Zanima me gdje se mogu naci knjige, skripte ili slicne stvari vezane za rudarstvo.
Na forumu nisam mogao nista "pametno" naci osim nedavnog dogadjaja u jami Raspotocje ali to znam iz prve ruke tako da mi to nije dovoljno.
Interesuje me da li neko od forumasa moze pomoci a treba mi sto vise materijala, naravno nije problem ni da se plati neka normalna cijena...
Po PIK-u ima nekih zanimljivih knjiga ali ne obuhvata sve sto je potrebno.
A sama tema moze posluziti i za razgovor i pitanja vezana za rudarstvo (posto inace nije ni otvorena zasebna tema o ovoj grani privrede)
Uglavnom hvala na pomoci...
RUDARSTVO - literatura, knjige, skripte...
-
Kralj Tvrtko I.
-
Baton_Ilirski
#2 Re: RUDARSTVO - literatura, knjige, skripte...
Sve sto te zanima mozes dobiti ako tacno znas sta trazisKralj Tvrtko I. wrote:Zanima me gdje se mogu naci knjige, skripte ili slicne stvari vezane za rudarstvo.
Na forumu nisam mogao nista "pametno" naci osim nedavnog dogadjaja u jami Raspotocje ali to znam iz prve ruke tako da mi to nije dovoljno.
Interesuje me da li neko od forumasa moze pomoci a treba mi sto vise materijala, naravno nije problem ni da se plati neka normalna cijena...
Po PIK-u ima nekih zanimljivih knjiga ali ne obuhvata sve sto je potrebno.
A sama tema moze posluziti i za razgovor i pitanja vezana za rudarstvo (posto inace nije ni otvorena zasebna tema o ovoj grani privrede)
Uglavnom hvala na pomoci...
-
Kralj Tvrtko I.
#3 Re: RUDARSTVO - literatura, knjige, skripte...
Hvala pokusat cu i to...