Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- jethro
#2851 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bice to bolje, fali nam iskustva sa velikih takmicenja 
- P308
#2852 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakve su nam sanse protiv Makedonije?
-
SSemir
#2853 Re: Rukometna reprezentacija BiH
budi ponosan na svoj rjecnik..ne znam s kime da te uporedim...fuj, s kime ja sve moram da dijelim ovaj zrakcvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakav mongoloid treba da budeš da nisi u stanju da baciš mrtvu kontru iz jedno deset pokušaja. Pa pizda vam materina, to vam je posao. Koji debili. Jebo naš sport generalno, gubitnici iz udžbenika. Panjevi.
Ne, ne progovara kladionica iz mene, nervira me naš mentalitet i nesposobnost i tako godinama. Debilčine nesposobne ( osim golmana, al džaba kad su ostali skupina panjeva )
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2854 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa gore kazes nisu samo kontre. Jesu bas najvise kontre, kad se lomila utakmica mi nismo bili u stanju baciti loptu da zavrsimo kontru.Dead Man Walking wrote:Ko kaze da nisu kontre? Zamaglile cvike?Tomahawk11 wrote:Kako nisu kontre? Pa koliko smo lopti prodali iz kontri? Svaka kontra je bacena lopta prejako. Nek malo manje bacaju kamena s ramena
Na kraju smo se pogubili skroz, nije vise ideje bile. Treba nam dobar Prce, ali on je daleko od one forme protiv Islanda.
Nista, idemo dalje, treba traziti priliku u preostalim utakmicama za prolaz.
-
Juliuscezar
#2855 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sta je sa Savicem, je li ozbiljna povreda ?
- KPNCTNJAH
#2856 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Hajmo biti pozitivni.. bolje i ovo nego poraz od 5 razlike 
- It_is_a_Leclerc
#2857 Re: Rukometna reprezentacija BiH
I ja molim, apelujem, kumim, cvilim, milim svakog ko ima bilo kakvog utjecaja u ovoj zemlji da skloni onog Zorana Šuku. Pa ljudi ovo nije humano. Em što je čovjek baksuz k'o niko na svijetu, em što je nalupao takvih gluposti i sranja, da je meni došlo da se samozapalim od jeda i muke.
P.S. Na kraju su se lopte bacale napamet, jer je bilo sve ili ništa, pa se moralo. Nijedna od dvije lopte ne bi išla u kontru da nije bilo 5 min. do kraja.
P.S. Na kraju su se lopte bacale napamet, jer je bilo sve ili ništa, pa se moralo. Nijedna od dvije lopte ne bi išla u kontru da nije bilo 5 min. do kraja.
-
nema me tamo
#2858 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Point. wrote:Kako je moguce da postignes samo 4 gola u 15 minuta? Kako????????
Sindrom Bosna.
-
sha_ba
#2859 Re: Rukometna reprezentacija BiH
KPNCTNJAH wrote:Hajmo biti pozitivni.. bolje i ovo nego poraz od 5 razlike
-
Iker C
#2860 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Marković je čudotvorac, od ovako limitirane ekipe izvlači maksimum. U ovoj ekipi nemami nijednog igrača svjetske klase ali ipak igramo SP. Ekipa ima odličnu hemiju ali nedostaje rukometni Teletović. Da stvar bude gora naš najbolji odbrambeni igrač Vranješ neće igrati sljedeću utakmicu zbog direktnog crvenog kartona.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2861 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kao i sa AustrijomP308 wrote:Kakve su nam sanse protiv Makedonije?
- trcicu trceci
#2862 Re: Rukometna reprezentacija BiH
ma bjezi jebote, ovdje mozes svakome igracu jebat mater, a forumasu ne smijes nista reci...AhmetShabo wrote:imas podrsku od menetrcicu trceci wrote:Pizda tebi materina do kad ces pljuvati po svakome mogucem, jebote vise pa dokle. ma mrs u picku materinu, ako me banujete zbog ovoga supci ste, covjek konstantno pljuje po svemu i svima jebe familiju mjesecimacvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakav mongoloid treba da budeš da nisi u stanju da baciš mrtvu kontru iz jedno deset pokušaja. Pa pizda vam materina, to vam je posao. Koji debili. Jebo naš sport generalno, gubitnici iz udžbenika. Panjevi.
