Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#6826 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

studeni76 wrote:Ma pricajte vi sta hocete i kakite po kome hocete ali ovo je strasno nepravedna odluka i sigurno nebi bila ovakva da je obrnuta situacija! U EHFu i na njihovom siteu Nuic je stalno bio na spisku, al su slovenac i Muzurovic zasrali na drugoj strani. Posto smo mi u pitanju onda je to za kazne, taman da se ovdje neki pacenici raduju :run:
Tačno.

Sad su odjednom svi jako pametni, svi znaju da smo mi krivi, da je ovo ili ono. Pa đe ste vi junaci bili od 13. januara, da nas uputite?

A, da... Slušali ste iste ove poput Bahe i na svojim polupismenim stranicama širili priče o tome kako je delegat preuzeo odgovornost, dok je nas par ovdje govorilo da je naša krivnja za mnogo šta nesumnjivo utvrđena, ali da nismo krivi za ovo s Nuićem. I ovo je strašno nepravedna odluka, protiv svake logike i razuma.

Švicarci su na sastanku u Mejdanu na zvučnik upalili svog predsjednika, inače člana boarda EHF-a, dok su nas predstavljali generalna sekretarka i službeno lice kao jedino dvoje ljudi koji se služe engleskim jezikom.

I šta onda očekivati?
red evil

#6827 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by red evil »

Thorgerson wrote:
red evil wrote:Apsolutno pravedna odluka, koliko god mi bilo žao i krivo ali ovo je pravedno, jbg. Nesposobni smo i gotovo. Dadneš delegatu spisak i on ga prepiše i isprinta i dadne ga direktoru reprezentacije na uvid i potpis, direktor reperezentacije kaže da je sve uredu, da se 100% slaže s spiskom i da će se u skladu s tim spiskom i ponašati, samim svojim potpisom to kaže i sva odgvornost delegata je s tim skinuta. I koje kriv?

Više je ovdje krivaca. Počevši od direktora pa do selektora i do samog igrača. Prozivka igrača, spiker ne prozove Nuića ni selektor ni igrač niti bilo ko na terenu (fizioterapeut i ostali koji budu tu) to ne registruju.
Koliko sam ja shvatio.

Delegat dobija spisak nasih igraca - ili hrpicu salvetica iz obliznje cevabdzinice - gdje se na jednoj od masno umazanih salvetica nalazi ime Nuica. Delegat sa dva prsta nabada i kuca spisak (ne znam zasto, unosi valjda u neki raport utakmice, sta li) i zaboravlja ukucati ime Nuica. Isprinta to kod Muniba u kopirnici preko puta dvorane, u citavoj frci, nasa goveda ofrlje pregledaju to i potpisu.

Ostalo je historija.

Ono sto meni nije jasno, kako nasa goveda nisu uspjela dokazati da su dali spisak delegatu - ako su uopste dali. Ili kako se vec sve to odigralo. I nije mi jasno zasto je uopste delegat kucao ta imena i prekucavao, pa nije 79. godina jebo vas otac nesposobni. Zar ne ide to sve mailom, elektronski. Oni se jebavaju po kopirnicama, kopiraju, printaju, prekucavaju...
Baš tako. Prekuca spisak i dadne direktoru na uvid jel sve tačno i to direktor potpisuje i to je to. Jedini ovdje smo mi i pravedna je odluka. Kod ozbiljnih ljudi taj zadnji, glavni papir igra najvažniju ulogu i on je potpisan. Ne trebamo tražiti krivca nigdje drugo do nas samih.
arzuhal

#6828 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by arzuhal »

elk wrote:Ja jos ne vjerujem skroz,sve dok mi baho ne kaze.
:lol:
studeni76

#6829 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by studeni76 »

Thorgerson wrote:
studeni76 wrote:Ma pricajte vi sta hocete i kakite po kome hocete ali ovo je strasno nepravedna odluka i sigurno nebi bila ovakva da je obrnuta situacija! U EHFu i na njihovom siteu Nuic je stalno bio na spisku, al su slovenac i Muzurovic zasrali na drugoj strani. Posto smo mi u pitanju onda je to za kazne, taman da se ovdje neki pacenici raduju :run:
Zasto nam je uvijek neko treci kriv?

Dokle god budemo tako razmisljali - ovo ce se desavati.
Budi siguran u to.

