Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.luckylaka wrote:agnostic_front wrote:Kad laki pokušava da trola![]()
Jbga vi trolate na temi,,fudbal,,mjesecima pa mi ,,laici,, sutimo
Nego, hoće li biti kakvo organizovano gledanje kod Sebilja?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.luckylaka wrote:agnostic_front wrote:Kad laki pokušava da trola![]()
Bogam nis normalan.Utakmica jutros u 6 po nasem vremenu a ti bi da gledamo ispred replike Sebilja.Pa ovdje jutros -30.Ovo me jutros podsjetilo kada sam nekada ustajao gledati Muhameda Alija(vi se mladji toga ne sjecate a vjerovatno ne znate ni ko je Ali)Pa navijemo sat u 4 ko ja jutros(neko mi javio da je utakmica u 11:00)pa onako ne naspavan al bila ljepota.a ti bi mene sad napolja da idem gledatiagnostic_front wrote:Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.luckylaka wrote:agnostic_front wrote:Kad laki pokušava da trola![]()
Nego, hoće li biti kakvo organizovano gledanje kod Sebilja?![]()
Jesmo li drugi I drugi ide daljehrasno38 wrote:Sa Austrijom imamo skor 1-1-1
Sa Makedonijom 5-2-4
Sa Hrvatskom 1-0-7
Sa Tunsiom 4-1-3
Po ovim dosadasnjim rezultatima sa svima osim sa Hrvtaskom bi se moglo igrati i nadati se dobrim rezultatima...Makedonci razvalili Tunis +9...Lazarov 10 golova:) Hebat ga nismo vise prvi na tabeli:)
A dobro si, zaboravih na vremensku zonu. Ali zato sutra, u 7 po našem, koliko je to tamo, 12-1? Mjera.luckylaka wrote: Bogam nis normalan.Utakmica jutros u 6 po nasem vremenu a ti bi da gledamo ispred replike Sebilja.Pa ovdje jutros -30.Ovo me jutros podsjetilo kada sam nekada ustajao gledati Muhameda Alija(vi se mladji toga ne sjecate a vjerovatno ne znate ni ko je Ali)Pa navijemo sat u 4 ko ja jutros(neko mi javio da je utakmica u 11:00)pa onako ne naspavan al bila ljepota.a ti bi mene sad napolja da idem gledati
samo takve pizdarije te interesuju i privlace....neke potpuno irelevantne teme, a ne selekcija BiH i njeni uspjesiIt_is_a_Leclerc wrote:ne da mi se tražiti, pa da pitam - jel bilo jebanje majke i familije igračima i selektoru na poluvremenu ?!
Pusti velida sto lupeta, kakvo vrijemeSkyLimit wrote:Po prvi put sam vidio situaciju gdje sudije oduzimaju sedmerac ekipi jer ga igrač nije izveo u predviđenom vremenu.
nisam alija, al sam ceko tajstonaluckylaka wrote:Bogam nis normalan.Utakmica jutros u 6 po nasem vremenu a ti bi da gledamo ispred replike Sebilja.Pa ovdje jutros -30.Ovo me jutros podsjetilo kada sam nekada ustajao gledati Muhameda Alija(vi se mladji toga ne sjecate a vjerovatno ne znate ni ko je Ali)Pa navijemo sat u 4 ko ja jutros(neko mi javio da je utakmica u 11:00)pa onako ne naspavan al bila ljepota.a ti bi mene sad napolja da idem gledatiagnostic_front wrote: Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.
