Rusija: Holandija lazi u vezi Milosevica

Post Reply

Milosevic je otrovan:

Da, preskup je bio za sud...
1
20%
Ne, sam je sebe ubijo...
4
80%
... politika, jos je ziv!
0
No votes

Total votes: 5

bagavac

#1 Rusija: Holandija lazi u vezi Milosevica

Post by bagavac »

Vozdrica,

Malo sam googlevao pa sam neletio na interesantu vijest: (prevedeno :roll: ):

Ruski parlement je prihvatio rezoluciju gdje se trazi nezavisano internacionalno istrazivanje smrti bivseg predsjednika Jugoslavije, Slobodana Milosevica. U rezoluciji se takodjer trazi suspendovanje/zaustavljanje optuzbi protiv ostalih sudjenika. (ratnih zlocinaca).

Rusija takodjer nije vjerovala Holandskoj autopsiji, te je poslala svoj tim doktora da istraze tijelo Slobodana Milosevica. Vodja tima cardiolog Leo Bokeria je rekao: "Mi se slazemo sa Holandskim doktorima, ali ipak se zivot Slobodana Milosevica mogao spasiti da je na vrijeme pio upucen u Moskvu na lijecenje&".

Ruski ministar vanjski poslova, Lavrov, je rekao da ovdje nece biti kraja dok Rusija i narod sirom Svijeta ne saznaju istinu o smrti bivseg predsjednika Jugoslavije. Pogotovo o ostatcima medikacija u Milosevicevom tijelu.

Izvor: BBC

:x :-x
Drvosjeca iz Dejcica

#2 Re: Rusija: Holandija lazi u vezi Milosevica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bagavac wrote:Vozdrica,

Malo sam googlevao pa sam neletio na interesantu vijest: (prevedeno :roll: ):

Ruski parlement je prihvatio rezoluciju gdje se trazi nezavisano internacionalno istrazivanje smrti bivseg predsjednika Jugoslavije, Slobodana Milosevica. U rezoluciji se takodjer trazi suspendovanje/zaustavljanje optuzbi protiv ostalih sudjenika. (ratnih zlocinaca).

Rusija takodjer nije vjerovala Holandskoj autopsiji, te je poslala svoj tim doktora da istraze tijelo Slobodana Milosevica. Vodja tima cardiolog Leo Bokeria je rekao: "Mi se slazemo sa Holandskim doktorima, ali ipak se zivot Slobodana Milosevica mogao spasiti da je na vrijeme pio upucen u Moskvu na lijecenje&".

Ruski ministar vanjski poslova, Lavrov, je rekao da ovdje nece biti kraja dok Rusija i narod sirom Svijeta ne saznaju istinu o smrti bivseg predsjednika Jugoslavije. Pogotovo o ostatcima medikacija u Milosevicevom tijelu.

Izvor: BBC

:x :-x
Sta ces, ne laje Rusija zbog Milosevica i Srba vec zbog svojih problema. Znaju oni dobro da taj isti HAG moze suditi i za zlodjela u Ceceniji. Zbog toga zele na ovakav nacin diskreditovati HAG i time eventualno izbjeci odgovornost za Ceceniju. Vidis da budalama nije dovoljno to sto su srpski patolozi, koji su prisustvovali obdukciji posmrtnih ostataka S. Milosevica i koji nisu umali primjedbi, pa onda Rusi potvrdili da je obdukcija bila regularna kao i rezultati, oni opet seru kako je Milosevic ubijen. Mislim da kad bi sutra Milosevic vaskrs'o i rek'o, ljudi nisam ubijen vec sam se zajeb'o sa ljekovima, da bi oni i dalje srali kako je eto "mucenik" ubijen jer je bio Srbin. Ne mrzim nikoga, ali mi se Rusi kao nacija pocinju gaditi... :(
zoka

Post by zoka »

Nada mse da ce moderator uskoro zatvoriti ovako glupu temu sa jos glupljom anketom.
Post Reply