Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BegA_

#776 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BegA_ »

Kad' nas jebu sudije na domacem terenu. :-x
eno sad

#777 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by eno sad »

jasko_ba wrote:Jel isteklo vrijeme ili je nagazio ?
Steta :(
Dobro sto je nagazio onaj to je bio treci sut prema golu..
Nego onaj na prvu odbicu :lol: :lol: :lol:
Kemal Malovčić

#778 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Kemal Malovčić »

glup sport
Mali_Vuk

#779 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

Ništa nama sudije nisu krive. Osim ako nismo očekivali da malo sude domaćinski :) Šteta za ovaj neriješen rezultat, za dlaku je falilo da ih uzmemo s tri razlike. Sve u svemu ne izgleda loše naša mlada repka :thumbup: :thumbup:
karanana

#780 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by karanana »

spaho je inace poznat po huskanju i krivljenju sudaca za sve.
najgori komentator u nas.
eno sad

#781 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by eno sad »

Kolko god da su nas sudije zajebavale tokom meca sve su vratili na kraju..
2 minuta za kosoke kojih nije bilo - to što je onaj fulio prazan gol to je druga stvar..
Mali_Vuk

#782 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

eno sad wrote:Kolko god da su nas sudije zajebavale tokom meca sve su vratili na kraju..
2 minuta za kosoke kojih nije bilo - to što je onaj fulio prazan gol to je druga stvar..
Imali su neki svoj kriterij kojeg su se pridržavali. Ako im se i omakla neka sitnije greška, definitivno nije bilo s namjerom da se nekog ošteti. Po meni skroz korektno suđenje. Nas je malo sjebo nedostatak sreće, i solidan korejski golman. Definitivno smo bolja ekipa.

Za oba Josipa jedno veliko :thumbup:
Logovan

#783 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Čestitam našim na dobroj igri. :thumbup: Borili su se ali džaba kad neće neće. Nismo nikako mogli pobjeći par golova razlike. Ona trojica na kraju utakmice nikako nisu mogli zabiti, prvi pogodio golmana, drugi stativu a treći nagazio na liniju. :skoljka:

REAL MADRID CFC@ Sjajno ti je ponašanje, dobro si odgojen, kulturan pravo.
Last edited by Logovan on 14/07/2013 23:12, edited 2 times in total.
Mr. Brightside

#784 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mr. Brightside »

ona Korejska 3 3 odbrana bi namučila većinu seniorskih reprezentacija...

sve u svemu fino odigrano, bez puno srkleta, srednji rade posao, Malinović vjerovatno povrijeđen što je šteta jer sa Milasom pravi strašno dobar bekovski tandem... ne sikiram se ni protiv Mađara, pogotovo jer selektora više neće rizikovati s nekim kombinacijama i ublehama poput Memića koji je predmet ismijavanja već godinama, ali on ne odustaje :-) :lol: :D
It_is_a_Leclerc

#785 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Ovdje se radi o notornoj krađi od strane tuniških anonimusa.
Evo i zašto..

U jednom momentu se korejski igrač vraća u igru iako je do isteka isključenja ostalo još pet sekundi. Dakle, direktno novo isključenje od dvije minute. Nije suđeno.
Pri kraju utakmice, sudije bukvalno ne sude pasivnu igru, iako Korejci drže loptu, po mom brojanju minut i 4 sekunde.
U narednom korejskom napadu, školski primjer probijanja. Nije suđen.
I na samom kraju - sudija retroaktivno sudi prijestup. Pa ja sam se samo hvatao za glavu...

Elem... Momci igraju jako fino i vjerujem da imaju kapacitet za drugi krug.
shalla

#786 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by shalla »

Ovaj Perić, strašan igrač, STRAŠAN!
Nisam gledao prvo poluvrijeme ali je u drugom imao takva 2 "no look" pasa da bi mu i Balić zavidio :mrgreen: :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#787 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Da... I meni je jako drago da su se igrači hrvatske narodnosti u većem broju okrenuli prema reprezentaciji BiH. Ima tu svakako potencijala.. Onaj Bezbradica, ili tako nešto, ima Dinartov stil - "Lopta može proći, ali igrač teško".

