hooj brate, znas li da je izrael bas najvise aviona izgubio bas od FLAK-a (u najvecem dijelu te iste silke sa serpom pozadi) a ne od raketa.KUZNETSOV wrote:General War wrote:Mozda prije 40 godinaKUZNETSOV wrote:ma kakav tor to je šilkama šilka nikada nije ni bila za PVO, ne znam koji krac su sovjeti stavili onaj radar nazad
RUSIJA
- General War
#5376 Re: RUSIJA
- General War
#5377 Re: RUSIJA
Ves lonacCo0l wrote:Da zavaraju neprijatelja.
- KUZNETSOV
#5378 Re: RUSIJA
ja ja, samo što su se židovi međedi pravili pa bili u dohvatu šilkeGeneral War wrote: hooj brate, znas li da je izrael bas najvise aviona izgubio bas od FLAK-a (u najvecem dijelu te iste silke sa serpom pozadi) a ne od raketa.
-
sumirprimus
#5379 Re: RUSIJA
šilka heeh.KUZNETSOV wrote: ja ja, samo što su se židovi međedi pravili pa bili u dohvatu šilkeal' ostajem pri mišljenju da je šilka bolja za ciljeve na zemlji nego u zraku
koji si broj?maj i tebi kečiga...s osmjehom...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5380 Re: RUSIJA
Svaki drugi članak na Dojče Vele o Putinu 
-
Avetinho
#5382 Re: RUSIJA
Pisali su i o Hit^eru svaki dan, kad je ono bio popularan krajem tridesetih._BataZiv_0809 wrote:Svaki drugi članak na Dojče Vele o Putinu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5383 Re: RUSIJA
Idu ti paralele pravo, kao i kontanje konteksta.Avetinho wrote:Pisali su i o Hit^eru svaki dan, kad je ono bio popularan krajem tridesetih._BataZiv_0809 wrote:Svaki drugi članak na Dojče Vele o Putinu
-
Avetinho
#5384 Re: RUSIJA
Hvala, nisam ni mislio da ce mlado putince shvatiti paralelu._BataZiv_0809 wrote:Idu ti paralele pravo, kao i kontanje konteksta.Avetinho wrote:Pisali su i o Hit^eru svaki dan, kad je ono bio popularan krajem tridesetih._BataZiv_0809 wrote:Svaki drugi članak na Dojče Vele o Putinu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5385 Re: RUSIJA
De nemoj pricat.Avetinho wrote: Hvala, nisam ni mislio da ce mlado putince shvatiti paralelu.
- KUZNETSOV
#5386 Re: RUSIJA
ti si meni idol avetinho, jesi svegam'Avetinho wrote: Hvala, nisam ni mislio da ce mlado putince shvatiti paralelu.
- LBVIEW
#5387 Re: RUSIJA
Bato,zar ti nisi prestao podrzavati Rusiju kad je onomad lobirala protiv rezolucije?
Ili sam ja nesto propustio,moguce da je bilo u nasem interesu samo nismo skontali.
Ili sam ja nesto propustio,moguce da je bilo u nasem interesu samo nismo skontali.
- Drvosjeca iz Dejcica
#5388 Re: RUSIJA
Pa dobro braćo kakvo je ono rusko gađanje po Siriji, fula se meta po 250m, koriste se gravitacone bombe.
Pa stvarno mogli su malo više odriješiti kesu za to prvo pilot bombardovanje da ostave barem kakav takav dojam. Ono što se vidjelo prvi dan je tanko i sramotno, mislim da bi i Hrvatska sa cijelim ratnim vazduhoplovstvom (tri MIG-a 21) napravila identičan posao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5389 Re: RUSIJA
Ja podrzavam unistenje terorista i narocito bipolarni svijet, gdje nema jedan glavni baja koji moze raditi sta mu je volja.LBVIEW wrote:Bato,zar ti nisi prestao podrzavati Rusiju kad je onomad lobirala protiv rezolucije?
Cinjenica da je Rusija upala u hajmo reci 70% tog opisa, ne cini me rusofilom.
Sto se rezolucije tice-cista politicka manipulacija onih koji su svojim necinjenjem dozvolili da se desi ono sto rezolucijom osudjuju.
Ali ako me pitas da li sam bio za da se usvoji-naravno da jesam.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5390 Re: RUSIJA
Ti od eksperta za ljudska prava i izbjeglice prefakturisa na vojnog analiticaraDrvosjeca iz Dejcica wrote:Pa dobro braćo kakvo je ono rusko gađanje po Siriji, fula se meta po 250m, koriste se gravitacone bombe.Pa stvarno mogli su malo više odriješiti kesu za to prvo pilot bombardovanje da ostave barem kakav takav dojam. Ono što se vidjelo prvi dan je tanko i sramotno, mislim da bi i Hrvatska sa cijelim ratnim vazduhoplovstvom (tri MIG-a 21) napravila identičan posao.
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#5391 Re: RUSIJA
Od kada treba certifikat za komentarisanje na forumu?_BataZiv_0809 wrote:Ti od eksperta za ljudska prava i izbjeglice prefakturisa na vojnog analiticaraDrvosjeca iz Dejcica wrote:Pa dobro braćo kakvo je ono rusko gađanje po Siriji, fula se meta po 250m, koriste se gravitacone bombe.Pa stvarno mogli su malo više odriješiti kesu za to prvo pilot bombardovanje da ostave barem kakav takav dojam. Ono što se vidjelo prvi dan je tanko i sramotno, mislim da bi i Hrvatska sa cijelim ratnim vazduhoplovstvom (tri MIG-a 21) napravila identičan posao.
