Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- BegA_
#1776 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jebo me svak' ako ovaj komentator nije zaplakao.

- It_is_a_Leclerc
#1777 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Obratite pažnju kako neko lupa po stolu od komentatora kad je sviran kraj. 
- perfect_guy
#1778 Re: Rukometna reprezentacija BiH
komentator načinom priče u momentima nenormalno podsjeća na Velida Spahu sa dočeka fudbalera 
- Kal El
#1779 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Oni cijelih 60 minuta plješčubhnapoleon1 wrote:Ali koja su gospoda ovi nordijci, aplauz na kraju.
- drndalo
#1780 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa gospoda, nisu ko mi... Cestitaju zasluzen prolaz... 
-
Pjanic15
- van Basten
#1782 Re: Rukometna reprezentacija BiH
svaka čast momcima... borbenost do jaja, donijela je rezultat. Dosta nas se mora posuti pepelom, ja prvi nisam vjerovao da imamo šanse kad sam vidio da smo izvukli Island.
Čestitke Markoviću prije svega što je vjerovao u sebe i momke, što je natjerao ekipu da dere koljena i igra rukomet istovremeno i što nas je izvukao sa dna nakon Rađe. Možda su tajm-out i mogli ranije doći večeras, al da ne sitničarimo.
SUđenje smo imali vrhunsko, skoro bez greške.
Sretno u Kataru!!!
Čestitke Markoviću prije svega što je vjerovao u sebe i momke, što je natjerao ekipu da dere koljena i igra rukomet istovremeno i što nas je izvukao sa dna nakon Rađe. Možda su tajm-out i mogli ranije doći večeras, al da ne sitničarimo.
SUđenje smo imali vrhunsko, skoro bez greške.
Sretno u Kataru!!!
- Charuga
- Globalni moderator
#1783 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Svaka čast rukometašima, ovo je ogroman uspjeh ... 
- Logovan
- It_is_a_Leclerc
#1785 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Tek sad vidim koliko je važan npr. onaj gol Vražalića danas, kad su Islanđani u naletu bili, ono odbojkaško smečiranje, iz mrtvog ugla, sa Islanđaninom na leđima.
Za nezaborav.
Za nezaborav.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1786 Re: Rukometna reprezentacija BiH
- Bosanski_kralj
#1787 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ogroman uspijeh.
Uljepšali su nam i onako lijep dan.
Uljepšali su nam i onako lijep dan.
- ultima_palabra
#1788 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Oni kao i fudbaleri, odabrali su da odu na ono SP koje se igra najdalje od nas
Zajebajem se, nek smo prošli taman da se na Marsu igra...
- Mračajski proto
#1789 Re: Rukometna reprezentacija BiH
SVI U KATAR!
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#1790 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Samo da se pridružim čestitkama. Nisam bio optimista. Onu utakmicu u Sarajevu sam gledao na preskoke, nisam imao dovoljno živaca a za revanš sam se svezao za stolicu i umalo nisam crk'o zadnjih 15 minuta. Još jednom, SVAKA ČAST! 
- Opetja033
#1791 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakvi jebeni ludjaci, sta ovo uradise!!
A Dragan Markovic je posebna prica fakat. Sve do ovih kvalifikacija sam mislio da je ogranicen k'o balkon. Kroz kvalifikacije za SP i kroz pretkvalifikacije za EP se moglo vidjeti da je napravio jebene borce, kamikaze, fanatike. I tu sam promjenio misljenje o njemu ali sam i dalje bio UBJEDJEN da nemamo sta traziti protiv jebenog Islanda (!!!). Vise sam nade polagao u kvalifikacije za EP.
Imali smo bolje generacije, imalo smo lakse zrijebove, imali smo vece zvijezde u timu. Ali nikada nismo imali ovakvu fanaticnost. Ne, ovo se ne moze nazvati germanskim mentalitetom jer nije to u pitanju. Ovo nije disciplina, ovo je fanatizam. Od svih reprezentacija na planeti u svim mogucim sportovima (a pratim sport), jedino se ona turska repka sa EP u Svici i Austriji samo donekle moze porediti sa pristupom koji su ovi momci imali. Samo je fazon sto su oni imali vecu dozu srece na svojim tekmama. Nasi su rukometasi svu "srecu" morali krvlju propisati.
Glavni "krivac" za ovaj historijski uspjeh je Dragan Markovic. Odmah poslije njega je Nikola Prce, vodja ove generacije. Ubjedjen sam da bolji dani dolaze za nas rukomet. Ubjedjen sam da se necemo obrukati ni u Kataru.
Ko ono trese Markovica na 00:13-15?
P.S. Jebote zivot. U februaru/martu odigras jebene pretkvalifikacije za EP protiv Grcke, znaci nisi dovoljno dobar za glavne repke nego igras pretkvalifikacije sa velesilama poput Grka, Luksemburga, Turka i Talijana i onda nakon 2-3 mjeseca se plasiras na SP izbacivsi rukometnu velesilu Islanda.
Kod nas bas nista normalno ne moze. 
A Dragan Markovic je posebna prica fakat. Sve do ovih kvalifikacija sam mislio da je ogranicen k'o balkon. Kroz kvalifikacije za SP i kroz pretkvalifikacije za EP se moglo vidjeti da je napravio jebene borce, kamikaze, fanatike. I tu sam promjenio misljenje o njemu ali sam i dalje bio UBJEDJEN da nemamo sta traziti protiv jebenog Islanda (!!!). Vise sam nade polagao u kvalifikacije za EP.
Imali smo bolje generacije, imalo smo lakse zrijebove, imali smo vece zvijezde u timu. Ali nikada nismo imali ovakvu fanaticnost. Ne, ovo se ne moze nazvati germanskim mentalitetom jer nije to u pitanju. Ovo nije disciplina, ovo je fanatizam. Od svih reprezentacija na planeti u svim mogucim sportovima (a pratim sport), jedino se ona turska repka sa EP u Svici i Austriji samo donekle moze porediti sa pristupom koji su ovi momci imali. Samo je fazon sto su oni imali vecu dozu srece na svojim tekmama. Nasi su rukometasi svu "srecu" morali krvlju propisati.
Glavni "krivac" za ovaj historijski uspjeh je Dragan Markovic. Odmah poslije njega je Nikola Prce, vodja ove generacije. Ubjedjen sam da bolji dani dolaze za nas rukomet. Ubjedjen sam da se necemo obrukati ni u Kataru.
Ko ono trese Markovica na 00:13-15?
P.S. Jebote zivot. U februaru/martu odigras jebene pretkvalifikacije za EP protiv Grcke, znaci nisi dovoljno dobar za glavne repke nego igras pretkvalifikacije sa velesilama poput Grka, Luksemburga, Turka i Talijana i onda nakon 2-3 mjeseca se plasiras na SP izbacivsi rukometnu velesilu Islanda.
- Better Man
#1792 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Znam Vražalića kad je bio malo dijete i mogu biti ponosan što je danas izrastao u jednog od najboljih rukometaša naše zemlje.It_is_a_Leclerc wrote:Tek sad vidim koliko je važan npr. onaj gol Vražalića danas, kad su Islanđani u naletu bili, ono odbojkaško smečiranje, iz mrtvog ugla, sa Islanđaninom na leđima.
Za nezaborav.
-
electric
#1793 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ruku na srce ali brate realno nas najlosiji igrac juceBetter Man wrote:Znam Vražalića kad je bio malo dijete i mogu biti ponosan što je danas izrastao u jednog od najboljih rukometaša naše zemlje.It_is_a_Leclerc wrote:Tek sad vidim koliko je važan npr. onaj gol Vražalića danas, kad su Islanđani u naletu bili, ono odbojkaško smečiranje, iz mrtvog ugla, sa Islanđaninom na leđima.
Za nezaborav.
- insaneinthebrain
#1794 Re: Rukometna reprezentacija BiH
i ja to juce razmisljam, reko kad god mi prodjemo na kakvo svjetsko prvenstvo ono se igra na kraj svijetaultima_palabra wrote:Oni kao i fudbaleri, odabrali su da odu na ono SP koje se igra najdalje od nas![]()
- MOSALJOZE
#1795 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne znam kakvi su planovi,ali bi rukometaši trebali doći pred BBI jebo tekmu,da ih podrzimo
- It_is_a_Leclerc
#1796 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Planova generalno nema, što je sramotno. Tim više jer imamo infrastrukturu za doček igrača, tj. sve bine postavljene, sve spremno,. Samo je trebalo od jutra zvati ljude preko neta i radija da dođu. Al' avaj. Garant će biti onog malo deranja na aerodromu, par sličica i razlaz.
Šteta i prava sramota je to. Tim više što je u rukometu 3 puta teže otići na SP nego u bilo kojem drugom, gledanijem sportu. Jer se u rukometu već 20 godina vrti istih 10 evropskih ekipa. Izbaciti Islanda u rukometu je ravno izbacivanju npr Portugala u fudbalu.
Šteta i prava sramota je to. Tim više što je u rukometu 3 puta teže otići na SP nego u bilo kojem drugom, gledanijem sportu. Jer se u rukometu već 20 godina vrti istih 10 evropskih ekipa. Izbaciti Islanda u rukometu je ravno izbacivanju npr Portugala u fudbalu.
- Edin H.
#1797 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Gdje je fudbalska reprezentacija iznajmila onaj otvoreni autobus?
-
al-em
#1798 Re: Rukometna reprezentacija BiH
otvoreni autobus je sinoc stajao kod muzeja,ja sam predpostavljao da je on namjenjen za rukometase,al opet nisu sa islanda mogli stici onako brzo poslije utakmiceEdin H. wrote:Gdje je fudbalska reprezentacija iznajmila onaj otvoreni autobus?
- hodža
#1799 Re: Rukometna reprezentacija BiH
ma to je onaj što kruza po gradu, fol turiste prevozi 
- Bosnianman
#1800 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Procitao sam danas da je rukometni savez iznajmio taj otvoreni avtobus za docek rukometne reprezentacije na aerodromu.