Ne, ne progovara kladionica iz mene, nervira me naš mentalitet i nesposobnost i tako godinama. Debilčine nesposobne ( osim golmana, al džaba kad su ostali skupina panjeva )![]()
I ja sam se iznervirao, al mentalitet moramo mijenjat.Ako cemo svojima psovat. sta koji qrac gledamo utakmicu.
kako ljudi koji to rade se nikada ali nikada ne pojave kada pobijedimo nego samo cekaju ovakve trenutke da "zablistaju"
- Lakat Jebić
#2863 Re: Rukometna reprezentacija BiH
klasika, jebo odigrat normalno, bolje cekat zadnje 4 minute i -6 pa zaganjat. sto je najgore, mogli smo stic, al nam fali quarterback
- zanzakpizdolizije
#2864 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nisam siguran da to ima veze.Crveni karton znači samo trenutno isključenje sa utakmice u kojoj je dosuđen.Ne idu ta pravila kao u nogometu.Igraće on.
-
nema me tamo
#2865 Re: Rukometna reprezentacija BiH
bordo gandalf wrote:Kao i sa AustrijomP308 wrote:Kakve su nam sanse protiv Makedonije?
Visoko manje!
- cvrčak_na_hedonizmu
#2866 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Glupane, ko se tebi obratio ?trcicu trceci wrote:Pizda tebi materina do kad ces pljuvati po svakome mogucem, jebote vise pa dokle. ma mrs u picku materinu, ako me banujete zbog ovoga supci ste, covjek konstantno pljuje po svemu i svima jebe familiju mjesecimacvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakav mongoloid treba da budeš da nisi u stanju da baciš mrtvu kontru iz jedno deset pokušaja. Pa pizda vam materina, to vam je posao. Koji debili. Jebo naš sport generalno, gubitnici iz udžbenika. Panjevi.
Ne, ne progovara kladionica iz mene, nervira me naš mentalitet i nesposobnost i tako godinama. Debilčine nesposobne ( osim golmana, al džaba kad su ostali skupina panjeva )
Za ostale, jel to nismo gubitnici iz udžebika, u svemu ? Pa jel dosta više jebem mu mater više. Dokle ?
- It_is_a_Leclerc
#2867 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Upravo.zanzakpizdolizije wrote:Nisam siguran da to ima veze.Crveni karton znači samo trenutno isključenje sa utakmice u kojoj je dosuđen.Ne idu ta pravila kao u nogometu.Igraće on.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2868 Re: Rukometna reprezentacija BiH
zanzakpizdolizije wrote:Nisam siguran da to ima veze.Crveni karton znači samo trenutno isključenje sa utakmice u kojoj je dosuđen.Ne idu ta pravila kao u nogometu.Igraće on.
- It_is_a_Leclerc
#2869 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ljudi, zaboravljate da se ovdje igra protiv ekipe, a ne protiv praznih golova. Onaj nam je Nikola skinuo par lopti, i jednostavno su naši počeli psihološki padati. Ima tu malo neiskustva, malo i nedostatka kvaliteta... Al' realno, mislim da je u ovoj utakmici Austrija bila bolja ekipa i da su nas zasluženo pobijedili.
-
Iker C
#2870 Re: Rukometna reprezentacija BiH
U rukometu je situacija specifična po pitanju crvenog kartona. Ukoliko igrač dobije crveni karton nakon tri isključenja ne dobija suspenziju ali ako dobije direktan crveni karton delegat nakon utakmice daje preporuku da li će igrač biti suspendovan.
- armin071
#2871 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Momci su se borili ali bez vanjskog šuta se ne može igrati. Stid me je pojedinaca koji se javljaju na ovaj forum. Cvrle uzmi banana pa razmuti možda ti se razbistri malo neodgojeni stvore. I onda nam čudo što svi okreću leđa reprezentaciji a ovakvih bolida puna tribina.
- BHF_Manijak
#2872 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakva kurceva igra u drugom poluvremenu! Ja sto se iznervirah Bog te vidio. Pa mi nismo kontre istrcali u ovoj utakmici, 4 bacene lopte u utakmici koje su otisle u pic.ku mater'nu. I onda na kraju lafo nesto zaganjas.
Da je ova Austrija babaroga rek'o bih, nego se Allaha mi mogla uzeti, al' kad nasi 18 puta sa 5 metara ne mogu gola dati.
Pa dan te jebo ne mozemo jednu jedinu kontru istrcati. Nije mi jasno sto bacaju lopte od 12+ metara kad vide da ne mozemo niti jednom uhvatiti loptu???
Krvio mi je ba jer ni ovi nisu briljirali, nisu Allaha mi. Nigdje strasnih Webera i Santosa, vec onaj cvikeras brani sve pod milim Allahom. Zicera smo sijaset Boziji potrosili, bas sijaset.