![]()
- LBVIEW
#5392 Re: RUSIJA
Ma na stranu oni,nego sta mislis da Rusija nastavi podrzavati Srbe(ova rezolucija je kap u moru dosadasnje podrske) do referenduma koji baja najavljuje i koji je,cini mi se, i u Statutu SNDS-a? Da li bi,zarad borbe protiv bipolarnog svijeta,podrzao rusku pomoc Miletu u parcanju domovine?_BataZiv_0809 wrote:Ja podrzavam unistenje terorista i narocito bipolarni svijet, gdje nema jedan glavni baja koji moze raditi sta mu je volja.LBVIEW wrote:Bato,zar ti nisi prestao podrzavati Rusiju kad je onomad lobirala protiv rezolucije?
Cinjenica da je Rusija upala u hajmo reci 70% tog opisa, ne cini me rusofilom.
Sto se rezolucije tice-cista politicka manipulacija onih koji su svojim necinjenjem dozvolili da se desi ono sto rezolucijom osudjuju.
Ali ako me pitas da li sam bio za da se usvoji-naravno da jesam.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5393 Re: RUSIJA
Dio demokratije je da istrpis negativan komentar bez poziva na demokratijuDrvosjeca iz Dejcica wrote: Od kada treba certifikat za komentarisanje na forumu?Samo komentiram činjenice i ono što se vidi na snimku kolega, isto kao i ti. U demokratiji smo još uvijek, nismo u Rusiji ili u Siriji.
Za komentarisanje vojnih snimaka ipak treba odredjeno predzananje, a ne na jednoj temi "jel se meni ovo cini ili profulase 150 m", a na drugoj, "u jbt alaj ovi fulaju"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5394 Re: RUSIJA
Pitanje ti je smijesno i puno šbb kbb. Zar ti mislis da ja volim vise tudju avliju nego svoju?LBVIEW wrote: Ma na stranu oni,nego sta mislis da Rusija nastavi podrzavati Srbe(ova rezolucija je kap u moru dosadasnje podrske) do referenduma koji baja najavljuje i koji je,cini mi se, i u Statutu SNDS-a? Da li bi,zarad borbe protiv bipolarnog svijeta,podrzao rusku pomoc Miletu u parcanju domovine?
-
Avetinho
#5395 Re: RUSIJA
Nikad se ne zna. Tvrdis da si Sarajlija, a avatar ti je dokazani milosevicevski aparatcik._BataZiv_0809 wrote:Pitanje ti je smijesno i puno šbb kbb. Zar ti mislis da ja volim vise tudju avliju nego svoju?LBVIEW wrote: Ma na stranu oni,nego sta mislis da Rusija nastavi podrzavati Srbe(ova rezolucija je kap u moru dosadasnje podrske) do referenduma koji baja najavljuje i koji je,cini mi se, i u Statutu SNDS-a? Da li bi,zarad borbe protiv bipolarnog svijeta,podrzao rusku pomoc Miletu u parcanju domovine?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5396 Re: RUSIJA
Ne tvrdim i nije. Aj zra'o.Avetinho wrote:
Nikad se ne zna. Tvrdis da si Sarajlija, a avatar ti je dokazani milosevicevski aparatcik.
- Drvosjeca iz Dejcica
#5397 Re: RUSIJA
_BataZiv_0809 wrote: Dio demokratije je da istrpis negativan komentar bez poziva na demokratiju![]()
Za komentarisanje vojnih snimaka ipak treba odredjeno predzananje, a ne na jednoj temi "jel se meni ovo cini ili profulase 150 m", a na drugoj, "u jbt alaj ovi fulaju"
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5398 Re: RUSIJA
kakvi jazavci su ovi rusi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5399 Re: RUSIJA
Pa ako nisi znao, a trebao bi jer stalno nesto o tome trubis, pluralisticko drustvo se zasniva na pluralizmu misljenja. Osim toga, iz moje kovanice si ispustio vrlo vazan dio, te je na taj nacin izvukao iz konteksta. Zelim vjerovati da to nije bilo namjerno.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Čuj da istrpiš negativan komentar je dio demokratije.
Ovo je genijalno, pozavidio bi ti svaki diktator na ovoj kovanici.
A nije da mi je negativan bio tvoj komentar već smiješan prevashodno.
A snimak je sasvim jasan da se vidi kako se Rusi obrukaše i to momački.
- Drvosjeca iz Dejcica
#5400 Re: RUSIJA
Pa naravno._BataZiv_0809 wrote:Pa ako nisi znao, a trebao bi jer stalno nesto o tome trubis, pluralisticko drustvo se zasniva na pluralizmu misljenja. Osim toga, iz moje kovanice si ispustio vrlo vazan dio, te je na taj nacin izvukao iz konteksta. Zelim vjerovati da to nije bilo namjerno.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Čuj da istrpiš negativan komentar je dio demokratije.
Ovo je genijalno, pozavidio bi ti svaki diktator na ovoj kovanici.
A nije da mi je negativan bio tvoj komentar već smiješan prevashodno.
A snimak je sasvim jasan da se vidi kako se Rusi obrukaše i to momački.