Rupice i kanali na licu-kako ih zaustaviti?
-
tapkoc
#1 Rupice i kanali na licu-kako ih zaustaviti?
Od prije jedno mjesec dana primijetim nesto ko dva oziljka na obrazu,a prosle hefte pojave se (preko noci) jos dvije-tri rupice u obliku kratera-nesto ko oziljci iz djetinjstva sto ostaju kad ogulite ospice,ako znate sta mislim...
Helem izgleda da se to nastavlja-novi krateri i kanali nastaju(od2-3mm pa do 1 cm),kako da sprijecim,od cega je to,da li vam je poznato(to i nije porijedak slucaj,naime vjerovatno je da ste primijetili po nekolko osoba sa ovim problemom,obicno u predjelu sredine obraza oko linije gdje se spajaju zubi).
Help???
Molim?
Helem izgleda da se to nastavlja-novi krateri i kanali nastaju(od2-3mm pa do 1 cm),kako da sprijecim,od cega je to,da li vam je poznato(to i nije porijedak slucaj,naime vjerovatno je da ste primijetili po nekolko osoba sa ovim problemom,obicno u predjelu sredine obraza oko linije gdje se spajaju zubi).
Help???
Molim?
-
St.Germain
uzet cementa, zabetonirat rupice i puder u boji tena preko i rijesena stvar
da li je to pametno ne znam, al rupice se sigurno nece primjetiti
da li je to pametno ne znam, al rupice se sigurno nece primjetiti
-
St.Germain
ZLOBNICHEpitt wrote:Samo da uokvirim da se imas sutra cega stidjet.....stoko pjanaSt.Germain wrote:uzet cementa, zabetonirat rupice i puder u boji tena preko i rijesena stvar![]()
![]()
da li je to pametno ne znam, al rupice se sigurno nece primjetiti:D:D
bice jos gore, sacekaj sahat-dva
- pitt
Jasta cu....moram i ja lokat vecerasSt.Germain wrote:ZLOBNICHEpitt wrote:Samo da uokvirim da se imas sutra cega stidjet.....stoko pjanaSt.Germain wrote:uzet cementa, zabetonirat rupice i puder u boji tena preko i rijesena stvar![]()
![]()
da li je to pametno ne znam, al rupice se sigurno nece primjetiti:D:D
bice jos gore, sacekaj sahat-dva
-
St.Germain
hahahah, ja kad citam neke teme odranije prosto se iznenadim da sam se na iste uopste javljao...kad procitam poruke sve mi bude jasno...odvikao sam si vec otvaranje tema pod dejstvom opojnih droga..al cesto sam sebe iznenadim 
ma jebes budalu...
ma jebes budalu...
- Kareem Abdul-Jabbar
Druze, ne znam koliko se sjecas kakve je Massimo (evo bas ga slusam
evo njegove izjave
Massimo Savic wrote:Za moj dobar izgled, jasno, mogu da zahvalim drogama
-
FortunaBela
#13 Re: Rupice i kanali na licu-kako ih zaustaviti?
Idi kod dermatologa....odmah....tapkoc wrote:Od prije jedno mjesec dana primijetim nesto ko dva oziljka na obrazu,a prosle hefte pojave se (preko noci) jos dvije-tri rupice u obliku kratera-nesto ko oziljci iz djetinjstva sto ostaju kad ogulite ospice,ako znate sta mislim...
Help???
Molim?
- Kareem Abdul-Jabbar
salu na stranu, slusao sam ga jednom i bas je podsjetio siri auditorijum kakve je imao probleme s licem ( a i ja se dobro sjecam kako je izgledao tada) , i navede kako je pronasao lijecnicu u Splitu (ako se dobro sjecam...reche da je ona uspjela razgranati posao po vecim gradovima Hrvatske, posto je jako uspjesna)...elem, ta je doktorica smislila neku metodu kako da strujom stimulise misice na licu koji su poceli atrofirati i samim time pocele su i nastajati brazdice (bar je to bio slucaj kod njega)...
I kod Massima je ocigledno uspjelo
-
St.Germain
a zato meni svi kazu da izgledam barem 5 godina mladjeKareem Abdul-Jabbar wrote:Massimo Savic wrote:Za moj dobar izgled, jasno, mogu da zahvalim drogama
u drogama je rjesenje
(drukcije se dunjaluk ne moze podnijet
-
St.Germain
pijan nisam ko sto znam bit, al tezak ovaj krst jebem li ga 
-
St.Germain
hahahah, filozofe jedan bas je tako ko sto velispitt wrote:Promjeni rame i ne bogohuli:D Da je sve lako u zivotu manje bi cijenio neka mala zadovoljstva kao sto su droge i alkohol
:D
-
pontia
#20 Re: Rupice i kanali na licu-kako ih zaustaviti?
Kontaktiraj Dermatovenerološku kliniku KUC Kosevo:tapkoc wrote:Od prije jedno mjesec dana primijetim nesto ko dva oziljka na obrazu,a prosle hefte pojave se (preko noci) jos dvije-tri rupice u obliku kratera-nesto ko oziljci iz djetinjstva sto ostaju kad ogulite ospice,ako znate sta mislim...
Help???
Molim?
http://www.derma.co.ba/kontakt.php
- kekec
Kupis produzni kabal, jedan kraj u uticnicu, na drugom oslobodi zice,Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
salu na stranu, slusao sam ga jednom i bas je podsjetio siri auditorijum kakve je imao probleme s licem ( a i ja se dobro sjecam kako je izgledao tada) , i navede kako je pronasao lijecnicu u Splitu (ako se dobro sjecam...reche da je ona uspjela razgranati posao po vecim gradovima Hrvatske, posto je jako uspjesna)...elem, ta je doktorica smislila neku metodu kako da strujom stimulise misice na licu koji su poceli atrofirati i samim time pocele su i nastajati brazdice (bar je to bio slucaj kod njega)...
I kod Massima je ocigledno uspjelo....
sjedi u fotelju ispred TV i "masiraj" se po licu. Ako je Massimu uspjelo,
valjda ce i tebi.
- pitt
Ujedno ces se i dlaka kutarisatikekec wrote:Kupis produzni kabal, jedan kraj u uticnicu, na drugom oslobodi zice,Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
I kod Massima je ocigledno uspjelo....
sjedi u fotelju ispred TV i "masiraj" se po licu. Ako je Massimu uspjelo,
valjda ce i tebi.