Inače, malo sam googlao, i u reprezentaciji Katara je bukvalno šest igrača iz BiH. :roll: Ne znam kakav je sad to fazon... Jedva sjahale Hrvatska i Srbija, sad nam se i ovi iz Zaljeva naklatili na grbaču.
agnostic_front

#788 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by agnostic_front »

Pa taj Perić već poduže nosi igru Bosne koja je sredina u PLBiH, tako da je za očekivati i da bude jedan od boljih u reprezentaciji. Ne znam samo šta Memić radi tu.

Jesu malo sudije odugovlačile za dizanjem ruke u njihovom napadu, ali ne mislim da je toliko strašno. I ono kada je igrač ušao u igru prije isteka kazne. Možda su trebalo malo više domaćinski suditi. Igrali smo OK, mislim da smo bili bolji, a najvažnije je da su se momci borili. Idemo dalje! :bih: :bih:
agnostic_front

#789 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by agnostic_front »

It_is_a_Leclerc wrote:Da... I meni je jako drago da su se igrači hrvatske narodnosti u većem broju okrenuli prema reprezentaciji BiH. Ima tu svakako potencijala.. Onaj Bezbradica, ili tako nešto, ima Dinartov stil - "Lopta može proći, ali igrač teško".

Inače, malo sam googlao, i u reprezentaciji Katara je bukvalno šest igrača iz BiH. :roll: Ne znam kakav je sad to fazon... Jedva sjahale Hrvatska i Srbija, sad nam se i ovi iz Zaljeva naklatili na grbaču.
Katar ne uzima baš top igrače iz naše zemlje, tako da ne mislim da je nešto strašno. Plus im nude vrhunske uslove i naravno odlične plate za naše uslove
fini dečko

#790 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by fini dečko »

agnostic_front wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Da... I meni je jako drago da su se igrači hrvatske narodnosti u većem broju okrenuli prema reprezentaciji BiH. Ima tu svakako potencijala.. Onaj Bezbradica, ili tako nešto, ima Dinartov stil - "Lopta može proći, ali igrač teško".

Katar ne uzima baš top igrače iz naše zemlje, tako da ne mislim da je nešto strašno. Plus im nude vrhunske uslove i naravno odlične plate za naše uslove
Ma ništa strašno, ako budu dobri mogu opet igrati za nas. Pa za Katar u mlađim selekcijama je igrao i Čičkušić, a sada igra za našu repku.
matematicar_teski

#791 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by matematicar_teski »

odlicna partija nasih
samo ne znam koje birao ove temine pa srezo je posjetu u sarajevu za 5 000, Ramazan je ljudi, iftar, teravija, nocni namazi su puno vazniji od reprezentacije realno.
agnostic_front

#792 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by agnostic_front »

Mislim da smo organizaciju ovog prvenstva dobili još prije 2-3 godine, teško da se moglo i na to misliti.
It_is_a_Leclerc

#793 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Naši seniori igraju prvu utakmicu kvalifikacija protiv Estonije i vode na poluvremenu 18-12. Ekipa Estonije me iznenadila sasvim solidnim kvalitetom rostera i interesantnim taktičkim zamislima, ali su naši momci ipak daleko bolji u svakom segmentu.

Zasad, po meni najbolji - Delić i Malinović (za kojeg još uvijek tvrdim da će biti jedan od najboljih evropskih rukometaša za 4-5 godina. a odbio je Srbiju zbog BiH).
Najlošiji segment su definitivno golmani. Mislim da se mogao zvati Serdarević iz Francuske jer Burić i Grahovac teško da mogu išta skinuti.

Idemo do kraja ovako ! :bih:
MOSALJOZE

#794 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Malo smo bili u krizi,dobro je 5+
Logovan

#795 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Dobijamo ovo. :bih:
Mustang1

#796 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Jesmo ono prosle godine kad vec izgubili od ovih ? Nije neko mjerilo mozda ali izgledamo dobro a i trener izgleda zna sta radi i dobro radi .. Ovaj Prce izgleda strasno kad krene na nekog :D
MOSALJOZE

#797 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Kemal Malovčić wrote:glup sport
KOnjović Šerif
Nuken

#798 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Nuken »

Definitivno smo dosta napredovali u odnosu na prošle kvalifikacije :thumbup: :bih:
Mustang1

#799 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

I sad su se poceli zajebavati :D
Herr Flick

#800 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply