RUSIJA
-
spacek
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Duka Dizel
#3078 Re: RUSIJA
Nisu to samo ruske metode, ako se setimo recimo Martina Lutera Kinga.spacek wrote:ne bih da branim ruse i putina, al vala nije ni zapad nesto bolji - po meni su cak i gori.
zapad ima kontrolu nad medijima i kontrolu plasiranja svoje istine vecini svjetske populacije.
ne bi bilo prvi put zapadu da rokne nekog i zakuha u toj drzavi preko medijskog linca.
ne bi bilo prvi put ni da ove ruske metode ugledaju svjetlo dana - imas problem - ukloni uzrocnika!
Jedino što način izvršenja ubistva deluje prilično nemaštovito za službe bezbednosti.
Čak je i Miloševićeva vlast znala iscenirati saobraćajnu nesreću.
Da su imali nameru, kapiram da bi KGB-ovci bez problema Nemcovu mogli namestiti prostitutku da ga otruje polonijumom ili zarazi sidom.
- It_is_a_Leclerc
#3079 Re: RUSIJA
Istraga ide u dva pravca - Nemtsov je peder i pedofil koji je ubijen prilikom primopredaje droge za silovanje, i Nemstov se ubio.

-
Captain Ahab
#3080 Re: RUSIJA
"Investigators are considering all possible versions of the tragedy that took place at 11:40 p.m. in the Russian capital. Nemtsov's business activity, personal animosity and a provocation have been named as the chief possible motives for the politician's murder. Investigators also check threats Nemtsov received over his stance on the Charlie Hebdo attack in Paris. The murder could also allegedly be linked to the Ukrainian conflict.
The brutal murder could likely be a contract street killing, Russian President Vladimir Putin said, referring to what happened as a provocation. A representative of the Russian Investigative Committee told journalists that investigators consider this scenario, a rare occurrence in Russia in over a decade."
http://sputniknews.com/russia/20150228/ ... z3T2P4WVIb
Evo i Charlie Hebdo mozda ima veze s ubistvom Nemcova
The brutal murder could likely be a contract street killing, Russian President Vladimir Putin said, referring to what happened as a provocation. A representative of the Russian Investigative Committee told journalists that investigators consider this scenario, a rare occurrence in Russia in over a decade."
http://sputniknews.com/russia/20150228/ ... z3T2P4WVIb
Evo i Charlie Hebdo mozda ima veze s ubistvom Nemcova
-
Captain Ahab
#3081 Re: RUSIJA
Ali ne kontas u cemu je fol - treba maksimalno zastrasiti, a kud ces bolje nego na ovaj nacin. A onima koji te podrzavaju prodajes pricu da je ubistvo previse 'nesofisticirano' da bi drzava bila umijesana.Duka Dizel wrote:Nisu to samo ruske metode, ako se setimo recimo Martina Lutera Kinga.spacek wrote:ne bih da branim ruse i putina, al vala nije ni zapad nesto bolji - po meni su cak i gori.
zapad ima kontrolu nad medijima i kontrolu plasiranja svoje istine vecini svjetske populacije.
ne bi bilo prvi put zapadu da rokne nekog i zakuha u toj drzavi preko medijskog linca.
ne bi bilo prvi put ni da ove ruske metode ugledaju svjetlo dana - imas problem - ukloni uzrocnika!
Jedino što način izvršenja ubistva deluje prilično nemaštovito za službe bezbednosti.
Čak je i Miloševićeva vlast znala iscenirati saobraćajnu nesreću.
Da su imali nameru, kapiram da bi KGB-ovci bez problema Nemcovu mogli namestiti prostitutku da ga otruje polonijumom ili zarazi sidom.
Ali da ne nagadjamo, imaju sluzbe pa nek rade svoj posao. Evo kazu vec da su ga muslimanski teroristi ubili zbog Charlie Hebdoa
-
Duka Dizel
#3082 Re: RUSIJA
Ali koga treba zastrašiti?Captain Ahab wrote: Ali ne kontas u cemu je fol - treba maksimalno zastrasiti, a kud ces bolje nego na ovaj nacin. A onima koji te podrzavaju prodajes pricu da je ubistvo previse 'nesofisticirano' da bi drzava bila umijesana.
Imaš legalnu i legitimnu vlast, čvrste bezbednosne strukture, ogromnu podršku potvrdjenu na demokratskim izborima, konkurencije bez...i sad ideš zastrašivati nekog ubijajući političke marginalce nasred ulice, koji ne samo što ti nisu nikakva pretnja, već su i prilično omraženi u narodu.
To o čemu ti pišeš nije logika, već besmislena kontra-logika.
Last edited by Duka Dizel on 28/02/2015 13:07, edited 2 times in total.
- agnostic_front
#3084 Re: RUSIJA
Dokle je istraga došla? Je li ustanovljeno već da je neozapad kriv?
-
Captain Ahab
#3085 Re: RUSIJA
Po zadnjim informacijama ili je IS ili je CIA - a mozda je to jedno te isto 
- agnostic_front
#3086 Re: RUSIJA
Čuj možda

