Ne razumemo mi tu "logiku".japin_mutapi wrote:i sad treba kao kontru francuzima i englezima podrzavati rusiju
RUSIJA
- LBVIEW
#7851 Re: RUSIJA
- Streptokok
#7852 Re: RUSIJA
sine, Bošnjaci smo mi. znam da ti to karadžić nije rekao ali možeš malo i sam proguglati.JUPITERXXX wrote:Slusajte momci ja kad sam ratovao protiv cetnika vecina vas je bila u pelenama ili u debeloj pozadini tako da me ostavite sa svojim pametovanjima.Sto ne pisete o ustaskoj agresiji koja je dobro dokumentovana a da ne smije se u njih dirati jer to pripada zapadno europskom katolickom miljeu pa da se ne zamjerite.Ja mislim da vas vecina boluje od Stokholmskog sindroma.Hrvatska je poslala samo 93-94 oko 3 korpusa u krizarski pohod u Bosnu(50000 vojnika) vise ih je poginulo i ranjeno protiv nas muslimana nego za citav rat u Hrvatskoj protiv Srba samo vi licemjeri i placeni forumasi necete to da priznate.Point. wrote:I sta kaze, bosanski patriota a rusofil.
U kakvim ruzicastim svjetovima, operisani od stvarnosti, pojedinci zive, to je cudo. No pasaran, pa to ti je.
- GandalfSivi
#7853 Re: RUSIJA
Odmah pored vjecne vatre sa desne strane ima izlog, pa gore jos i pise kulturni centar. Tamo se ovakve stvarnosti kreiraju, a cujem ni da lova nije losa...Point. wrote:I sta kaze, bosanski patriota a rusofil.
U kakvim ruzicastim svjetovima, operisani od stvarnosti, pojedinci zive, to je cudo. No pasaran, pa to ti je.
- Hajvan
#7854 Re: RUSIJA
bhnapoleon1 wrote: ispovijest pouzdana kao usamljena komsinica 5 km udaljena trazi drustvo
odlicno
-
sportman1
#7855 Re: RUSIJA
ne mora neko biti odmah rusofil ako je rusija zrtva i ukazuje na to.
nije ruska vojska na usa granici vec obratno.
i kad podjete od toga mozete da dobijete realnu sliku.
polazeci od interesa bosnjaka spustate nivo rasprave na jedan nivo koji se zove odnos bosnjaka prema rusiji.
znate i sami da u rusiji malo ko zna za bosnjake.
zato se uozbiljite i prestanite sa djecijim komentarima.
nije ruska vojska na usa granici vec obratno.
i kad podjete od toga mozete da dobijete realnu sliku.
polazeci od interesa bosnjaka spustate nivo rasprave na jedan nivo koji se zove odnos bosnjaka prema rusiji.
znate i sami da u rusiji malo ko zna za bosnjake.
zato se uozbiljite i prestanite sa djecijim komentarima.
-
JUPITERXXX
#7856 Re: RUSIJA
Ratovao protiv njih i vidi jos bio komandir IDC ako znas sta je to ranjavan vise puta stomak noga glava od metaka plus od detonacija letio u nesvijest 3 puta tko zna mozda se nesto poremetilo u njoj od potresa.Bitno je da mi vi ovdje palamudite o patriotizmu poput onih selam islam i tako to a kad se zaguzvalo logistika civilna zastita privatizacija i imal gdje dijeliti i krasti humanitarnu.Point. wrote:Jedini koji pati od Stockholmskog sindroma si ti izgleda momak, kao ratovao protiv cetnika a sad brije za drzavu o kojoj ti isti cetnici sanjaju i koja negira zlocine koje su ti isti cetnici napravili. Mada, s takvom pricom, mislim da si ratovao SA cetnicima.JUPITERXXX wrote:Slusajte momci ja kad sam ratovao protiv cetnika vecina vas je bila u pelenama ili u debeloj pozadini tako da me ostavite sa svojim pametovanjima.Sto ne pisete o ustaskoj agresiji koja je dobro dokumentovana a da ne smije se u njih dirati jer to pripada zapadno europskom katolickom miljeu pa da se ne zamjerite.Ja mislim da vas vecina boluje od Stokholmskog sindroma.Hrvatska je poslala samo 93-94 oko 3 korpusa u krizarski pohod u Bosnu(50000 vojnika) vise ih je poginulo i ranjeno protiv nas muslimana nego za citav rat u Hrvatskoj protiv Srba samo vi licemjeri i placeni forumasi necete to da priznate.Point. wrote:I sta kaze, bosanski patriota a rusofil.
- jeza u ledja
#7857 Re: RUSIJA
@ salik79, nisam upratio da su te banovali. Sta je bilo? Nesto si pogresno reko?
Ili nisi bio dovoljno angazovan?
- rajv0sa
#7858 Re: RUSIJA
Dijaporska istraga porusica djeluje punom parom 
- jeza u ledja
#7859 Re: RUSIJA
Nije istraga, vise ismijavanje. 
- Point.
#7860 Re: RUSIJA
Da si ratovao znao bi ko su ti neprijatelji.JUPITERXXX wrote: Ratovao protiv njih i vidi jos bio komandir IDC ako znas sta je to ranjavan vise puta stomak noga glava od metaka plus od detonacija letio u nesvijest 3 puta tko zna mozda se nesto poremetilo u njoj od potresa.Bitno je da mi vi ovdje palamudite o patriotizmu poput onih selam islam i tako to a kad se zaguzvalo logistika civilna zastita privatizacija i imal gdje dijeliti i krasti humanitarnu.
Hint: Rusija ni pod razno ne spadaju pod prijatelje Bosne. Pa se ti malo skontaj. Patriotski.
- Point.
#7861 Re: RUSIJA
Ko je Salik? Mislis na ovog Jupitera?jeza u ledja wrote:@ salik79, nisam upratio da su te banovali. Sta je bilo? Nesto si pogresno reko?
- GandalfSivi
#7862 Re: RUSIJA
Kakav intezitet, kakve paranoje. Fakat ne znam puno o shijama, cak me i ne zanima, jer kao agnostik prihvatam sve ljude jednako, ali kako par ljudi ih zastupa ovdje na par tema, uplasi se covjek razmisljajuci koji je ovo level ludila...
- jeza u ledja
#7863 Re: RUSIJA
Da, mislim na njega. Na lika koji se registrovao dva dana nakon zadnjeg posta od salika, i koji se satra pisuci na temi o Siriji i braneci Rusiju. Ne znam je li nick salik79 banovan ili mu je ovaj samo zamjena dok je ovaj na odmoru.Point. wrote:Ko je Salik? Mislis na ovog Jupitera?jeza u ledja wrote:@ salik79, nisam upratio da su te banovali. Sta je bilo? Nesto si pogresno reko?
I nisu oni jedini. Redaju se ko na traci, pisu isto, pisu o istom, "ratuju na temi Sirija" i tako.
Jednostavno grupa nickova koji su tu ciljano da promovisu Iran. Mislim, poprilicno ofirna i jeftina operacija. Znaju oni to i kad ovo citaju. Znaju da su ofirni, ali djaba - udri jednu te istu pricu dok se boje ne rastope.
Al to sto za to plate cijenu jos 50 drugih koji se snebivaju na to cime se kojekakve iranske agencije sluze....to, jebiga, valjda im nije bitno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7864 Re: RUSIJA
rajv0sa wrote:Dijaporska istraga porusica djeluje punom parom
-
JUPITERXXX
#7865 Re: RUSIJA
Reci mi kakvog je to utjecaja imala Rusija tad.Bombardovali Srbiju kad im je odgovaralo bez problema a da nisu mogli ovu bagru cetnicku u Bosni ili bar da nam dostave naoruzanje preko noci da bi izjednacili snage.Pa i sami nasi su govorili da je IFOR bio ovdje da cuva srpski teritorij i nas kontrolise vecina baza bila na nasem dijelu.Za divno cudo najvise bilo Engleza i Francuza u tom kontigentu.Hajde anglofoni zaradite dnevnice i prikrivajte istinu.Point. wrote:Da si ratovao znao bi ko su ti neprijatelji.JUPITERXXX wrote: Ratovao protiv njih i vidi jos bio komandir IDC ako znas sta je to ranjavan vise puta stomak noga glava od metaka plus od detonacija letio u nesvijest 3 puta tko zna mozda se nesto poremetilo u njoj od potresa.Bitno je da mi vi ovdje palamudite o patriotizmu poput onih selam islam i tako to a kad se zaguzvalo logistika civilna zastita privatizacija i imal gdje dijeliti i krasti humanitarnu.
