RULOF
-
mali jomu
#51 Re: RULOF
RULOF-i.... pice u stvarnosti, dok vi picite po tipkama 
- Gojeni H
#52 Re: RULOF
mali jomu wrote:JThomas wrote:pa dobro tebi je sve simpatično...
simpa
-
Naslovnica
#53 Re: RULOF
Nema vozila JGS u kojem se dotični bolesnik (i stotine sličnih njemu nisu potpisali). Svaki tramvaj, svaki trolejbus, svaki autobus.Njanjavi wrote:Ne mozes ti priglupom bosnji sa losim nafurom da je ova kasaba u kojoj su rodjeni i u kojoj ce umrjet sav dunjaluk.
Djes ti njima rec nesto, to sve zna, sve vidilo, sve proslo, legalisti nevidjeni sa strasno istancanim osjecajem za drustveno koristan rad, ekologiju, okolinu, ovo ono.
Sve pametne glavice satro, a vrhunac ambicije uletit na budzetsku sisu, provest zivot u kancelariji rintajuci niusta, preživljavanje od mjeseca do mjeseca uz obavezno kurcenje za godisnji jerbo valja malo odskocit od komsijske fukarestine.
Ghettoizacija je ovdje previse uzela maha, ne mozes ti sad ispravljat krivu drinu.
Seljadiji je ovo glupo, propali moler ko sto neko gore rece, sve goli klosar veli mudri bosnjo.
Decko ima svoju furku, ne otima vam hljeb iz usta klosari.
Nece vam isarat auto koji otplacujete na lizing glumeci praznu cahuru bez mozga osam sati dnevno.
Ne sekirajte se boni.
Željezničke kompozicije, šalteri u sali...fasade javnih i privatnih objekata da i ne spominjem.
I to bi kao trebalo da bude nešto cool, pametno, kao on i slični njemu znaju nešto što mi ne znamo, kao oni pametniji, imaju furku, a mi priglupe bošnje i seljadija? Kao ja seljak zato što sam ljut i što ne kontam poentu RULOF-ove škrabotine na mojoj novoj (ili staroj, nebitno) fasadi?
Dohavizaj se liče, pogrešna ti je furka, skroz. I tebi i RULOF-u i vama sličnim.
- Njanjavi
#54 Re: RULOF
Ima pravo sarat po drustvenoj imovini jer je drustvena i njegova je kao sto je i tvoja.Naslovnica wrote:Nema vozila JGS u kojem se dotični bolesnik (i stotine sličnih njemu nisu potpisali). Svaki tramvaj, svaki trolejbus, svaki autobus.Njanjavi wrote:Ne mozes ti priglupom bosnji sa losim nafurom da je ova kasaba u kojoj su rodjeni i u kojoj ce umrjet sav dunjaluk.
Djes ti njima rec nesto, to sve zna, sve vidilo, sve proslo, legalisti nevidjeni sa strasno istancanim osjecajem za drustveno koristan rad, ekologiju, okolinu, ovo ono.
Sve pametne glavice satro, a vrhunac ambicije uletit na budzetsku sisu, provest zivot u kancelariji rintajuci niusta, preživljavanje od mjeseca do mjeseca uz obavezno kurcenje za godisnji jerbo valja malo odskocit od komsijske fukarestine.
Ghettoizacija je ovdje previse uzela maha, ne mozes ti sad ispravljat krivu drinu.
Seljadiji je ovo glupo, propali moler ko sto neko gore rece, sve goli klosar veli mudri bosnjo.
Nece vam isarat auto koji otplacujete na lizing glumeci praznu cahuru bez mozga osam sati dnevno.
Ne sekirajte se boni.
Željezničke kompozicije, šalteri u sali...fasade javnih i privatnih objekata da i ne spominjem.
I to bi kao trebalo da bude nešto cool, pametno, kao on i slični njemu znaju nešto što mi ne znamo, kao oni pametniji, imaju furku, a mi priglupe bošnje i seljadija? Kao ja seljak zato što sam ljut i što ne kontam poentu RULOF-ove škrabotine na mojoj novoj (ili staroj, nebitno) fasadi?
Dohavizaj se liče, pogrešna ti je furka, skroz. I tebi i RULOF-u i vama sličnim.
Ja i slicni njemu smatramo da je bežlicno bez skrabotina, potpisa, crteza, poruka, mudrosti.
Ne vandalise decko privatnu imovinu, sara po starim fasadama, naravno samim tim cini uslugu drustvu jer neandretalce drukcije ne mozes natjerat da obnove fasade.
Neka sara, zivjeo nam jos sto pedeset godina, sarao sam i ja, sarat cu, pojedi se od muke, ne mozes nam nista
-
Naslovnica
#55 Re: RULOF
Ako ti zaista misliš da imate pravo šarati po vozilima JGS zato što je to društvena imovina, onda nema svrhe dalje raspravljati.Njanjavi wrote:Ima pravo sarat po drustvenoj imovini jer je drustvena i njegova je kao sto je i tvoja.Naslovnica wrote:Nema vozila JGS u kojem se dotični bolesnik (i stotine sličnih njemu nisu potpisali). Svaki tramvaj, svaki trolejbus, svaki autobus.Njanjavi wrote:Ne mozes ti priglupom bosnji sa losim nafurom da je ova kasaba u kojoj su rodjeni i u kojoj ce umrjet sav dunjaluk.
Ne sekirajte se boni.
Ja i slicni njemu smatramo da je bežlicno bez skrabotina, potpisa, crteza, poruka, mudrosti.
Ne vandalise decko privatnu imovinu, sara po starim fasadama, naravno samim tim cini uslugu drustvu jer neandretalce drukcije ne mozes natjerat da obnove fasade.
Neka sara, zivjeo nam jos sto pedeset godina, sarao sam i ja, sarat cu, pojedi se od muke, ne mozes nam nista
Neću se pojesti od muke, davno sam se ja prestao nervirati zbog debilizama i budalaština takve vrste.
- Njanjavi
#56 Re: RULOF
Naravno da imamo i ne samo po vozilima gradskog saobracaja vec i po cemu god nam je cejf.
I mi zivimo u ovim sredinama, samim tim imamo pravo uljepsavati okolinu kako mi zelimo i na nacin koji je nasem senzibilitetu i oku ugodan.
I meni smeta recimo tvoja teleća glavurda i seljacka frizura pa jbga deveram i ako mi ne pase okrenem glavu i kontam da ne moze sve biti po mojim mjerilima dobrog ukusa, ha ja.
Samim tim ako je vama ljepsa bezlicna fasada bez icega na sebi, ima nas kojima je ljepsa isarana i bit ce sarano dok je god nas živih.
Over and out
I mi zivimo u ovim sredinama, samim tim imamo pravo uljepsavati okolinu kako mi zelimo i na nacin koji je nasem senzibilitetu i oku ugodan.
I meni smeta recimo tvoja teleća glavurda i seljacka frizura pa jbga deveram i ako mi ne pase okrenem glavu i kontam da ne moze sve biti po mojim mjerilima dobrog ukusa, ha ja.
Samim tim ako je vama ljepsa bezlicna fasada bez icega na sebi, ima nas kojima je ljepsa isarana i bit ce sarano dok je god nas živih.
Over and out
-
Naslovnica
#57 Re: RULOF
Čuj "tvoja teleća glavurda i seljačka frizura"?!Njanjavi wrote:Naravno da imamo i ne samo po vozilima gradskog saobracaja vec i po cemu god nam je cejf.
Over and out
Ala su te roditelji odgojili, nije ni čudo što smo tu gdje jesmo.
Sramota.
-
emmir1
#58 Re: RULOF
Njanjavi wrote:Naravno da imamo i ne samo po vozilima gradskog saobracaja vec i po cemu god nam je cejf.
Over and out
Eto sada si svima objasnio koliko si glupav.
Strašno je da se takvima daje prostor za pisanje, pa bile to fasade ili ovaj forum.
- vjesticanametli
#59 Re: RULOF
Nafatat DZukelu i istabat ga umjetnicki ono s adrenalinom ......jebo mater svoju cuj ono nestA sara po imovini drugih.....ruke ti otpale budaletino
- petunija
#60 Re: RULOF
vjesticanametli wrote:Nafatat DZukelu i istabat ga umjetnicki ono s adrenalinom ......jebo mater svoju cuj ono nestA sara po imovini drugih.....ruke ti otpale budaletino
- Alfons Kauders
#61 Re: RULOF
1. Staviti mu ruke na ivicnjak
2. Skociti na ruke
3. Ukoliko se ne vidi otvoreni prelom, ponoviti
4. Istetovirati mu kurcinu na celu, da se sa 100 metara zna o kom je papanu rijec
2. Skociti na ruke
3. Ukoliko se ne vidi otvoreni prelom, ponoviti
4. Istetovirati mu kurcinu na celu, da se sa 100 metara zna o kom je papanu rijec
- Rockefeller
#62 Re: RULOF
Tacno ga namlavit.
- Njanjavi
#63 Re: RULOF
Vrli miroljubivi bosnjo, lomio bi ruke zbog potpisa i crtanja na drustvenoj imovini.
Al razumijem ja vas i taj mentalitet.
Jako loše i nasilne filmove gledate, odrasli medju mediokritetima jos na to ghettoizirani.
Kamo sreće da imate deset posto muda koliko ste drcni preko slova, davno bi tu negativnu energiju usmjerili i istresli na kome treba, na ovima sto vas handre desetljećima.
Al muda ko suha sljiva, ne smijete jbga, pa haj malo av av av na neke writere i crtace grafita
Jako loše i nasilne filmove gledate, odrasli medju mediokritetima jos na to ghettoizirani.
Kamo sreće da imate deset posto muda koliko ste drcni preko slova, davno bi tu negativnu energiju usmjerili i istresli na kome treba, na ovima sto vas handre desetljećima.
Al muda ko suha sljiva, ne smijete jbga, pa haj malo av av av na neke writere i crtace grafita
- Njanjavi
#66 Re: RULOF
A garantujem zivotom da devedeset posto vas koji ovde skevcete da ga treba polomit, da ga vidite dok to radi ne bi pisnuli vec bi opravdali svoj kukavicluk onim sta me briga ne sara meni po kuci 
- dječak sa šibicama
#67 Re: RULOF
Ono kad njanjavi nekog sprda da je drcan preko slova

- Njanjavi
#68 Re: RULOF
Ono kad se hrvacki delikatni isfeminizirani cvjetic nafura da je opak 
- Njanjavi
#70 Re: RULOF
Opisi nam cvjeticu tvoju fantaziju kako bi ga tukao 
- Alfons Kauders
#71 Re: RULOF
Onom sto sam ga ufatio nisam slomio ruku jer je poceo plakati ko picka nakon tri samara, pa sam mu zvao oca da farbaNjanjavi wrote:Vrli miroljubivi bosnjo, lomio bi ruke zbog potpisa i crtanja na drustvenoj imovini.
Kakav bolan crtac grafita? Debilni vandal koji je tagovo cijeli grad... A koji je to grafit napravio, da je nesto bas nacrtao? Makar kakav solidan bombing? Nesto na vozovima?
Ima li ista sto je uradio mimo RULOF taga? Da vidimo tu umjetnost i talent...
- arzuhal
- dječak sa šibicama
#73 Re: RULOF
Ne bi ja tebe, ovaj to tukao, samo jedna klempa iza usiju i dosta.
cuj rulof
ja sam to negdje garant vidio, ali toliko je umjetnicki izrazajno, da fakat nisam obratio paznju. Rulofe sine, mozda da predjes na klasiku, "prilog za zelju" na kontejneru ili FKS na trafici.
cuj rulof
- Raigor Stonehoof
#75 Re: RULOF
ma debilcic klasicni iskompleksirani, zeljan paznje. bio sam mu sliku stavio na nekoj temi, pa obrisah, kontam necu da budem odgovoran kad ga neko sa zemljom sastavi.
a njanjavi
nije popio lijekove jutros, sta li.
a njanjavi