spacek wrote:Malo nemogućeg scenarija

1h pred utakmicu:
- Marković: Ajmo momci polako, znam da nije lako. Odigrajmo još ovo, da završimo ovaj cirkus koji su nam priredili.
- Korkarić: Hajmoooo majku mu, koji vam je /piiiip/ u /piiip/ materinu!!!!??? Nemoj da ja šamaram!
Otvaraju se vrata:
- Muzurović: Vodi Tunis na poluvremenu 15:12, sudije opet režiraju majku im poganu, a bolji Iran.
- Vražalić: Men se sad i ne igra, majke mi.
- Korkarić: Ne igra se tebi izgleda od početka...(nasrće na Faruka, ali Marković se ispriječio)
- Marković: Neka bolan Zuhdija. Ajmo u miru ovo da privedemo kraju. Momci, ajmo na zagrijavanje.
30min pred utakmicu:
- Marković: Ajmo momci u svlačionicu. Ovo ni našta nalik - totalno su u /piiiip/ (obraćajući se Zuhdiji)
- Korkarić: /piiip/ im mater u svlačinici oca'm!
- Marković: Kako igraju? (obraćajući se Muzorović)
- Muzurović: Vodi Tunis 22:20. Ma bolji Iran oca'm!
15min pred početak utakmice:
- Marković: Ja sam ponosan na vas, znam da nije lako danas igrati. Istrošili smo se i psihički i fizički. Sve se okrenulo protiv nas, al ajmo to odraditi profesionalno. Igrajmo jednu prijateljsku utakmicu, sad sam razgovarao i sa Golužom i on će odmarati svoje igrače, malo uigravati ostale za 1/16 finala. Igrajmo da se niko ne povrijedi. Sportski koretkno.
Utrčava Muzurović:
- Muzurović: DOBIO IRAN 26:25 DOBIOOOOOO
- Korkarić: Toooooooooooooo!
- Marković: Uh /piiip/, ajmooooo momci, idemo im /piiip/ majku! Ovo je poklon.
-
Korkarić: Igra'l ti se sad /piiip/? (obraćajući se Vražaliću)
- Malinović: Idemo momci, idemo ovo dobiti.
- Marković: Nisam se ovom nadao, sve pada u vodu. Oću krv da im prospete i da na terenu izginete. Jasno? Nismo se za ovo pripremali, znam da idemo grlom u jagode, al Iran nam je pomogao. Opet imamo šansu.
2min pred utakmicu:
- Goluža: Čuo sam, a mi idemo da vas dobijemo i sa drugom postavom. Ako ste bolji, idete u 1/16, ako niste ko vas /piii/ kad niste sposobni dobiti moj drugi tim.
- Marković: Pošteno! Ali ako bude egal zadnjih 5min - pošteno bi bilo i da pustite?
- Goluža: Nije problem, al ako bude u gol razlike. Ako budemo vodili 3-4 nije korektno.
- Marković: Slažem se!
Kraj utakmice:
Hrvatska - BIH 32:24 (17:11)