Rusi i rakete

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
QPR

#1 Rusi i rakete

Post by QPR »

SAD NE SMATRA RUSKE NUKLEARNE AKTIVNOSTI PRIJETNJOM

- (Reagirajući na izjavu ruskog predsjednika Vladimira Putina da njegova zemlja razvija novi nuklearni raketni sustav koji druge sile nemaju, američki State Department sinoć je rekao kako ruske nuklearne aktivnosti ne smatra prijetnjom.

Zamjenik glasnogovornika State Departmenta Adam Ereli rekao je novinarima da Washington ne smatra nuklearne aktivnosti Moskve prijetnjom ili kao njezino kršenje sporazuma o kontroli naoružanja sa Sjedinjenim Državama. Naveo je kako se održavaju redovite konzultacije s ruskim dužnosnicima o njihovoj modernizaciji oružja i američkim planovima.

Predsjednik Putin jučer je rekao da Rusija istražuje i uspješno isprobava nove sustave nuklearnih raketa koje druge nuklearne sile nemaju niti će imati, javila je agencija ITAR-Tass.)

A sta cemo mi ???? :-)
H2SO4

Post by H2SO4 »

pa ne razvijaju oni SS-27 ili kako se drukcije zove Topol-M radi prijetnje od USA vec radi prijetnje od Kine.Kinezi ce uskoro morati da dodju do energetskih izvora i ruda kojih tako mnogo ima istocno od Urala,a tamo zivi samo 6-7 miliona dok je kineza 1,3 milijarde
Last edited by H2SO4 on 18/11/2004 12:53, edited 1 time in total.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Eto gdje se krije Oruzje masovnog unistenja zbog kojeg su napali Irak , i zbog koga prijetu Iranu.

Vi ne smijete da imate al mi smijemo, po motu.

Al tako je to, samo kad si mocan te postuju.
margareta

#4 Re: Rusi i rakete

Post by margareta »

QPR wrote:SAD NE SMATRA RUSKE NUKLEARNE AKTIVNOSTI PRIJETNJOM

- (Reagirajući na izjavu ruskog predsjednika Vladimira Putina da njegova zemlja razvija novi nuklearni raketni sustav koji druge sile nemaju, američki State Department sinoć je rekao kako ruske nuklearne aktivnosti ne smatra prijetnjom.

Zamjenik glasnogovornika State Departmenta Adam Ereli rekao je novinarima da Washington ne smatra nuklearne aktivnosti Moskve prijetnjom ili kao njezino kršenje sporazuma o kontroli naoružanja sa Sjedinjenim Državama. Naveo je kako se održavaju redovite konzultacije s ruskim dužnosnicima o njihovoj modernizaciji oružja i američkim planovima.

Predsjednik Putin jučer je rekao da Rusija istražuje i uspješno isprobava nove sustave nuklearnih raketa koje druge nuklearne sile nemaju niti će imati, javila je agencija ITAR-Tass.)

A sta cemo mi ???? :-)
Od dva :-) dobra teshko se odlucit koje odabrat'.. :-) .....mi mozemo i sami po
'babinom' receptu konstruisati :-) svoje atomsko oruzje. :-) ....noviji bojleri.. :-) ..jace ljepilo :-) npr. karbofix...malo TNT-ia.... :-)
nashe najjace oruzje je nasha pamet.
QPR

Post by QPR »

Od dva dobra teshko se odlucit koje odabrat'.. .....mi mozemo i sami po
'babinom' receptu konstruisati svoje atomsko oruzje. ....noviji bojleri.. ..jace ljepilo npr. karbofix...malo TNT-ia....

Ma bas cemo mi daleko dogurati sa nasim najjacim oruzjem :lol: :lol:
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

US, jedina zemlja koja se usudila da koristi atomsko oruzje protiv civilista.
I to samo kad su je sami posjedovali.

A muslimane nazivaju teroristima.

Image
margareta

Post by margareta »

QPR wrote:Od dva dobra teshko se odlucit koje odabrat'.. .....mi mozemo i sami po
'babinom' receptu konstruisati svoje atomsko oruzje. ....noviji bojleri.. ..jace ljepilo npr. karbofix...malo TNT-ia....

Ma bas cemo mi daleko dogurati sa nasim najjacim oruzjem :lol: :lol:
:roll: pa doooobro....dobro... :roll: mozemo :-) mi to i ..boooolje :-)
QPR

Post by QPR »

:lol: :lol: :lol:
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Atomsko oruzje ne treba nikom vise.

Pomijesas malo radioaktvnog smeca sa bombom i eto atomsku.
Post Reply