Prava steta...evo sad sam odgledao Wales 23: England 15...odlicna utakmica bila...Epitop wrote:Teško je gledati redovno jer sve klipove i linkove na live stream cenzurišu zbog autorskih prava.Sezam wrote:Da ne otvram novu temu...prati li ko 6 nations?...Prava furka...
Rugby
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Sezam
#26 Re: Rugby
- Epitop
#27 Re: Rugby
http://www.zeragbi.blogspot.com/
Na ovom blogu možeš vidjeti vijesti o ragbiju u BiH.
Na ovom blogu možeš vidjeti vijesti o ragbiju u BiH.
- Tercius
#28 Re: Rugby
Steta sto se za vrijeme RWC 2011, nemogu sve utakmice pratiti ne nekim od sportskih kanala, al et dobro je sto se sportklub sjetio svaku 10tu uvrstiti u svoj program.
- ReD aka Socijalista
#29 Re: Rugby
Tercius wrote:Steta sto se za vrijeme RWC 2011, nemogu sve utakmice pratiti ne nekim od sportskih kanala, al et dobro je sto se sportklub sjetio svaku 10tu uvrstiti u svoj program.
Evo upravo gledam Engleska-Skotska na svabskom sport1. Duel je strasan pogotovo kad pogledamo to sve historijski
- Tercius
#30 Re: Rugby
ReD aka Socijalista wrote:Tercius wrote:Steta sto se za vrijeme RWC 2011, nemogu sve utakmice pratiti ne nekim od sportskih kanala, al et dobro je sto se sportklub sjetio svaku 10tu uvrstiti u svoj program.
Evo upravo gledam Engleska-Skotska na svabskom sport1. Duel je strasan pogotovo kad pogledamo to sve historijski
A jasta je, gledao sam jednu emisiju prije par godina koja je bas na temu duela izmedju Engleske i Skotske.Hehehe i kad su igracki Skotske jednostano ukrali taj pehar od Engleza pobjegli u grad,u pabu pili pivo iz njega i tako dalje i tako dalje.
Malo sam pratio Englesku, Skotsku,Irsku na prvenstvu.Irci se nabrijali ove godine, gaze jednostavno i mislim da bi taj mec izmedju Irske i Engleske bilo jako interesantno gledati.
Al stvarno bruka za ove nase ovdje sportske kanale, na eurosport 2 pustaju olimpijadu kerova,na drugom snooker,opet na nekom tamo neka 3 liga kosarka, mislim nidje veze da se neproprati svjetsko prvnestvo u ragbiju.
- Tvrtko II Kotromanić
#31 Re: Rugby
ma taj rivalitet skotske i engleske je posebno naglasen u ragbiju jer tu skotska moze (za razliku od ostalih sportova) i pobijedit ponekad englezeTercius wrote:ReD aka Socijalista wrote:Tercius wrote:Steta sto se za vrijeme RWC 2011, nemogu sve utakmice pratiti ne nekim od sportskih kanala, al et dobro je sto se sportklub sjetio svaku 10tu uvrstiti u svoj program.
A jasta je, gledao sam jednu emisiju prije par godina koja je bas na temu duela izmedju Engleske i Skotske.Hehehe i kad su igracki Skotske jednostano ukrali taj pehar od Engleza pobjegli u grad,u pabu pili pivo iz njega i tako dalje i tako dalje.
Malo sam pratio Englesku, Skotsku,Irsku na prvenstvu.Irci se nabrijali ove godine, gaze jednostavno i mislim da bi taj mec izmedju Irske i Engleske bilo jako interesantno gledati.
Al stvarno bruka za ove nase ovdje sportske kanale, na eurosport 2 pustaju olimpijadu kerova,na drugom snooker,opet na nekom tamo neka 3 liga kosarka, mislim nidje veze da se neproprati svjetsko prvnestvo u ragbiju.
inace prvo javno izvodjenje skotske himne je bilo bas u ragbi mecu protiv engleske (tad je God save the queen bila izvizdana)
- Tercius
#32 Re: Rugby
Upravo tako, a i ragbi je sport sam po sebi onako pun testesterona pa to bash i izgleda ko popriste bitke na malo civilizovan nacin 
- ReD aka Socijalista
#33 Re: Rugby
Pobjedise Englezi, nije na pocetku izgledalo tako...16:12
- Tercius
#34 Re: Rugby
Francuzi ko da su se predplatili na sudije u svim mogucim sportovima...kakvi bogalji.