Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote:narode,treba mi informacija
Euro u rukometu pocinje danas u 18 h i ovi nasi telekomci ce vjerovatno zatamniti sliku
zanima me ila li negdje lista programa koji ce prenositi EURO,sto domaci sto strani
da nadjem programe i streamove na netu ili na kodiju
sto se tice hrvata,kod kod njih prenosi ?
znam da je RTRS otkupio utakmice Srbije,ali to je malo
da li sport klub prenosi euro mozda ?
dajte info,ko zna....hvala
Imate još poneku kartu za kupiti kod Mejdana. Ljudi rezervisali, pa nisu podigli. Sad su u prodaji. Pa koga zapadnu.
Večeras održavanje lekcije ostatku BiH, a bogami i Splitu iz oblasti fer i korektne rukometne publike i podržavanja svoje ekipe, uz maksimalan respekt prema sportskom protivniku
Italijani su u barazu zvizdali prilikom izvodjenja svedske himne....Italijani ...kolijevka kulture ...umjetnosti ...fasizma...losih auta...i zena sa neprijatnim zadahom iz usta....
zvizdali i psovali i bacali se petobankama, upaljacima ... svedjanima s kojima nikad nisu bili u losim odnosima ... i ipak ispali iz kvalifikacija.
Tako da ne bih preuvelicavao to sa zvizdanjem i ...nikako.
Ali da ova slika i ton na FACEtvu proradi vec jednom to bi valjalo pravo ...cijelo vrijeme samo prekida i nervira me dibidus.....
Last edited by Stari on 13/01/2018 20:00, edited 1 time in total.
Hajd ono da i ja budem malo picajzlast ... trebali su skovati nekakvu skelu ili postolje za TV- kameru ... pa onda oni tamo nasi navijaci - svi u crnom - nigdje zute , nigdje plave , nigdje bijele .... sta je to ultrasi ? ....hajd evo sad su se skinuli do pojasa u redu je.
Inace sve je to nista ako momci nastave ovako igrati ... a svicarci samo nastave sa ovim hokejaskim golmanskim vadjenjima ...i idemo u baraz sa sakom punom brade.