Hint: Rusija ni pod razno ne spadaju pod prijatelje Bosne. Pa se ti malo skontaj. Patriotski.
- GandalfSivi
#7866 Re: RUSIJA
Ti mrzis Iran placeniku vehabijski. Podrzavas cioniste i teroriste... Doci ce dan kada ces ti i takvi polagati racune. Nemoj me pogresno shvatiti, mi vjerujemo u slobodu govora i demokratiju, sve dok mule odobravaju...jeza u ledja wrote:Da, mislim na njega. Na lika koji se registrovao dva dana nakon zadnjeg posta od salika, i koji se satra pisuci na temi o Siriji i braneci Rusiju. Ne znam je li nick salik79 banovan ili mu je ovaj samo zamjena dok je ovaj na odmoru.Point. wrote:Ko je Salik? Mislis na ovog Jupitera?jeza u ledja wrote:@ salik79, nisam upratio da su te banovali. Sta je bilo? Nesto si pogresno reko?
Ili nisi bio dovoljno angazovan?Ili je salik nesto zabrljo pa ispao iz seme.
![]()
I nisu oni jedini. Redaju se ko na traci, pisu isto, pisu o istom, "ratuju na temi Sirija" i tako.
Jednostavno grupa nickova koji su tu ciljano da promovisu Iran. Mislim, poprilicno ofirna i jeftina operacija. Znaju oni to i kad ovo citaju. Znaju da su ofirni, ali djaba - udri jednu te istu pricu dok se boje ne rastope.Nek promjene misljenje bar 10 ljudi u vezi Irana ili Rusije, isplati im se. Valjda.
![]()
Al to sto za to plate cijenu jos 50 drugih koji se snebivaju na to cime se kojekakve iranske agencije sluze....to, jebiga, valjda im nije bitno.
#imampotencijalazaposliteme
- Point.
#7867 Re: RUSIJA
Sad ce znaci slikanja raznih koverti i priznanica iz 2013 godine, slucajno nadjenih ispod sjedista auta.jeza u ledja wrote:Da, mislim na njega. Na lika koji se registrovao dva dana nakon zadnjeg posta od salika, i koji se satra pisuci na temi o Siriji i braneci Rusiju. Ne znam je li nick salik79 banovan ili mu je ovaj samo zamjena dok je ovaj na odmoru.Point. wrote:Ko je Salik? Mislis na ovog Jupitera?jeza u ledja wrote:@ salik79, nisam upratio da su te banovali. Sta je bilo? Nesto si pogresno reko?
Ili nisi bio dovoljno angazovan?Ili je salik nesto zabrljo pa ispao iz seme.
![]()
Jednostavno grupa nickova koji su tu ciljano da promovisu Iran. Mislim, poprilicno ofirna i jeftina operacija. Znaju oni to i kad ovo citaju. Znaju da su ofirni, ali djaba - udri jednu te istu pricu dok se boje ne rastope.Nek promjene misljenje bar 10 ljudi u vezi Irana ili Rusije, isplati im se. Valjda.
![]()
- jeza u ledja
#7868 Re: RUSIJA
Taj sam.GandalfSivi wrote:
Ti mrzis Iran placeniku vehabijski. Podrzavas cioniste i teroriste... Doci ce dan kada ces ti i takvi polagati racune. Nemoj me pogresno shvatiti, mi vjerujemo u slobodu govora i demokratiju, sve dok mule odobravaju...
#imampotencijalazaposliteme
Cionisticko-vehabijska zavjera.