Pokazalo se ono sto se znalo i prije utakmice. Odbrana nam jaca strana, napad kar'na. Da smo iole imali jaci napad, sutera kakvog, uzeli bi ovo glat, ali bas glat!
Odbrana se drzala nekih 45 minuta, ali sta ces ti bas kad ne da jebenog gola 10 minuta, k'o da cigled bacaju.
Joj sto mi sjebase vecer, Boze!
Ponosan i razocaran. I ne blatite Cvrcka sto je realan, od svih evropskih selekcija, u bilo kojem sportu, imamo ubjedljivo najlosiji mentalitet i to ubjedljivo. Ne znam naciju koja ima takav mentalitet k'o mi, nikakav. Nema onog "E haj'mo im jebat majku", ni u jednom sportu osim sjedecoj odbojci! Nazalost. I to je realnost.
Da je ova Austrija babaroga rek'o bih, nego se Allaha mi mogla uzeti, al' kad nasi 18 puta sa 5 metara ne mogu gola dati.
Pa dan te jebo ne mozemo jednu jedinu kontru istrcati. Nije mi jasno sto bacaju lopte od 12+ metara kad vide da ne mozemo niti jednom uhvatiti loptu???
Krvio mi je ba jer ni ovi nisu briljirali, nisu Allaha mi. Nigdje strasnih Webera i Santosa, vec onaj cvikeras brani sve pod milim Allahom. Zicera smo sijaset Boziji potrosili, bas sijaset.
Pokazalo se ono sto se znalo i prije utakmice. Odbrana nam jaca strana, napad kar'na. Da smo iole imali jaci napad, sutera kakvog, uzeli bi ovo glat, ali bas glat!
Odbrana se drzala nekih 45 minuta, ali sta ces ti bas kad ne da jebenog gola 10 minuta, k'o da cigled bacaju.
Joj sto mi sjebase vecer, Boze!
Ponosan i razocaran. I ne blatite Cvrcka sto je realan, od svih evropskih selekcija, u bilo kojem sportu, imamo ubjedljivo najlosiji mentalitet i to ubjedljivo. Ne znam naciju koja ima takav mentalitet k'o mi, nikakav. Nema onog "E haj'mo im jebat majku", ni u jednom sportu osim sjedecoj odbojci! Nazalost. I to je realnost.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2873 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma probalo se sa vanjskim ali skoro svaki je zavrsio u blokuarmin071 wrote:Momci su se borili ali bez vanjskog šuta se ne može igrati. Stid me je pojedinaca koji se javljaju na ovaj forum. Cvrle uzmi banana pa razmuti možda ti se razbistri malo neodgojeni stvore. I onda nam čudo što svi okreću leđa reprezentaciji a ovakvih bolida puna tribina.
- Maharadza
#2874 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Znači poserem se u usta onom cvikerašu koji je odigrao utakmicu života protiv nas!! Trebali su ga po sred face gađati loptom i razbiti mu frnjoku zajedno sa cvikama pa bi vidjeli kako će braniti sa slomljenim nosom... 
Inače, ništa nije završeno, ohrabruje što je Burić očito raspoložen pa brani ko lud! Samo još da hoće ovaj napad proraditi!

Inače, ništa nije završeno, ohrabruje što je Burić očito raspoložen pa brani ko lud! Samo još da hoće ovaj napad proraditi!
- It_is_a_Leclerc
#2875 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Aman ljudi, 3 od 4 lopte u bunar su bačene kad smo pokušavali da stignemo ikakav rezultat. To se tako radi. Baciš, pa šta bude.
Treba vidjeti šta je uzrok onog pada u igri. Ja mislim da su Austrijanci na poluvremenu zatvorili Burića, a naši bekovi su od ranije u banani. I onda je Marinović odbranio par zicera, zbog čega su naši počeli padati dole.
Al' dobro. Austrijanci su pobijedili nas, a ne mi sami sebe. I to je bitno.
Ništa nije gotovo. Treba igrati dalje ! Ja sam uvjeren da ćemo mi uzeti jednu od preostale tri utakmice.
Treba vidjeti šta je uzrok onog pada u igri. Ja mislim da su Austrijanci na poluvremenu zatvorili Burića, a naši bekovi su od ranije u banani. I onda je Marinović odbranio par zicera, zbog čega su naši počeli padati dole.
Al' dobro. Austrijanci su pobijedili nas, a ne mi sami sebe. I to je bitno.
Ništa nije gotovo. Treba igrati dalje ! Ja sam uvjeren da ćemo mi uzeti jednu od preostale tri utakmice.