne lokacije za udare po nama.
Vasa misljenja?
Da bi jedan ruski borbeni avion došao do BiH, on mora preletjeti NATO prostor. Je li ti fkt misliš da će NATO mirno gledati da mu borbeni avioni natovareni bombama prelijeću preko glave?!
Pa nije to bas tako. Nije on ni pomislio da ce nas bombardovati. Procitaj ponovo. I u tom dijelu je u pravu. Ima tu dosta skakljivih lokacija za snimiti pgtv kad znas da ce to sve zavrsiti kod Srba
Tvoj komentar bi imao smisla da se radi o snimanju Albanije.
Ovdje se radi o BiH, a Dodik više vremena provodi u Beogradu nego u BL ili Sarajevu. Tako da ne znam šta to rusi imaju snimati, kada mi imamo petokolonaše, koji će na pladnju odnijeti Vučiću 10x detaljnije izvještaje od nekakve slike vece rezolucije sa 10+ kilometara.
Vasa misljenja?
Jer rusi to ne mogu snimiti bez da prelete avionom za sta su dobili dozvolu
Horcrux wrote:Zamisli kad sazna za spijunske satelite...
a tek za gmap
ili katastar.ba jos bolja rezolucija
Da mi je znati ko je dozvolio da se BiH snima iz svemira i ovako lahko objavljuje, gdje ce neprijatelj BIH moci da izvodi tacne lokacije za udare po nama.
Vasa misljenja?
Pa nije bas da se raspituju o namjenskoj industriji u Zairu pa ce im snimci pokazati neku novost koju vec ne znaju. Jebote, zivili 70 godina u istoj drzavi, svako u za svakoga u bobu zna gdje su mu locirana vojna postrojenja i namjenska indrustrija ali bitno je da se ubija vrijeme .
Pa nije bas da se raspituju o namjenskoj industriji u Zairu pa ce im snimci pokazati neku novost koju vec ne znaju. Jebote, zivili 70 godina u istoj drzavi, svako u za svakoga u bobu zna gdje su mu locirana vojna postrojenja i namjenska indrustrija ali bitno je da se ubija vrijeme .
U Zairu i da hoce ne mogu
Mada glupo uopste misliti da im treba avion i to bas iznad bh neba da vide sta se desava