Mene to tako nesto jutros podsjetilo kada sam poranio.Onda si vjerovatno nesto mladji kada nisi gledao Alija(vid ovaj gore ne zna ni ko je Muhamed AliSSemir wrote:nisam alija, al sam ceko tajstonaluckylaka wrote:Bogam nis normalan.Utakmica jutros u 6 po nasem vremenu a ti bi da gledamo ispred replike Sebilja.Pa ovdje jutros -30.Ovo me jutros podsjetilo kada sam nekada ustajao gledati Muhameda Alija(vi se mladji toga ne sjecate a vjerovatno ne znate ni ko je Ali)Pa navijemo sat u 4 ko ja jutros(neko mi javio da je utakmica u 11:00)pa onako ne naspavan al bila ljepota.a ti bi mene sad napolja da idem gledatiagnostic_front wrote: Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.
to su mi jedne od ljepsi uspomena na djetinjstvo i starog. bas me podsjeti
Leclerc je'l ti jasno ko je bio najzesci u jebavanju ?LSD wrote:samo takve pizdarije te interesuju i privlace....neke potpuno irelevantne teme, a ne selekcija BiH i njeni uspjesiIt_is_a_Leclerc wrote:ne da mi se tražiti, pa da pitam - jel bilo jebanje majke i familije igračima i selektoru na poluvremenu ?!
al su i zeznuti igraju brzi centar i brze transformacije igrača i lopte u napadu il ćemo se naprimati laganih golova il ćemo se napuniti suspenzija..trcicu trceci wrote:Dobro je da se Austrija istrosila ovako, sutra lagano i strpljivo
Il ćemo mi smanjiti tehničke pogreške pa ćemo biti bara bara,ili ćemo ko levati izgubiti utakmicu.Odigrali su tešku utakmicu,ali treba uzeti u obzir da su izgubili od Hrvatske SAMO 2 gola razlike.kandelabar wrote:al su i zeznuti igraju brzi centar i brze transformacije igrača i lopte u napadu il ćemo se naprimati laganih golova il ćemo se napuniti suspenzija..trcicu trceci wrote:Dobro je da se Austrija istrosila ovako, sutra lagano i strpljivo
što to mene citiraš...meni se javlja notifikacijaMustang1 wrote:Leclerc je'l ti jasno ko je bio najzesci u jebavanju ?LSD wrote:samo takve pizdarije te interesuju i privlace....neke potpuno irelevantne teme, a ne selekcija BiH i njeni uspjesiIt_is_a_Leclerc wrote:ne da mi se tražiti, pa da pitam - jel bilo jebanje majke i familije igračima i selektoru na poluvremenu ?!![]()
Jos pazi ove izjave .. Znaci mi koji ne psujemo zelimo zlo reprezentaciji a on dobro
teško da mi možemo smanjiti tehničke greške čim nam se postavi neka jača odbrana i pokretljivija mi ćemo opet griješiti i treba uvijek računati taj segment jer nam se ključni igrači maksimalno troše..MOSALJOZE wrote:Il ćemo mi smanjiti tehničke pogreške pa ćemo biti bara bara,ili ćemo ko levati izgubiti utakmicu.Odigrali su tešku utakmicu,ali treba uzeti u obzir da su izgubili od Hrvatske SAMO 2 gola razlike.kandelabar wrote:al su i zeznuti igraju brzi centar i brze transformacije igrača i lopte u napadu il ćemo se naprimati laganih golova il ćemo se napuniti suspenzija..trcicu trceci wrote:Dobro je da se Austrija istrosila ovako, sutra lagano i strpljivo
ako ti smetam, stavi me na ignore i završen posaoMustang1 wrote:Jebe se meni kako ces ti pisati ali psovanjem necega pa dizanjem u vazduh istog toga nakon sat vremena samo dokazuje tvoj primitivizam .. I ovdje ne govorim samo o tebi nego o svima koji su isto radili .. Ali ti si glavni je'l ti ne radis to samo danas nego i Jusufa Nurkica pljujes redovno pa ti ocigledno ne stima u zivotu i ovako se istresas
poostar wrote:Ostavice oni qrac na terenu
Maharadza wrote:Luzeri jedni... Hebo vas iran u pakaš... Rokno bi se da mi onako brani šuteve neki žgoljavi nafakaš...
Neil Robertson wrote:Maximalno sto mozemo ovdje izvuci je remi.
insaneinthebrain wrote:koji amateri majko mila