Ruka ruku mije
-
mala od skandala
mamu im svima
-
Umjetnik a
to malamala od skandala wrote:mamu im svima
-
Umjetnik a
dobro jutro kolumbopici wrote:pa zar i ti sine Mehmede tj Nasere
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
„Blic“ ekskluzivno objavljuje fotografije Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Jugoslavije, koje beleže njegove poslednje dane u pritvoru haškog zatvora Sheveningen. Na kilometrima filmskih traka zabeležen je Milošević u sudnici Haškog tribunala, gde mu je suđeno zbog genocida, ratnih zločina počinjenih na teritoriji bivše SFRJ, ali javnost do sada nikada nije videla bilo koju fotografiju Miloševića u zatvorskoj jedinici.
Pa hebemli ga ,ako je prvi put ovo prikazano ,kako cu znati,jedino rekla-kazala.
Pa hebemli ga ,ako je prvi put ovo prikazano ,kako cu znati,jedino rekla-kazala.
-
Umjetnik a
pa nisam ni ja vidio slike Slobe u ćelijipici wrote:„Blic“ ekskluzivno objavljuje fotografije Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Jugoslavije, koje beleže njegove poslednje dane u pritvoru haškog zatvora Sheveningen. Na kilometrima filmskih traka zabeležen je Milošević u sudnici Haškog tribunala, gde mu je suđeno zbog genocida, ratnih zločina počinjenih na teritoriji bivše SFRJ, ali javnost do sada nikada nije videla bilo koju fotografiju Miloševića u zatvorskoj jedinici.
ali već sam ja to znao
-
Umjetnik a
koja Aidajefferson wrote:Cekajte sad ce Aida da nam pojasni sta Avaz ima rec o ovom![]()
Ovaj narod je sve to zasluzio!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac

U gornjem redu: Paško Ljubičić,
Slobodan Milošević, Mladen Naletilić Tuta,
Mehmed Alagić i Naser Orić,
a čuče: Goran Jelisić,
Dragoljub Prcač, Predrag Banović
i Zoran Žigić

sto bi reko moj pokojni prijatelj Zoka Zoran Becic inace rodeni Cacanin,Srbijanac"Ma neka se nose svi u lepi qurac"
-
Umjetnik a
a mene čudi da neki ljudi tek sada to skontajupitt wrote:fakat da ti se stomak okrene na ovo licemerje![]()
![]()
![]()
-
incognito071
ama bila janjetina taj dan pa se okupila raja 
- GandalfSivi
Nije janjetina, nega prase, prase...incognito071 wrote:ama bila janjetina taj dan pa se okupila raja
- pitt
ma skontao sam ja to davno.....bilo je toga i u sred rata.........samo isto kao sto mi se stomak okrene svaki put kada cujem za srebrenicu, holokaust i ostale tragedije ljudskog roda.....tako mi se povraca i svaki put kada cujem i vidim nesto ovakoUmjetnik a wrote:a mene čudi da neki ljudi tek sada to skontajupitt wrote:fakat da ti se stomak okrene na ovo licemerje![]()
![]()
![]()