Zasto se svicarcima nije desio ovaj propust? Razmisljaj na taj nacin.
Jarane razumijes li ti uopste o cemu se ovdje radi! Koliko god nasi bili nesposobni, oni su do delegata uradili sve po pravilima. Prijavili igrace i dostavili pasose, 16 ukupno ukljucujuci i Nuicev!
Delegat je taj koji pravi veliku pogresku a nasi tu gresku nisu uocili tj. aminovali su je. I sad bi ko fol bilo opravdano da mi budemo kaznjeni jer je neki europejac napravio gresku! Ma daj ba, nepravedna odluka i tacka.
A vi likujte i dalje sto se izivljavaju na nama
PS: baraz je nebitan, svakako bi nas pregazilo. Al princip pravde nije ispostovan
Mustang1

#6830 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Ispade Baho najveci krivac :D
Valjda je bilo logicno da nakon sto se preda spisak i delegat ko vec odradi sve svoje, da neko od nasih pregleda taj konacni spisak i vidi da nije doslo do neke greske.
Muhamed Đakmić

#6831 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tačno.

Sad su odjednom svi jako pametni, svi znaju da smo mi krivi, da je ovo ili ono. Pa đe ste vi junaci bili od 13. januara, da nas uputite?

A, da... Slušali ste iste ove poput Bahe i na svojim polupismenim stranicama širili priče o tome kako je delegat preuzeo odgovornost, dok je nas par ovdje govorilo da je naša krivnja za mnogo šta nesumnjivo utvrđena, ali da nismo krivi za ovo s Nuićem. I ovo je strašno nepravedna odluka, protiv svake logike i razuma.

Švicarci su na sastanku u Mejdanu na zvučnik upalili svog predsjednika, inače člana boarda EHF-a, dok su nas predstavljali generalna sekretarka i službeno lice kao jedino dvoje ljudi koji se služe engleskim jezikom.

I šta onda očekivati?
Hajde nađi citat pošto se po običaju praviš pametan, gdje sam recimo ja širio priče o delegatu i vjerovao Bahi. Baho je polupismeni debil, nama u savezu sjede isključivo bolidi, kako očekujete od takvih ljudi išta pozitivno?

Ako je EHF kretenska organizacija kao što stvarno jeste, zašto uopšte dolaziti u poziciji da oni vijećaju o tebi, uradi sve po propisima i neće biti problema.

Ali ne, mi smo ona nacija što misli da nas je sudija zaklao u baražu u Portugalu kad smo zijanili 6:2, jer je ''sjeckao'' igru.
elk

#6832 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by elk »

Ama zajebajem se thorgenson sa istupanjem iz ehf, kome smo mi u zivotu vise bitni....odluka inace ocekivana,iz koje,opet ocekivano,necemo nista nauciti.
Altsa

#6833 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Altsa »

zajebo slovenac. nasi nisu provjerili i stavili potpis na taj spisak. i ko je kriv. papir i potpis sve govore. jedino me tjesi sto i ovi shupci svajcarci nece vidjeti SP.
It_is_a_Leclerc

#6834 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Ko je tebe spomenuo? :? No, drago mi je da si se prepoznao u mojoj opasci.

U najkraćem, potpis Gordana Muzurovića jeste propust i jeste za kaznu, ali ovakva odluka u potpunosti amnestira niz propusta delegata koji je, u konačnici, i dao usmeno obećanje da će "sport pobijediti".

Uzmimo to ovako - ljekar umjesto 4 mg apaurina napiše 40 mg. Pacijent u apoteci dobije recept na kome piše 40 mg, i izda ga. Pacijent umre. I ti kažeš - pa krivnja je samo na apotekaru.

Nije i ne može biti.

P.s. U našem rukometu ima i časnih i vrijednih ljudi koji ne mogu doći do izražaja upravo zbog klupskih i inih talova koji prevladavaju i ruše svaku šansu za uspjeh.
Muhamed Đakmić

#6835 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

It_is_a_Leclerc wrote:Ko je tebe spomenuo? :? No, drago mi je da si se prepoznao u mojoj opasci.

U najkraćem, potpis Gordana Muzurovića jeste propust i jeste za kaznu, ali ovakva odluka u potpunosti amnestira niz propusta delegata koji je, u konačnici, i dao usmeno obećanje da će "sport pobijediti".

Uzmimo to ovako - ljekar umjesto 4 mg apaurina napiše 40 mg. Pacijent u apoteci dobije recept na kome piše 40 mg, i izda ga. Pacijent umre. I ti kažeš - pa krivnja je samo na apotekaru.

Nije i ne može biti.

P.s. U našem rukometu ima i časnih i vrijednih ljudi koji ne mogu doći do izražaja upravo zbog klupskih i inih talova koji prevladavaju i ruše svaku šansu za uspjeh.
Nastaviš briljirati neodređenim postovima :-)
red evil

#6836 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by red evil »

It_is_a_Leclerc wrote:Ko je tebe spomenuo? :? No, drago mi je da si se prepoznao u mojoj opasci.

Nije i ne može biti.

Nije baš primjer dobar jer opet navodi da je direktor kriv to jest doktor. Kriv onaj koji daje potpis/recept. :D
Muhamed Đakmić

#6837 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

red evil wrote:

Nije i ne može biti.

Nije baš primjer dobar jer opet navodi da je direktor kriv to jest doktor. Kriv onaj koji daje potpis/recept. :D
Krivi obojica. Hoće li nama biti satisfakcija ako delegat fasuje doživotnu suspenziju? Mislim, to nas ne treba ni najmanje zanimati, jer je nebitno u cijeloj priči.
zipoo

#6838 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by zipoo »

Treba ih ubiti od batina. Ne da nauce neku lekciju nego ih treba udarati sakama dok im oci ne prospes. U stanju sam im prsljene vaditi. Kakvi idioti sjeme im se zatrovalo
arzuhal

#6839 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by arzuhal »

Altsa wrote: jedino me tjesi sto i ovi shupci svajcarci nece vidjeti SP.
:lol:
Thorgerson

#6840 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

studeni76 wrote:[
Jarane razumijes li ti uopste o cemu se ovdje radi! Koliko god nasi bili nesposobni, oni su do delegata uradili sve po pravilima. Prijavili igrace i dostavili pasose, 16 ukupno ukljucujuci i Nuicev!
Delegat je taj koji pravi veliku pogresku a nasi tu gresku nisu uocili tj. aminovali su je. I sad bi ko fol bilo opravdano da mi budemo kaznjeni jer je neki europejac napravio gresku! Ma daj ba, nepravedna odluka i tacka.
A vi likujte i dalje sto se izivljavaju na nama
PS: baraz je nebitan, svakako bi nas pregazilo. Al princip pravde nije ispostovan
Ne likujem, nego mi smijesno.

I upravo tako, i svicarci ce - kao sto bi i mi, biti pregazeni.
Mada iskreno, Svicarci da su pravi sportisti - da postoji ikakav fair play - rekli bi EHF ljudi dragi jeste normalni, pregazeni smo tamo i izgubili smo utakmicu. Hvala, mi necemo u baraz.

Ono ajd da je Nuic bio igrac odluke, ajd da je bilo guravo...nego izgubili su obje utakmice, sasvim zasluzeno smo ih dobili. Ali jbg.

P.S. http://balkans.aljazeera.net/vijesti/re ... upa-kralja
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6841 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

He kako se ovdje stvari izokrecu...dakle nasa reprezentacija je dala spisak delegatu na kojem se nalazio igrac koji je imao pravo nastupa a preziva se Nuic. Da li delegat ili onaj ko je pisao spisak namjerno ili ne je ispustio tog igraca i onda ovdje neko tvrdi da smo kao mi 100% krivi jer Gordan nije vidio na provjeri da li je taj spisak u redu! Pa nismo mi napravili krucijalnu gresku nego delegat a mi smo napravili previd ali se ovom odlukom to okrenulo tako da ispada da smo mi prijavili igraca koji nije imao pravo nastupa!!!!!!!!!!
Muhamed Đakmić

#6842 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

hrasno38 wrote:He kako se ovdje stvari izokrecu...dakle nasa reprezentacija je dala spisak delegatu na kojem se nalazio igrac koji je imao pravo nastupa a preziva se Nuic. Da li delegat ili onaj ko je pisao spisak namjerno ili ne je ispustio tog igraca i onda ovdje neko tvrdi da smo kao mi 100% krivi jer Gordan nije vidio na provjeri da li je taj spisak u redu! Pa nismo mi napravili krucijalnu gresku nego delegat a mi smo napravili previd ali se ovom odlukom to okrenulo tako da ispada da smo mi prijavili igraca koji nije imao pravo nastupa!!!!!!!!!!
Ma Baho je rekao da će sve biti u redu, dok on ne potvrdi da smo izbačeni, ja vjerujem da smo još unutra.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6843 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Nije i ne može biti.

U ovo vjeruju samo djeca,Baho i glupi Bosanac.
Muzurovic kad je stavio paraf na spisak i nije reagovao na to da na njemu nema Nuica,tu je za sav normalan svijet kraj. Osim za nas :roll:
hrasno38

#6844 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:

Nije i ne može biti.

Muzurovic kad je stavio paraf na spisak i nije reagovao na to da na njemu nema Nuica,tu je za sav normalan svijet kraj. Osim za nas :roll:
Steta ako su nam takvi kao ti i blizu sporta jer izjedanciti previd sa krucijalnom greskom moze samo totalna neznalica!
Last edited by hrasno38 on 16/02/2018 14:17, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#6845 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Otvorih Bahin profil da vidim da li je šta prokomentarisao i nije, ali posljednja objava od 13. februara počinje ovako:
Zaista nisam od onih koji vole da se hvale. Moj rad svih ovih godina puno toga govori a rezultati rada se moraju vidjeti.
Kakva ljiga :lol:
red evil

#6846 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by red evil »

Muhamed Đakmić wrote:Krivi obojica. Hoće li nama biti satisfakcija ako delegat fasuje doživotnu suspenziju? Mislim, to nas ne treba ni najmanje zanimati, jer je nebitno u cijeloj priči.
Baš tako nas delegat ne treba interesovati iako i on zaslužuje kaznu jer je on prvi grešku napravio a naši to potpisali i rekli da je uredu i sve tačno. Mi smo, nažalost, dobili ono što smo zaslužili. Ovdje imamo priliku da preokrenemo stvari u svoju korist, savez cijeli da ode, novi savez napraviti i krenuti bolje raditi. Ovo i ne mora biti loše, iako se tako čini, nekad i pad može biti odličan da se osvjestiš.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6847 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

hrasno38 wrote:
mali_milojica wrote:

Nije i ne može biti.

Steta ako su nam takvi kao ti i blizu sporta jer izjedanciti previd sa krucijalnom greskom moze samo totalna neznalica!
Bojim se da je tvoju tezu EHF danas proglasio neispravnom. Mi ćemo baraž gledati na tv i kleti sudbu kletu i masone.
arzuhal

#6848 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by arzuhal »

Polako, narode :-D, ovo je samo prvostepena odluka EHF-a da nas malo otrijezne i prepadnu, da nam se ovakve gluposti ne dešavaju više i da ne dovodimo EHF u situaciju u kojoj se oni nađu prvi put od svog osnivanja pa ne znaju šta da urade, moraju roviti po arhivima da nađu statut, pravilnik...A kada se, nakon formalnog podnošenja žalbe od strane RS-a BiH donese drugostepena i pravosnažna odluka kojom će se prvostepena potvrditi, e onda ćemo im **** oca očinjeg... :twisted:
dulekrele

#6849 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by dulekrele »

hrasno38 wrote:He kako se ovdje stvari izokrecu...dakle nasa reprezentacija je dala spisak delegatu na kojem se nalazio igrac koji je imao pravo nastupa a preziva se Nuic. Da li delegat ili onaj ko je pisao spisak namjerno ili ne je ispustio tog igraca i onda ovdje neko tvrdi da smo kao mi 100% krivi jer Gordan nije vidio na provjeri da li je taj spisak u redu! Pa nismo mi napravili krucijalnu gresku nego delegat a mi smo napravili previd ali se ovom odlukom to okrenulo tako da ispada da smo mi prijavili igraca koji nije imao pravo nastupa!!!!!!!!!!
ne kontas ti ovo nista. nije bitno ko je ispustio Nuica sa spiska. spisak se uvijek daje na paraf bas zbog toga da se provijeri da li ima propusta ili ti gresaka. bitno je ko je parafirao spisak za utakmicu a to je neko nas. i tu je kraj price.
hrasno38

#6850 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

dulekrele wrote:
ne kontas ti ovo nista. nije bitno ko je ispustio Nuica sa spiska. spisak se uvijek daje na paraf bas zbog toga da se provijeri da li ima propusta ili ti gresaka. bitno je ko je parafirao spisak za utakmicu a to je neko nas. i tu je kraj price.
Ma bravo sve tumac do tumaca sportskih pravilnika!!! Zasto delegat nije prekontrolisao papir koji je dobio nakon prekucavanja i uporedio sa onim koji mu je dao RS BiH. Dakle samo jednim kratkim pogledom vidis da se ne slaze broj igraca?!
Post Reply