Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hostapler

#6951 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hostapler »

Obaveze zvaničnih lica na utakmici su jasne. Obaveza vođe ekipe (odgovorna osoba ekipe BiH na toj utakmici to bio je direktor reprezentacije Gordan Muzurović) je, da prije samog početka utakmice prekontrolira zvanični zapisnik, da li su svi igrači unijeti, da su korektno zapisani brojevi, tačnost potvrdi potpisom i za to je odgovoran on, ne delegat", kazao je Repenšek za N1.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/reprezentacija/delegat ... -on/109734
Jebe Slovenac i ne vadi.
Baho,zabi ti ga poznanik :lol:
Samo se naguzi,bice sve to dobro. Pobijedit će sport :mrgreen:
#bahoFrancuskaSobarica
It_is_a_Leclerc

#6952 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa kad su tako silno jasne, zašto je EHF-u trebalo dva mjeseca da skonta šta i kako :lol:

Smiješno izvlačenje slovenačkog majstora namještanja utakmica. Nigdje odgovora na pitanje - ko je izostavio Nuića sa spiska? Djevojčica koja je nosila stick? Onaj čiko što radi u kopirnici? Ili naš poznanik Repenšek?
dječak sa šibicama

#6953 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

kudrilo wrote:
hostapler wrote:
Ja sam častan čovjek, potpisao sam taj zapisnik, možda i nisam, ali preuzimam odgovornost.
Dragi Muzurovicu,jesi li uopste bio u Mejdanu tu noć :-) :lol:
Ko da gledam frajer poslao nekog i reko mu da šarne :lol:
:lol: :lol: :lol:
moa

#6954 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by moa »

jarobot wrote:
moa wrote:hahahhaah

kad nam je sve na mahalskom nivou. Ljudi nece da shvate da je sport ozbiljna stvar da je to promocija drzave samo kod nas je ma hajde nije to problem. Svaka cast momcima a mi se sad mozemo Kurzu zaliti.
Misliš onom Austrijancu da rukometni savez podnese žalbu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
njemu njemu onom malom :mrgreen: :mrgreen:
dječak sa šibicama

#6955 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

ali najjace je kako Svicarci drmaju EHF-om :D

lik potpisao i zajebao reprezentaciju, je li kazna prestroga jedina je dilema, ali valjda EHF zna svoja pravila

po ko zna koji put balkanski javasluk dodje na naplatu, nije to samo u Bosni i nije to samo u rukometu, u svakom sportu i segmentu drustva cijeli Balkan je takav.. pa kad se desi belaj, onda su se masoni i iluminati udruzili protiv nas, belosvetska zavera

slican slucaj se dogodio Mamicevom Dinamu prije godinu ipo-dvije, u juniorskoj Euroligi, prosli u cetvrtfinale ali ispostavi se da su u igru uveli igraca koji je imao parne kartone, niko nije krivio delegata ni ista slicno, Dinamu je bila nogatrans odnosno diskvalifikacija

jedino je, kazem, visina kazne diskutabilna... ne vjerujem da bi recimo Francuze ovako kaznili, ali to je vec nepisano pravilo, postoje veliki i mali i uvijek ce postojati. Da bi zasluzio neke privilegije, moras postati veliki.
karanana

#6956 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by karanana »

baho, hoce li ti jaran biti gost sljedeceg simposara?
BHF_Manijak

#6957 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Muhamed Đakmić wrote:Evo ga, protiv naše zemlje.

Majke mi, tačno po šablonu :lol:
Pa sta te cudi? Ljudi koji su godinama odgajanai po matrici da smo ugnjetavani, da smo jadni, da su svi protiv, urote svjetske, niko nas ne voli, svako hoce da nas zajebe... I ti sad ocekujes od takvih djuturuma da razmisljaju trezveno?!

Delegat izostavio Nuica, donio Muzurovicu da potpise, ovaj potpisao i... Opet nekako Janez kriv? Pa kako dan te jebo??? :lol: :lol: :mrgreen:

I kako je po Lekreku nepostena odluka? Pa ni u jednom jebenom sportu nema ti pravo zaigrati igrac koji nije na spisku! Pokusaj to u fudbalu, vidjet ces kako ces se provest...

EHF je cirkus od organizacije, manipulatori, muljatori, lopovi i titrasi jaja velikim reprezentacijama, ali to ne mijenja cinjenicu da smo mi amateri i godinama kao takvi vegetiramo. Mi smo nesposobni za bilo sta, koliko god EHF/Janez supci bili...

I na kraju, kako neofirno Leclerc sebi stvara win-win situaciju, frajer samo pise da je u pravu i da su ostali debili, a frajer nagovjetio k'o Baho da ima izvore, da zna insajderske informacije, da nas nece kazniti, poznaje pravila i onda kad smo popusili foru, frajer samo hladno promjeni plocu i nastavi da svoje mantra. :lol: :lol: :mrgreen:
uglavnomja

#6958 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by uglavnomja »

sta kaze leklerk?

delegat je duzan prekucati i provjeriti spisak prije nego ga donese na potpis :D

da se ovaj sto potpisuje ne bi slucajno mucio :zzzz:

i onaj prmjer sa doktorom i apotekarom - nidje veze ...

recimo ovako, da direktor sekretarici, tehnickoj, daktilografkinji, da prekuca spisak 20 radnika koji idu na seminar u rio de janeiro recimo

i sekretarica greskom izostavi nekoga, a direktor potpise spisak sa 19 imena.

i kad agencija koja treba da preveze ljude u brazil kaze ne moze putovati taj koji nije na spisku, cak i da je firma platila 20 mjesta, jer se moraju imati imena, brojevi pasosa blabla ... - kriva je sekretarica :thumbup:
garant je ljubomorna na tog sto je izostavljen, namjerno ga izbacila :zzzz:

a agenncija je srpska/hrvatska/mosadska, vatikanska blabla :D
SSemir

#6959 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SSemir »

uglavnomja wrote:sta kaze leklerk?

delegat je duzan prekucati i provjeriti spisak prije nego ga donese na potpis :D

da se ovaj sto potpisuje ne bi slucajno mucio :zzzz:

i onaj prmjer sa doktorom i apotekarom - nidje veze ...

recimo ovako, da direktor sekretarici, tehnickoj, daktilografkinji, da prekuca spisak 20 radnika koji idu na seminar u rio de janeiro recimo

i sekretarica greskom izostavi nekoga, a direktor potpise spisak sa 19 imena.

i kad agencija koja treba da preveze ljude u brazil kaze ne moze putovati taj koji nije na spisku, cak i da je firma platila 20 mjesta, jer se moraju imati imena, brojevi pasosa blabla ... - kriva je sekretarica :thumbup:
garant je ljubomorna na tog sto je izostavljen, namjerno ga izbacila :zzzz:

a agenncija je srpska/hrvatska/mosadska, vatikanska blabla :D
Ako se radi o sekretarici iz te putnicke agencije onda ti primjer ima smisla. A pogresni spisak je direktoru na aerodromu dat na potpis
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6960 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Jedrenjak wrote:
BHF_Manijak wrote:
I na kraju, kako neofirno Leclerc sebi stvara win-win situaciju, frajer samo pise da je u pravu i da su ostali debili, a frajer nagovjetio k'o Baho da ima izvore, da zna insajderske informacije, da nas nece kazniti, poznaje pravila i onda kad smo popusili foru, frajer samo hladno promjeni plocu i nastavi da svoje mantra. :lol: :lol: :mrgreen:
pa le-krek je baho
Netacno.
On je pisao rukometna pravila,mora da je stranac neki.
uglavnomja

#6961 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by uglavnomja »

SSemir wrote: Ako se radi o sekretarici iz te putnicke agencije onda ti primjer ima smisla. A pogresni spisak je direktoru na aerodromu dat na potpis
poenta je u nivou odgovornosti, ne apsolutna paralela sa slucajem
Mustang1

#6962 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Kljucaj temu, gasi svjetlo, gasi savez.
Men_of_Numenor

#6963 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Men_of_Numenor »

Kad igramo baraž :mrgreen: ?
mali_milojica

#6964 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Evo svicarci došli na forum da se nasladjuju našoj muci :D
Men_of_Numenor

#6965 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Men_of_Numenor »

Hahahahahahaha :D .

I normalno opet neće biti ostavki i na kraju pojeo vuk magarca.
sarajevoxxxx

#6966 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by sarajevoxxxx »

Muzurović je trebao odmah dati ostavku nakon završetka utakmice, a žalbu i sve drugo prepustiti drugim ljudima.

Ovdje postoji i sumnja u korupciju, realno vrlo lako da je neko uzeo novac da Švicarci prođu, odmah po završetku meća trebalo je najaviti istragu protiv svih koji su manipulisali zapisnikom.
sarajevoxxxx

#6967 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by sarajevoxxxx »

I ne znam zašto se delegat izvinjavao, koga briga šta je printao, i je li bilo ime neko ili nije. Jedini apsolutni krivac je koje stavio potpis na spisak, od toga početi, pravno ga goniti, maksimalno sankcionisati, ne samo ostavka već istraga o korupciji na prvom mjestu, i tužba za malverzaciju. Kakav crni delegat. :-)
It_is_a_Leclerc

#6968 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Nigdje nisam rekao da nas neće kazniti. Nađite mi taj post moj, ako ne lažete. (A lažete. Svjesno. Zlonamjerno. I krajnje neuspješno)

Svugdje sam rekao da ne bi bilo pošteno da nas kazne, pogotovo diskvalifikacijom, i to danas tvrdim. Smatram ovo nepoštenim, prestrogim i krajnje neproporcionalnim udjelu krivnje našeg saveza. Napisao sam da smo zaslužili novčanu kaznu, a ovo je izvan svih gabarita.

Drugo, to da delegat treba provjeriti spisak nisam rekao ja, već Jasmin Mrkonja, što naravno @uglavnomja nije primjetio u svojoj patološkoj opsjednutosti da pronađe nekakve nelogičnosti i proslavi se na temi koja se svela, uglavnom, više manje na mene.

Treće, da ponovim svoje pitanje - gdje ste vi bili mjesec dana, kad se tako dobro razumijete u pravila, kao što tvrdite ?! Nigdje. Kao miševi se zavukli i čekali da ispadne belaj, pa da dođete ovdje da slavite to kako ste, eto, silno pametni i sve ste znali prije ostalih :lol: Ustvari, ne ! Vi ste bili oni što su slavili preuzimanje odgovornosti dok sam ja pisao da delegat nije ništa preuzeo, a kamoli da se posuo pepelom.

Naravno da ćemo se žaliti. Ako već treba potonuti, ide i Janez s nama :D
mali_milojica

#6969 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

mali_milojica wrote:Iskreno govoreći,glabaona nam je.
Švicarci prolaze zbog administrativne greške.
Glavni i važeći je zapisnik onaj pred samu utakmicu koji se dostavlja. Igrao je čovjek koji nije bio u zapisniku.
Kraj price,vidimo se drugom prilikom.
Evo sta sam ja napisao 14.1 samo dan poslije utakmice i kad se pojavila vijest o zapisniku i Nuicu.
:kakoste:
sarajevoxxxx

#6970 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by sarajevoxxxx »

It_is_a_Leclerc wrote:Nigdje nisam rekao da nas neće kazniti. Nađite mi taj post moj, ako ne lažete. (A lažete. Svjesno. Zlonamjerno. I krajnje neuspješno)

Svugdje sam rekao da ne bi bilo pošteno da nas kazne, pogotovo diskvalifikacijom, i to danas tvrdim. Smatram ovo nepoštenim, prestrogim i krajnje neproporcionalnim udjelu krivnje našeg saveza. Napisao sam da smo zaslužili novčanu kaznu, a ovo je izvan svih gabarita.

