Laže on amerikance.Co0l wrote:Ho'š reć' da ti Putintin lazehaos1 wrote:Kina je nova supersila broj jedan, sviđalo se to vama ili ne.
RUSIJA
-
haos1
#6451 Re: RUSIJA
-
calculator
#6452 Re: RUSIJA
Naravnoarzuhal wrote:Treba pozdraviti napore dviju demokratskih država u suzbijanju islamskog radikalizma i terorističkih oragnizacija poput ISIL-a, Al-Kaide, Hezbollaha, Nusre, itd.
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet ... zma/373231
- Co0l
#6453 Re: RUSIJA
To tako valjda ide u svijetu vas dvanaestogodišnjaka...haos1 wrote:Laže on amerikance.Co0l wrote:Ho'š reć' da ti Putintin lazehaos1 wrote:Kina je nova supersila broj jedan, sviđalo se to vama ili ne.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6454 Re: RUSIJA
što se vladimir šegači sa žderačima hamburgera hahahaha ...
šta kaže
amerika sila
hahaha
- Challenger__
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6456 Re: RUSIJA
jel ovo jopet liliputanci onanisu na vaskolikog prdcenika od metar i po 
- Co0l
#6457 Re: RUSIJA
Ljepota je u očima posmatračapici wrote:jel ovo jopet liliputanci onanisu na vaskolikog prdcenika od metar i po
- desni
#6458 Re: RUSIJA
pici wrote:jel ovo jopet liliputanci onanisu na vaskolikog prdcenika od metar i po
-
haos1
#6461 Re: RUSIJA
Rezerve novca RF opet rastu i trenutno iznose 394,7 milijardi $.
http://www.vestifinance.ru/articles/72196
O pa kako to? Dok se EU raspada.
http://www.vestifinance.ru/articles/72196
O pa kako to? Dok se EU raspada.
- Co0l
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- desni
#6464 Re: RUSIJA
Bankroti množe sirotinju u Rusiji.Ispitivanje fonda"Javno mijenje"pokazuje da 79% stanovnika Rusije na svojoj koži i stomaku osjeća krizu.
- Altair_SA
#6465 Re: RUSIJA
Nista novo... prosjecni genocidash brljopija bi pomezetio svu kakicu koju bi Putalj pokakao u njegov tanjirdesni wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6466 Re: RUSIJA
Nakon izmirenja s Izraelom: Erdogan se izvinio Rusima zbog obaranja aviona
Kako aparati?
Kako aparati?
- Krokodajl
#6467 Re: RUSIJA
Eto izmiriše se dva ratna havera.
Žao mi samo onih što su mislili da će se opet Vizant vaspostavit u Konstantinopolju
Žao mi samo onih što su mislili da će se opet Vizant vaspostavit u Konstantinopolju
-
breuer
#6468 Re: RUSIJA
Nije potrebno, duhovni centar će ostati u JeruzalemuKrokodajl wrote:Eto izmiriše se dva ratna havera.
- Co0l
#6469 Re: RUSIJA
Nek crknu dušmaniSNSD potpisao deklaraciju o međustranačkoj saradnji sa Putinovom Jedinstvenom Rusijom
- Kombat
#6470 Re: RUSIJA
Nikakvog izmirenja jos uvijek nema. Za sada, sultan samo trazi oprostaj kao zadnja trula pichka! Vidjet cemo kakav ce odgovor dobiti. Tipujem na to da ce ga Moskva hladno ignorisati...Krokodajl wrote:Eto izmiriše se dva ratna havera.
- Krokodajl
#6471 Re: RUSIJA
Prihvatit će to Moskva objeručke, Rusija očajnički treba Tursku i vice versa, naravno predstava za javnost će biti drugačija, Erdogan je napravio pametan potez mada je pokazao slabost ali vrijeme će pokazati da je ipak odluka koju je Erdogan napravio pametna dugoročno za Tursku.
Rusija ne bi nikad popustila prva pa makar crkli, a nije da bi im bilo prvi put.
Kako god se okrene ovo je dobar potez i vjerujem da će obje strane smiriti strasti i nastaviti sa suradnjom, jer kao što sam rekao, Turska treba Rusiju a Rusija Tursku,
Rusija ne bi nikad popustila prva pa makar crkli, a nije da bi im bilo prvi put.
Kako god se okrene ovo je dobar potez i vjerujem da će obje strane smiriti strasti i nastaviti sa suradnjom, jer kao što sam rekao, Turska treba Rusiju a Rusija Tursku,
- desni
#6472 Re: RUSIJA
Iz Rusije na Vidovdan stižu 2 helikoptera u Srbiju.Srbija za koju predsjednik Putin stalno naglašava da je jedini preostali ruski saveznik na Balkanu može da računa na popust prilikom nabavke ruskog naoružanja
.Istorijski dogovor Putina i Vučića o nabavci ruskog naoružanja ipak će zavisiti od toga koliko je Srbija spremna platiti
-
haos1
#6473 Re: RUSIJA
Rusija će testirati najopasnije oružje ikada napravljeno novi RS-28. Novi termonuklearni nevidljivi projektil ne samo da može proći odbranu potpuno neopaženo prije nego što balistički štit uopće i može stići reagovati, već i u slučaju otkrivanja može izbaciti mamce koji su u stanju simulirati nuklearni udar iz svih pravaca i time potpuno zbuniti protivničku odbranu.
http://www.strategic-culture.org/news/2 ... plans.html
Vidite šta Ruska Federacija razvija? Nove nevidljive projektile, nema od tog spasa. Strašno.
http://www.strategic-culture.org/news/2 ... plans.html
Vidite šta Ruska Federacija razvija? Nove nevidljive projektile, nema od tog spasa. Strašno.
-
Drvenija87
#6474 Re: RUSIJA
Ministar odbrane Poljske:
Rusija nije normalna država, već okupator
Poljski ministar odbrane, Antoni Maćerevič, izjavio je da Rusiji ne smije da se pristupa kao prema normalnoj državi, sve dok je ona okupator.
Osim toga, on je uoči samita NATO 8. i 9. jula u Varšavi istakao da prije razgovora sa Rusijom, NATO mora da se dogovori kako da se od nje brani.
"Poslije toga ćemo razgovarati kada i kako da se Rusija povuče sa okupiranih teritorija. Nije moguće tretirati Rusiju kao normalnu državu sve dok je okupator i krši međunarodni poredak. Poljska kao susjed okupirane Ukrajine ima obavezu da o tome govori", rekao je Maćerevič poljskom javnom TV servisu TVP.info.
On je ocijenio da odluke prethodnog samita u Velsu da se istočno krilo NATO pojača snagama za brze reakcije od oko 5.000 vojnika nijesu doprinijele većoj bezbjednosti Poljske, jer je njihova komanda u Španiji, a na vježbama se pokazalo da ne bi bile u stanju da reaguju na eventualnu agresiju sa istoka, pošto ne bi stigle na vrijeme ni do Varšave, a kamoli na istočne granice Poljske."Sada je najvažnije trajno prisustvo američkih vojnika u Poljskoj i savezničkih na istočnom krilu NATO. A takođe i posebna uloga Poljske u komandovanju snagama NATO na istočnom krilu", zaključio je Maćerevič.
http://portalanalitika.me/
Rusija nije normalna država, već okupator
Poljski ministar odbrane, Antoni Maćerevič, izjavio je da Rusiji ne smije da se pristupa kao prema normalnoj državi, sve dok je ona okupator.
Osim toga, on je uoči samita NATO 8. i 9. jula u Varšavi istakao da prije razgovora sa Rusijom, NATO mora da se dogovori kako da se od nje brani.
"Poslije toga ćemo razgovarati kada i kako da se Rusija povuče sa okupiranih teritorija. Nije moguće tretirati Rusiju kao normalnu državu sve dok je okupator i krši međunarodni poredak. Poljska kao susjed okupirane Ukrajine ima obavezu da o tome govori", rekao je Maćerevič poljskom javnom TV servisu TVP.info.
On je ocijenio da odluke prethodnog samita u Velsu da se istočno krilo NATO pojača snagama za brze reakcije od oko 5.000 vojnika nijesu doprinijele većoj bezbjednosti Poljske, jer je njihova komanda u Španiji, a na vježbama se pokazalo da ne bi bile u stanju da reaguju na eventualnu agresiju sa istoka, pošto ne bi stigle na vrijeme ni do Varšave, a kamoli na istočne granice Poljske."Sada je najvažnije trajno prisustvo američkih vojnika u Poljskoj i savezničkih na istočnom krilu NATO. A takođe i posebna uloga Poljske u komandovanju snagama NATO na istočnom krilu", zaključio je Maćerevič.
http://portalanalitika.me/
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija