Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
agnostic_front

#2676 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by agnostic_front »

luckylaka wrote:
agnostic_front wrote:Kad laki pokušava da trola :(
:D :kiss:Jbga vi trolate na temi,,fudbal,,mjesecima pa mi ,,laici,, sutimo :D
Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.

Nego, hoće li biti kakvo organizovano gledanje kod Sebilja? :D :bih:
luckylaka

#2677 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by luckylaka »

agnostic_front wrote:
luckylaka wrote:
agnostic_front wrote:Kad laki pokušava da trola :(
:D :kiss:Jbga vi trolate na temi,,fudbal,,mjesecima pa mi ,,laici,, sutimo :D
Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.

Bogam nis normalan.Utakmica jutros u 6 po nasem vremenu a ti bi da gledamo ispred replike Sebilja.Pa ovdje jutros -30.Ovo me jutros podsjetilo kada sam nekada ustajao gledati Muhameda Alija(vi se mladji toga ne sjecate a vjerovatno ne znate ni ko je Ali)Pa navijemo sat u 4 ko ja jutros(neko mi javio da je utakmica u 11:00)pa onako ne naspavan al bila ljepota.a ti bi mene sad napolja da idem gledati :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2678 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Sa Austrijom imamo skor 1-1-1
Sa Makedonijom 5-2-4
Sa Hrvatskom 1-0-7
Sa Tunsiom 4-1-3

Po ovim dosadasnjim rezultatima sa svima osim sa Hrvtaskom bi se moglo igrati i nadati se dobrim rezultatima...Makedonci razvalili Tunis +9...Lazarov 10 golova:) Hebat ga nismo vise prvi na tabeli:)
luckylaka

#2679 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by luckylaka »

hrasno38 wrote:Sa Austrijom imamo skor 1-1-1
Sa Makedonijom 5-2-4
Sa Hrvatskom 1-0-7
Sa Tunsiom 4-1-3

Po ovim dosadasnjim rezultatima sa svima osim sa Hrvtaskom bi se moglo igrati i nadati se dobrim rezultatima...Makedonci razvalili Tunis +9...Lazarov 10 golova:) Hebat ga nismo vise prvi na tabeli:)
Jesmo li drugi I drugi ide dalje
agnostic_front

#2680 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by agnostic_front »

luckylaka wrote: Bogam nis normalan.Utakmica jutros u 6 po nasem vremenu a ti bi da gledamo ispred replike Sebilja.Pa ovdje jutros -30.Ovo me jutros podsjetilo kada sam nekada ustajao gledati Muhameda Alija(vi se mladji toga ne sjecate a vjerovatno ne znate ni ko je Ali)Pa navijemo sat u 4 ko ja jutros(neko mi javio da je utakmica u 11:00)pa onako ne naspavan al bila ljepota.a ti bi mene sad napolja da idem gledati :D
A dobro si, zaboravih na vremensku zonu. Ali zato sutra, u 7 po našem, koliko je to tamo, 12-1? Mjera. :thumbup: :bih:

Ne znam ja tog Aliju.
Dino Djurbuzovic

#2681 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dino Djurbuzovic »

Puno bezobraznika ima na ovoj temi
It_is_a_Leclerc

#2682 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

ne da mi se tražiti, pa da pitam - jel bilo jebanje majke i familije igračima i selektoru na poluvremenu ?!
LSD

#2683 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by LSD »

It_is_a_Leclerc wrote:ne da mi se tražiti, pa da pitam - jel bilo jebanje majke i familije igračima i selektoru na poluvremenu ?!
samo takve pizdarije te interesuju i privlace....neke potpuno irelevantne teme, a ne selekcija BiH i njeni uspjesi
duminjo

#2684 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by duminjo »

SkyLimit wrote:Po prvi put sam vidio situaciju gdje sudije oduzimaju sedmerac ekipi jer ga igrač nije izveo u predviđenom vremenu.
Pusti velida sto lupeta, kakvo vrijeme :lol:
Stajna noga iranca je bila na liniji a lijevom nogom se kretao. Dok je pokušao golmana izbaciti, prije udarca, lijevom nogom je prešao liniju sedam metara i to su mu svirali. Preatup.

Jebeni austrijanci, odlične kontre igraju. Daj Bože da izvučemo protiv njih nešto. Nadat se našoj igri sutra kao ovoj današnjoj iz drugog pol.
Last edited by duminjo on 16/01/2015 18:02, edited 1 time in total.
SSemir

#2685 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SSemir »

luckylaka wrote:
agnostic_front wrote: Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.

Bogam nis normalan.Utakmica jutros u 6 po nasem vremenu a ti bi da gledamo ispred replike Sebilja.Pa ovdje jutros -30.Ovo me jutros podsjetilo kada sam nekada ustajao gledati Muhameda Alija(vi se mladji toga ne sjecate a vjerovatno ne znate ni ko je Ali)Pa navijemo sat u 4 ko ja jutros(neko mi javio da je utakmica u 11:00)pa onako ne naspavan al bila ljepota.a ti bi mene sad napolja da idem gledati :D
nisam alija, al sam ceko tajstona :D to su mi jedne od ljepsi uspomena na djetinjstvo i starog. bas me podsjeti :)
luckylaka

#2686 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by luckylaka »

SSemir wrote:
luckylaka wrote:
agnostic_front wrote: Ma samo ti, ali budi malo maštovitiji.

nisam alija, al sam ceko tajstona :D to su mi jedne od ljepsi uspomena na djetinjstvo i starog. bas me podsjeti :)
Mene to tako nesto jutros podsjetilo kada sam poranio.Onda si vjerovatno nesto mladji kada nisi gledao Alija(vid ovaj gore ne zna ni ko je Muhamed Ali :-) s kim ja forum dijelim)A ja jutros pa u 4 pred tv zena posla na posao pita sta ces ti manijace tako rano tu,rekoh javio mi jaran da je utakmica u 11:00 tj.u 4 po nasem ,kada sam se namjestio on tipka kaze izvini jbga u 13:00 tj.u 6. :D
It_is_a_Leclerc

#2687 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Mi smo danas umalo ami sebe pobijedili. Realno, Iran je smiješna reprezentacija koja ima dvije izrađene akcije, i vrti ih nanovo. Ipak, mi smo imali zastrašujućih 14 izgubljenih lopti, što je 14 dodatnih napada za protivnika, i zaista smo imali veliku sreći, da su protiv nas stajali ljudi koji ne znaju da ne smiju pomjerati nogu dok izvode sedmerac, pa to nisu uspjeli kapitalizirati.

U drugom poluvremenu smo jednostavno zategli u odbrani i prestali gubiti lopte. Duško Čelica je konačno našao svoje mjesto u timu, i vrlo fino se ukršta sa drugim bekom, pa onda dizanje na dvokorak. Isto vrijedi i za Malinovića, koji ima možda malo "đedovištine" (glavinjanja sa loptom), ali svaka utakmica je sve bolja za njega.

Vidim, Austrijanci se dobro drže protiv Hrvata. Ipak, Hrvati, čini mi se, ne igraju ni izbliza na svom nivou. Ipak, nadati se da će Hrvatska pobijediti sa samo jednim golom prednosti, i tako izmoriti, emocionalno i fizički, Austrijance. Kako čujem, naša utakmica je pomjerena za 19 h, što možda nije dobra vijest za nas, ali eto.. Vidjet ćemo. Mislim da ćemo se iz utakmice u utakmicu samo dizati.
trcicu trceci

#2689 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by trcicu trceci »

Dobro je da se Austrija istrosila ovako, sutra lagano i strpljivo
Mustang1

#2690 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

LSD wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:ne da mi se tražiti, pa da pitam - jel bilo jebanje majke i familije igračima i selektoru na poluvremenu ?!
samo takve pizdarije te interesuju i privlace....neke potpuno irelevantne teme, a ne selekcija BiH i njeni uspjesi
Leclerc je'l ti jasno ko je bio najzesci u jebavanju ? :D
Jos pazi ove izjave .. Znaci mi koji ne psujemo zelimo zlo reprezentaciji a on dobro :oops:
kandelabar

#2691 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by kandelabar »

trcicu trceci wrote:Dobro je da se Austrija istrosila ovako, sutra lagano i strpljivo
al su i zeznuti igraju brzi centar i brze transformacije igrača i lopte u napadu il ćemo se naprimati laganih golova il ćemo se napuniti suspenzija..
MOSALJOZE

#2692 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

kandelabar wrote:
trcicu trceci wrote:Dobro je da se Austrija istrosila ovako, sutra lagano i strpljivo
al su i zeznuti igraju brzi centar i brze transformacije igrača i lopte u napadu il ćemo se naprimati laganih golova il ćemo se napuniti suspenzija..
Il ćemo mi smanjiti tehničke pogreške pa ćemo biti bara bara,ili ćemo ko levati izgubiti utakmicu.Odigrali su tešku utakmicu,ali treba uzeti u obzir da su izgubili od Hrvatske SAMO 2 gola razlike.
LSD

#2693 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by LSD »

Mustang1 wrote:
LSD wrote:
Leclerc je'l ti jasno ko je bio najzesci u jebavanju ? :D
Jos pazi ove izjave .. Znaci mi koji ne psujemo zelimo zlo reprezentaciji a on dobro :oops:
što to mene citiraš...meni se javlja notifikacija :-)

naravno da višem volim ove selekcije od tebe, ali nemam patriotski barometar da to izmjerimo i uporedimo

pojedince koje (na ovoj temi) zanima šta ko piše i na koji nacin, ocito da ne zanima uspjeh selekcije

i neces mi ti određivati šta ce i gdje cu pisati i na koji nacin :lol: :lol: šta ljudi sebi umišljaju :-) ...ko da su oni vlasnici foruma
Mustang1

#2694 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Jebe se meni kako ces ti pisati ali psovanjem necega pa dizanjem u vazduh istog toga nakon sat vremena samo dokazuje tvoj primitivizam .. I ovdje ne govorim samo o tebi nego o svima koji su isto radili .. Ali ti si glavni je'l ti ne radis to samo danas nego i Jusufa Nurkica pljujes redovno pa ti ocigledno ne stima u zivotu i ovako se istresas
kandelabar

#2695 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by kandelabar »

MOSALJOZE wrote:
kandelabar wrote:
Il ćemo mi smanjiti tehničke pogreške pa ćemo biti bara bara,ili ćemo ko levati izgubiti utakmicu.Odigrali su tešku utakmicu,ali treba uzeti u obzir da su izgubili od Hrvatske SAMO 2 gola razlike.
teško da mi možemo smanjiti tehničke greške čim nam se postavi neka jača odbrana i pokretljivija mi ćemo opet griješiti i treba uvijek računati taj segment jer nam se ključni igrači maksimalno troše..
LSD

#2696 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by LSD »

Mustang1 wrote:Jebe se meni kako ces ti pisati ali psovanjem necega pa dizanjem u vazduh istog toga nakon sat vremena samo dokazuje tvoj primitivizam .. I ovdje ne govorim samo o tebi nego o svima koji su isto radili .. Ali ti si glavni je'l ti ne radis to samo danas nego i Jusufa Nurkica pljujes redovno pa ti ocigledno ne stima u zivotu i ovako se istresas
ako ti smetam, stavi me na ignore i završen posao ;-) jel tako

a ne da bezveze spamaš temu o licnim animozitetima i nebitnim pricama...to nema veze sa ovom temom i ti tvoji postovi....eto LSD je ološ i hajmo ga sad prozivati na temi Rukometna reprezentacija BiH :lol: :lol: pa nidje veze
kandelabar

#2697 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by kandelabar »

po svemu sudeći mi trebao ganjati Tunis za prolaz stim da oni igraju jaku odbranu i ne leže nam..Bojim se smao da se ne istrošimo sa Austrijom pa posle slabo odigramo dva ključna meča Makedoniju i TUnis
It_is_a_Leclerc

#2698 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Da se ne zaboravi :

poostar wrote:Ostavice oni qrac na terenu
Maharadza wrote:Luzeri jedni... Hebo vas iran u pakaš... Rokno bi se da mi onako brani šuteve neki žgoljavi nafakaš... :twisted:
Neil Robertson wrote:Maximalno sto mozemo ovdje izvuci je remi.
insaneinthebrain wrote::lol: koji amateri majko mila

:bih:
It_is_a_Leclerc

#2699 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Nema potrebe da se glorifikuju Austrijanci.

Ova Hrvatska danas je bila ispod svakog nivoa. Garantujem da bismo i mi bili tu negdje s njima. Ljudi, izgleda, još nisu aklimatizirani i baš su čudno odigrali. Austrija je apsolutno naš nivo. Šanse su nam 50 %. Ako ponovimo odbranu iz drugog poluvremena, i veće.
Romanista 101%

#2700 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

mislim da je sve na nama, danas smo vidjeli 2 lica i samo ako ostave srce na terenu mozemo nesto ocekivati, jedno je sigurno - protiv austrije puno lakse ce biti jer smo probili taj prvi led i imamo sansu za pobjedu, bice neizvjesno do samog kraja...mozda ni remi nije toliko los?
Post Reply