Drugo, to da delegat treba provjeriti spisak nisam rekao ja, već Jasmin Mrkonja, što naravno @uglavnomja nije primjetio u svojoj patološkoj opsjednutosti da pronađe nekakve nelogičnosti i proslavi se na temi koja se svela, uglavnom, više manje na mene.

Treće, da ponovim svoje pitanje - gdje ste vi bili mjesec dana, kad se tako dobro razumijete u pravila, kao što tvrdite ?! Nigdje. Kao miševi se zavukli i čekali da ispadne belaj, pa da dođete ovdje da slavite to kako ste, eto, silno pametni i sve ste znali prije ostalih :lol: Ustvari, ne ! Vi ste bili oni što su slavili preuzimanje odgovornosti dok sam ja pisao da delegat nije ništa preuzeo, a kamoli da se posuo pepelom.

Ostavite delegata, čovjek je po svemu sudeći pošteno odradio svoj posao, jedini krivac je onaj ko je stavio potpis.

I sramota je i od saveza i od novinara i od cijele bh. javnosti spominjati delegata. Cirkus. Je li potpisao? Jeste. Kraj priče.

Isti momenat nakon utakmice trebao je dati otkaz a ne kriti se iza spiskova, printera, robne kuće, :-) delegata.

Plaćen je da potpisuje, da vodi računa o spisku, i svemu drugom. Potpisao je nešto ŠTO NIJE TREBAO. Tu sva rasprava prestaje.

Minimum svega je ostavka. Sve ostalo ili mimo toga više priliči lokalnim turnirima gdje se nakon muljanja prodaje priča o printeru pa ako prođe prođe ako ne, idemo popit kafu, našalit se, prepucavat, ubjeđivati se tipa printer, delegat, robna kuća :-)
spree

#6971 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by spree »

Samo je pitanje hoce li baho ili leklerk pisati zalbu. Mozda obojica kao vrsni poznavaoci pravila i delegata :run:
karanana

#6972 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by karanana »

mislio sam da je leklerrk pametniji i realniji. ali normalno, ako su mu bliski izvori osobe iz rukometnog saveza onda nije ni cudo da je obmanjen.
It_is_a_Leclerc

#6973 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Ja stvarno ne razumijem šta vi hoćete da ja kažem.

Niti u jednom momentu nisam napisao da nas neće kazniti. Niti u jednom. Pozivam evo satima da mi nađete taj post i niko neće.
Ja sam bio i ostao uvjeren da je kazna prestroga i drakonska i da se lomilo na nama kao što se nikad nikome nije lomilo jer smo takvi kakvi jesmo.

I da. Prvi sam, opet, 14.1. napisao da bi Gordan Muzurović MORAO otići zbog greške. Tad su me neki napali da ga kritikujem jer je Sarajlija :lol: Vidim, evo sad su i ti okrenuli ploču. Drago mi je.
sarajevoxxxx

#6974 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by sarajevoxxxx »

It_is_a_Leclerc wrote:Napisao sam da smo zaslužili novčanu kaznu, a ovo je izvan svih gabarita.

Ne treba tako razmišljati, to je naš balkanski mentalitet, gdje su svi protiv nas, velika je kazna, i sl. Veća je kazna posmatrati ovaj cirkus i ovo muljanje i da niko ne preuzima odgovornost.

Nije potpisivao knjigu od 500 stranica, ili neki ugovor prepun pravnih zavrzlama. Potpisao je papir na kojem je bilo 16 imena, ako to SAVEZ nije bio u stanju obaviti kako treba, ako je bh. javnost toliko nesposobna da joj se može prodati priča o printeru, po meni to je sto puta veći crnjak od toga da ne idemo u baraž.
mali_milojica

#6975 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Kazna za igranje igrača koji nije imao dozvolu,pravo da igra,nije bio na spisku jeste poništavanje utakmice i registrovanje utakmice službenim rezultatom 10:0 za ekipu koja je oštećena.
Nikakva novčana kazna,ukor ili lupkanje po prstima sa riječima nemojte da se ovo ponovi.
Post Reply