Ma ja mislim da ima i takvih, sa slicnim ciljevima, i onda se tamo krve na temi o Siriji. Pravo sega
- GandalfSivi
#7869 Re: RUSIJA
Normalno da ih ima, ali cirkus sve zajedno. Sta rece lik, spijuniras? Ubi ba intezitet, opustite se ljudi, popijte sta, zapalitejeza u ledja wrote:Taj sam.GandalfSivi wrote:
Ti mrzis Iran placeniku vehabijski. Podrzavas cioniste i teroriste... Doci ce dan kada ces ti i takvi polagati racune. Nemoj me pogresno shvatiti, mi vjerujemo u slobodu govora i demokratiju, sve dok mule odobravaju...
#imampotencijalazaposliteme![]()
Cionisticko-vehabijska zavjera.![]()
Ma ja mislim da ima i takvih, sa slicnim ciljevima, i onda se tamo krve na temi o Siriji. Pravo sega. S jedne strane zaljevske zemlje, s druge strane Iran, i onda vode proxy ratove po BI i ovako glupavo sire propagandu i ratuju po internetu, vjerovatno po raznim zemljama gdje god ima muslimana. Rusi rade slicne stvari. Pravo sega i zalosno na sta se svodi danasnji svijet.
- Point.
#7870 Re: RUSIJA
Ma sta to rece. Dodik i bratija, posebno iz Srbije, gledaju u majku Rusiju ko na Svetog Nikolu, rusi blokiraju rezoluciju o Srebrenici u UN, oni salju kriminalce na promo turneju simpaticnog naziva Ruski Balkan, malo malo srpski lideri u Moskvi. Kazem ti, skontaj se malo, jos ti nije kasno.JUPITERXXX wrote:Reci mi kakvog je to utjecaja imala Rusija tad.Bombardovali Srbiju kad im je odgovaralo bez problema a da nisu mogli ovu bagru cetnicku u Bosni ili bar da nam dostave naoruzanje preko noci da bi izjednacili snage.Pa i sami nasi su govorili da je IFOR bio ovdje da cuva srpski teritorij i nas kontrolise vecina baza bila na nasem dijelu.Za divno cudo najvise bilo Engleza i Francuza u tom kontigentu.Hajde anglofoni zaradite dnevnice i prikrivajte istinu.Point. wrote:Da si ratovao znao bi ko su ti neprijatelji.JUPITERXXX wrote: Ratovao protiv njih i vidi jos bio komandir IDC ako znas sta je to ranjavan vise puta stomak noga glava od metaka plus od detonacija letio u nesvijest 3 puta tko zna mozda se nesto poremetilo u njoj od potresa.Bitno je da mi vi ovdje palamudite o patriotizmu poput onih selam islam i tako to a kad se zaguzvalo logistika civilna zastita privatizacija i imal gdje dijeliti i krasti humanitarnu.
- GandalfSivi
#7871 Re: RUSIJA
Saliku je zabranjeno (bukvalno) reci bilo sta protiv Rusije a pogotovo Irana. Uvijek ubaci spin o drugim stvarima. Moja ponuda jos uvijek stoji, neka mi kaze tri realne stvari koje mu smetaju po pitanju Irana, ja cu napisati 10 po pitanju Amerike. Da vidimo gdje je demokratija...Point. wrote:Ma sta to rece. Dodik i bratija, posebno iz Srbije, gledaju u majku Rusiju ko na Svetog Nikolu, rusi blokiraju rezoluciju o Srebrenici u UN, oni salju kriminalce na promo turneju simpaticnog naziva Ruski Balkan, malo malo srpski lideri u Moskvi. Kazem ti, skontaj se malo, jos ti nije kasno.JUPITERXXX wrote: Reci mi kakvog je to utjecaja imala Rusija tad.Bombardovali Srbiju kad im je odgovaralo bez problema a da nisu mogli ovu bagru cetnicku u Bosni ili bar da nam dostave naoruzanje preko noci da bi izjednacili snage.Pa i sami nasi su govorili da je IFOR bio ovdje da cuva srpski teritorij i nas kontrolise vecina baza bila na nasem dijelu.Za divno cudo najvise bilo Engleza i Francuza u tom kontigentu.Hajde anglofoni zaradite dnevnice i prikrivajte istinu.
- Point.
#7872 Re: RUSIJA
Tri greske? Davno sam ja reko, Iran, pa onda Dzennet.GandalfSivi wrote:Saliku je zabranjeno (bukvalno) reci bilo sta protiv Rusije a pogotovo Irana. Uvijek ubaci spin o drugim stvarima. Moja ponuda jos uvijek stoji, neka mi kaze tri realne stvari koje mu smetaju po pitanju Irana, ja cu napisati 10 po pitanju Amerike. Da vidimo gdje je demokratija...Point. wrote:Ma sta to rece. Dodik i bratija, posebno iz Srbije, gledaju u majku Rusiju ko na Svetog Nikolu, rusi blokiraju rezoluciju o Srebrenici u UN, oni salju kriminalce na promo turneju simpaticnog naziva Ruski Balkan, malo malo srpski lideri u Moskvi. Kazem ti, skontaj se malo, jos ti nije kasno.JUPITERXXX wrote: Reci mi kakvog je to utjecaja imala Rusija tad.Bombardovali Srbiju kad im je odgovaralo bez problema a da nisu mogli ovu bagru cetnicku u Bosni ili bar da nam dostave naoruzanje preko noci da bi izjednacili snage.Pa i sami nasi su govorili da je IFOR bio ovdje da cuva srpski teritorij i nas kontrolise vecina baza bila na nasem dijelu.Za divno cudo najvise bilo Engleza i Francuza u tom kontigentu.Hajde anglofoni zaradite dnevnice i prikrivajte istinu.
Ne smiju ti prnuti protiv svojih poslodavaca, robovi modernog doba.
-
JUPITERXXX
#7873 Re: RUSIJA
Po pitanju rezolucije jeftina zapadna demagogija ima presuda Rusi samo kazu da se prekine sa dizanjem tenzija medju ljudima na Balkanu.Osudi jarane ote sto su dozvolili da se dogodi zlocin u Srebrenici Francuze i Engleze jer su oni imali zadatak da stite te ljude.Kao drugo pustite vise te motoriste pa imate postrojavanje original cetnika ravnogorski pokret protiv kojih nema nikakvih sankcija jer su to koljaci EU po potrebi.Molim vas da tu vasu jeftinu propagandu ne naturate meni citavo vrijeme nama je bio katolicko cionisticka oligarhija glavni neprijatelj.
- GandalfSivi
#7874 Re: RUSIJA
To je taj spin o kojem pricam, mozemo ovako svaki dan.JUPITERXXX wrote:Po pitanju rezolucije jeftina zapadna demagogija ima presuda Rusi samo kazu da se prekine sa dizanjem tenzija medju ljudima na Balkanu.Osudi jarane ote sto su dozvolili da se dogodi zlocin u Srebrenici Francuze i Engleze jer su oni imali zadatak da stite te ljude.Kao drugo pustite vise te motoriste pa imate postrojavanje original cetnika ravnogorski pokret protiv kojih nema nikakvih sankcija jer su to koljaci EU po potrebi.Molim vas da tu vasu jeftinu propagandu ne naturate meni citavo vrijeme nama je bio katolicko cionisticka oligarhija glavni neprijatelj.
- jeza u ledja
#7875 Re: RUSIJA
Aha, evo nadjoh,:
Ovaj Nadzornik je isto "iz centra".
Znaci da nam se vracaju sutra.
Dan poslije, vidi nove registracije:
Sve to insomnia prati pomno.
Od 26 februara.Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Akibh, salik79, Nadzornik
mjesec
Ovaj Nadzornik je isto "iz centra".
Znaci da nam se vracaju sutra.
Dan poslije, vidi nove registracije:
HahahaJUPITERXXX wrote:Potpuno si u pravu reko da se prikljucim jer je Bobi napravio masakr na temi.insomnia78 wrote:Nakon danasnje kise banova aktiviraju se spavaci i ovi sto nas vec duze vrijeme citaju
Sve to insomnia prati pomno.