-
Captain Ahab
#3087 Re: RUSIJA
Jadan Putin, on se trudi da izgradi demokratsko drustvo ali mu jednostavno ne daju
"The assassination of Boris Nemtsov is a tragedy for Russia, its people and Vladimir Putin, says Aleksandra Nerozina, a London-based journalist, adding that, like any other president, Putin needs opposition - or he simply cannot build a democratic society."
http://rt.com/op-edge/236467-moscow-nem ... on-russia/
"The assassination of Boris Nemtsov is a tragedy for Russia, its people and Vladimir Putin, says Aleksandra Nerozina, a London-based journalist, adding that, like any other president, Putin needs opposition - or he simply cannot build a democratic society."
-
Captain Ahab
#3088 Re: RUSIJA
"It’s nobody’s business at the moment to judge what happened. We have to wait for the investigation to take the place first to see what will actually be found but all the scenarios are possible. What we should abstain from is using this situation to blame Putin and Russia.
What I will say to Russian people who are stronger and who know what is happening exactly. It will unite them even more against such a violent act. Imagine, you have the Kremlin; you have one of the members of the opposition who was absolutely harmless.
Mind me, don’t forget who Putin is. If he wanted to take somebody out, it would have been taken with so many ways without it being such a public display which is quite ridiculous. What is upsetting is that when I look through at what is already the voices raising quietly but sharply, a voice of disappointment, yet again point at Russia for something that Russia is actually upset with the west. I won’t be surprised if some proof will be found with some western counterparts, whether it would be Ukraine involved or CIA, or MI6, MI5. It could be anybody’s game if we play the blame game. We should not be doing that."
Ovo kao da je kolega Duka pisao
What I will say to Russian people who are stronger and who know what is happening exactly. It will unite them even more against such a violent act. Imagine, you have the Kremlin; you have one of the members of the opposition who was absolutely harmless.
Mind me, don’t forget who Putin is. If he wanted to take somebody out, it would have been taken with so many ways without it being such a public display which is quite ridiculous. What is upsetting is that when I look through at what is already the voices raising quietly but sharply, a voice of disappointment, yet again point at Russia for something that Russia is actually upset with the west. I won’t be surprised if some proof will be found with some western counterparts, whether it would be Ukraine involved or CIA, or MI6, MI5. It could be anybody’s game if we play the blame game. We should not be doing that."
Ovo kao da je kolega Duka pisao
-
Duka Dizel
#3089 Re: RUSIJA
Jasno.To je elementarna logika.
Ali dozvoljam vam ja da se neki ljudi služe i kontra logikom.
Tipa, opljačkana prodavnica u Laktašima, a razbojnik ostavio vizitku na kojoj piše Milorad Dodik.
Zdrava logika nalaže da se čovek zapita zašto bi Mile pljačkao prodavnicu, kad je pun ko brod.
Ali bilo bi sigurno i onih koji bi rekli: A možda je baš on to uradio, jer na njega niko ne bi sumnjao s obzirom da ima love kolko oćeš.
E tako i vi...
Ali dozvoljam vam ja da se neki ljudi služe i kontra logikom.
Tipa, opljačkana prodavnica u Laktašima, a razbojnik ostavio vizitku na kojoj piše Milorad Dodik.
Zdrava logika nalaže da se čovek zapita zašto bi Mile pljačkao prodavnicu, kad je pun ko brod.
Ali bilo bi sigurno i onih koji bi rekli: A možda je baš on to uradio, jer na njega niko ne bi sumnjao s obzirom da ima love kolko oćeš.
E tako i vi...
-
Captain Ahab
#3090 Re: RUSIJA
Jasno, sta ce Mile pljackati prodavnicu kad moze razvojnu banku...
Nego izgleda da je ipak IS, nadjeno vozilo s tablicama iz Ingushetije
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3091 Re: RUSIJA
more bit da su svemirci
- spreca
#3092 Re: RUSIJA
Politicar jos iz vremena Jelcinavivaldi wrote:jel ovaj nemcov onaj bloger ili je to neki drugi opozicionar?
- Co0l
#3093 Re: RUSIJA
False Flag.Nemcov nije ubiVen.Eno ga,ziv i zdrav,uziva na Zlatnoj plazi na Krimu.
Zajedno sa jos 10-15 miliona ruskih turista koji su zakrcili tamosnje plaze.
Zajedno sa jos 10-15 miliona ruskih turista koji su zakrcili tamosnje plaze.
-
muzicar_iz_parka
#3094 Re: RUSIJA
Možda zakasnio sa ratom za lizing one manekenke, skupa je to roba.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3095 Re: RUSIJA
Ali pazi NEMCOV - sumnjivo skroz
- Renta
#3096 Re: RUSIJA
S NEMCIMA po kratkom postupku. 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3097 Re: RUSIJA

Staljin likes this
- Co0l
#3098 Re: RUSIJA
Nisi razumio,ne govorimo o narodima sirom SSSR-a nego o NijemcimaLajavikrelac wrote:
Staljin likes this
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3099 Re: RUSIJA
Aha to! Pardon:

-
jefferson
#3100 Re: RUSIJA
Hocel Putin to snakcionisati nuklearnim udarima ili?Captain Ahab wrote:Jasno, sta ce Mile pljackati prodavnicu kad moze razvojnu banku...