RUSIJA

Post Reply
celava_dlaka

#3051 Re: RUSIJA

Post by celava_dlaka »

Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
:lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3052 Re: RUSIJA

Post by pici »

Captain Ahab wrote:
pici wrote:zaista Vapidno Fakinski zionistiČo lLiHvatski RusomrzCi :mrgreen: ...kako ide terapija :mrgreen:
Zaboravio si reci cinicni :mrgreen:
ma nemogu ruka me zaboli pisajuĆi :mrgreen:
jastuk1

#3053 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

pici wrote:
Captain Ahab wrote:
pici wrote:zaista Vapidno Fakinski zionistiČo lLiHvatski RusomrzCi :mrgreen: ...kako ide terapija :mrgreen:
Zaboravio si reci cinicni :mrgreen:
ma nemogu ruka me zaboli pisajuĆi :mrgreen:
Šta te je to sPICIlo, pa ti zakazo multitasking? :mrgreen:
ioannes

#3054 Re: RUSIJA

Post by ioannes »

It_is_a_Leclerc wrote:Navalny - robija
Khodorkovsky - valjda u egzilu
Nemtsov - likvidiran

Rusija je uistinu tamnica svakog oblika slobode mišljenja i stava. Postojanje Rusofila u BIH je tragično i tužno.
sta impliciras ovim?

da se ovo najnovije ubojstvo Putinu prikaci? i ako nist ne znamo o pozadini ovog ubojstva
jednom Chodorkovskom da je igrom slucaja pola Bih pokrao kao sto je u Rusiji, bi ti kao veliki demokrata robiju prizeljkivao.
Co0l

#3055 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

Ma Pici je stari drkadžija,nije ni cudo sto ga ruka boli :D :kiss:
pici

#3056 Re: RUSIJA

Post by pici »

Co0l wrote:Ma Pici je stari drkadžija,nije ni cudo sto ga ruka boli :D :kiss:
Metnem ja nekad ...da odmorim ruke :mrgreen:
Co0l

#3057 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

pici wrote:
Co0l wrote:Ma Pici je stari drkadžija,nije ni cudo sto ga ruka boli :D :kiss:
Metnem ja nekad ...da odmorim ruke :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#3058 Re: RUSIJA

Post by It_is_a_Leclerc »

ioannes wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Navalny - robija
Khodorkovsky - valjda u egzilu
Nemtsov - likvidiran

Rusija je uistinu tamnica svakog oblika slobode mišljenja i stava. Postojanje Rusofila u BIH je tragično i tužno.
sta impliciras ovim?

da se ovo najnovije ubojstvo Putinu prikaci? i ako nist ne znamo o pozadini ovog ubojstva
jednom Chodorkovskom da je igrom slucaja pola Bih pokrao kao sto je u Rusiji, bi ti kao veliki demokrata robiju prizeljkivao.
Poštenije i nepristranije suđenje je na grmečkoj koridi nego u "majčici Rusiji". Svi znamo pod kakvim se uslovima tamo ljudi osuđuju...
vivaldi

#3059 Re: RUSIJA

Post by vivaldi »

celava_dlaka wrote:
Co0l wrote:Slobodarska Rusija,mjesto gdje svako ima pravo da oboli od trovanja teskim metalima uslijed kritike rezima.
:lol: :lol: :lol: :lol: al to je bio vrhunski atentat, to se mora priznat. Neki dan je bila emisija, kazu da je to bila najopasnija autopsija u istoriji covjecanstva.
jastuk1

#3060 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

Kad se ovakve i slične orkestracije dešavaju samo treba odgovoriti na pitanja tipa - "ko profitira," "ko izvlači korist" i odmah je i najglupljem jasno ko vuče konce i ko stoji iza "događaja."
jastuk1

#3061 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

vivaldi wrote:
celava_dlaka wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: al to je bio vrhunski atentat, to se mora priznat. Neki dan je bila emisija, kazu da je to bila najopasnija autopsija u istoriji covjecanstva.
Yebiga, nakon toga su mnogi razmislili dva puta prije "prodaje duše," pa je teže bilo vući konce ovim lutkicama. Al sad ide novi silk sa novooštampanim dolarima da sve dvoumčare dobro prihefta. Dvoumljenju se konačno stalo u kraj. :mrgreen:
Co0l

#3062 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

vivaldi wrote:
celava_dlaka wrote:
Sto jest-jest,ni Jason Bourne ga se ne bi postidio.A cito sam,morali ljudi u onim skafanderima da je rade,toliko su ga nafilovali :skoljka:
Freamon Lester

#3063 Re: RUSIJA

Post by Freamon Lester »

Ovog covjeka je FSB pratio 24/7 i iza ovog ubistva su oni ili neko iz njegovog uzeg kruga (porodica i najblizi saradnici). Da su ga ubili najblizi vec bi Moskvom paradirali sa njima da skinu ljagu sa Putka.

Na kraju Putinu zatvoriti i ubiti opoziciju nije nikad niti bio problem.
Co0l

#3064 Re: RUSIJA

Post by Co0l »

jastuk1 wrote:Kad se ovakve i slične orkestracije dešavaju samo treba odgovoriti na pitanja tipa - "ko profitira," "ko izvlači korist" i odmah je i najglupljem jasno ko vuče konce i ko stoji iza "događaja."
Cheli,zar ti nisi u Banovicima? :D
insomnia78

#3065 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

jastuk1 wrote:Kad se ovakve i slične orkestracije dešavaju samo treba odgovoriti na pitanja tipa - "ko profitira," "ko izvlači korist" i odmah je i najglupljem jasno ko vuče konce i ko stoji iza "događaja."
Pa kad ta pitanja postavis i za neke zvucnije dogadjaje iz naseg rata bude ti jasno ko vuce konce, il' ne bude?
vivaldi

#3066 Re: RUSIJA

Post by vivaldi »

jel ovaj nemcov onaj bloger ili je to neki drugi opozicionar?
Freamon Lester

#3067 Re: RUSIJA

Post by Freamon Lester »

Zanimljivo razmisljanje pokojnog od 10.02.

"Boris Nemtsov: I'm afraid that Putin would kill me." :izet:
Captain Ahab

#3068 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

A evo i ove bandero lihvarsko cionisticke neo ljubavnice sto je koknula Nemtsova.

Nije losa mala banderovka :razz:

Image

http://lifenews.ru/mobile/news/150502
Captain Ahab

#3069 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

Ja koliko vidim, do sada je Putin profitirao od prethodnih ubistava, i dalje na vlasti a podrska nikad veca...
jastuk1

#3070 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

Captain Ahab wrote:
Ja koliko vidim, do sada je Putin profitirao od prethodnih ubistava, i dalje na vlasti a podrska nikad veca...
Do sada. A dugoročno? Eeee :wink:
jastuk1

#3071 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

insomnia78 wrote:
Pa kad ta pitanja postavis i za neke zvucnije dogadjaje iz naseg rata bude ti jasno ko vuce konce, il' ne bude?
Jasno je da je ovdje bio genocid sa ciljem istrebljenja ili što većeg biološkog uništenja jer "smetamo." Odgovori na pitanja ko ima korist su i za BiH savršeno jasni.
Captain Ahab

#3072 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

jastuk1 wrote:
Captain Ahab wrote:
Do sada. A dugoročno? Eeee :wink:
Sta ces, preslo u naviku vec :oops:

A ti si prilicno naivan ako mislis da ce ovo ubistvo naskoditi putinku...
Captain Ahab

#3073 Re: RUSIJA

Post by Captain Ahab »

Konacno se pojavio i fotorobot osumnjicenih :mrgreen:

Image
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3074 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

pobi ih car sve
nema cile mile ... hoš neš bangladeš
pici

#3075 Re: RUSIJA

Post by pici »

Putin naredio istragu: Ubistvo Nemcova je naručena provokacija
Predsjednik Rusije Vladimir Putin osudio je ubistvo lidera opozicionog ruskog Pokreta solidarnosti Borisa Nemcova i izjavio da smatra da ono ima sve predznake naručenog ubistva i isključivo je provokacija, rekao je portparol ruskog predsjednika Dmitrij Peskov.
Vidjaj KremskoGa KepeCa...u duHu slobode, tradiCije i DeMonkratije...Rokno sebe, pa ga objesila ljubavnica, utopio ga svaler, pao s nebodera, CIA Snajka :roll:
Post Reply