RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

nicaze_072

#76 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by nicaze_072 »

Makar da su doveli nekog balistickog vjestaka da potvrdi ove gluposti. Nego ova dva morona nisu niti to sposobna. A general Djukic ili kako vec se zove imao je mogucnost davno gospodu koja su ovaj zlocin pocinila streljati i onda ne bi morao odgovarati za to pred bilo kojim sudom.

Ovo fino tuziti i lijepo naplatiti, a novac podjeliti porodicama zrtava.

I ne pada mi napamet ulaziti u raspravu o argumentima koje su ova dva majmuna ponudila jer svako iole obrazovano dijete moze srusiti ovu argumentaicju.
nicaze_072

#77 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by nicaze_072 »

PipiDugaDevetka wrote: Pa, može li se spašeni Alen Glavović vratiti u svoje sunčano i rodno Trebinje i to da mu djeca uče bosanski u školi?
Svaka čast i čest Srđanu, ali on je dao svoj život uzaludno.
:(
Molim te nemoj urinirati na hinjaka po Srdjanu... Srdjan je svoj zivot dao za svog prijatelja. I tu prica zavrsava. Ako je to uzaludno onda se malo zamisli... :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#78 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by PipiDugaDevetka »

Zabilježene su i dvije bh. žrtve prilikom spašavanja jednog Srbina:

2. maja 1992.g. prilikom napada JNA na Predsjedništvo poginuli su Marko Starčević i Enes Esko Alispahić (civili zaposleni u KSC Skenderija) dok su pokušavali spasiti JNA specijalca ranjenog Marka Labudovića.
Od JNA minobacačke granate poginuše njih dvojica i dotični Srbin Labudović, a Pedja Novković bijaše ranjen. Jedva je nekako preživio to ranjavanje.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#79 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

nicaze_072 wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Pa, može li se spašeni Alen Glavović vratiti u svoje sunčano i rodno Trebinje i to da mu djeca uče bosanski u školi?
Svaka čast i čest Srđanu, ali on je dao svoj život uzaludno.
:(
Molim te nemoj urinirati na hinjaka po Srdjanu... Srdjan je svoj zivot dao za svog prijatelja. I tu prica zavrsava. Ako je to uzaludno onda se malo zamisli... :-)
Nije sve završeno. Svaka čast na čojstvu Srđanovom, trebalo bi promijeniti ime Trebinju u Srđanovo.
LadyBear

#80 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by LadyBear »

elmirčo wrote:
LadyBear wrote:
Montana1 wrote:Ne moze se pobjeći od istine: srbi su genocidan narod a rs je genocidna tvorevina. To što pokušavaju da lažu sami sebe nije ništa novo, na to smo navikli.
PS. email RAK-u poslan.
Prozivajuci cijeli jedan narod genocidnim radi jedne kriminalne televizije, koja je poznata po svojim odbranama kriminalaca je prevelik zalogaj. Ne dopustimo da budemo isti kao oni sluzeci se raspirivanjem mrznje trujuci vlastiti narod.
Jedinima kojima oni u ovome slucaju cine zlo je vlastitom narodu, koje iznova filuju propagandom drzeci ih u neznanju, a pogotovo o neznanju pljacke od strane politicara u RS'u, naravno sluzeci se nacionalistickim retorikama. Tako da me ovakvo ponasanje od strane RTRS'a uopste neiznenadjuje. Ono sto je bitno jeste reagovati nadleznim institucijama za kaznjavanje ovakvih i slicnih pojava, iako je ovo ubicajena praksa od strane RTRS'a.

:thumbup:
novak đukić je srbin, ali isto tako srbin je i srđan aleksić ! :bih:
Ima dovoljno kvalitetnih srba (bosanaca) koji ovu drzavu vole i drze je na nogama. Sa druge strane postoji jedan broj smeca od ljudi koji sebe "smatraju" srbima, i koji na jedan patetican nacin zele da je ruse ali koji joj i pored toga ne mogu nista. :bih:
dufresne

#81 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by dufresne »

Prozivajuci cijeli jedan narod genocidnim radi jedne kriminalne televizije, koja je poznata po svojim odbranama kriminalaca je prevelik zalogaj. Ne dopustimo da budemo isti kao oni sluzeci se raspirivanjem mrznje trujuci vlastiti narod.
Jedinima kojima oni u ovome slucaju cine zlo je vlastitom narodu, koje iznova filuju propagandom drzeci ih u neznanju, a pogotovo o neznanju pljacke od strane politicara u RS'u, naravno sluzeci se nacionalistickim retorikama. Tako da me ovakvo ponasanje od strane RTRS'a uopste neiznenadjuje. Ono sto je bitno jeste reagovati nadleznim institucijama za kaznjavanje ovakvih i slicnih pojava, iako je ovo ubicajena praksa od strane RTRS'a.[/quote]

:thumbup:
novak đukić je srbin, ali isto tako srbin je i srđan aleksić ! :bih:[/quote]

Ima dovoljno kvalitetnih srba (bosanaca) koji ovu drzavu vole i drze je na nogama. Sa druge strane postoji jedan broj smeca od ljudi koji sebe "smatraju" srbima, i koji na jedan patetican nacin zele da je ruse ali koji joj i pored toga ne mogu nista. :bih:[/quote]

Nazalost, ovih ima vise od 90% od ukupne mase.. :evil:
Opetja033

#82 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Opetja033 »

Ovo je samo jos jedan od bezbroj dokaza (za one naivne pacifiste) da sa njima nema mira. Da se rat nastavlja, zaustavljeni su samo oruzani sukobi, a nastavio se specijalni rat. Nema istinskog mira dok srpski narod (da, govorim o cjelini jer apsolutna vecina Srba podrzava ovakve stavove. Dokaz? Rezultati izbora u RS-u i Srbiji) ne prodje kroz katarzu, a to se nece desiti u ovoj generaciji. Ovakve bljuvotine cak i dobro dodju kako bi se Bosnjaci prisjetili sa kim imaju posla.

Bosnjaci (i ostale bh patriote) moraju ostati pribrani, spremni i odlucni. Te na kraju shvatiti da istinskog mira i pomirenja nece biti jos dugo, nase generacije ga zasigurno nece docekati.
PipiDugaDevetka

#83 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

LadyBear wrote:
Ima dovoljno kvalitetnih srba (bosanaca) koji ovu drzavu vole i drze je na nogama. Sa druge strane postoji jedan broj smeca od ljudi koji sebe "smatraju" srbima, i koji na jedan patetican nacin zele da je ruse ali koji joj i pored toga ne mogu nista. :bih:
Ima ih i ovdje na forumu podosta, znam neke od njih jer su izjavili to i to mi daje nadu da će ''Jedna i jedina'' pobijediti
nacional-šoviniste velikosrpske.
dufresne

#84 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by dufresne »

Opetja033 wrote:Ovo je samo jos jedan od bezbroj dokaza (za one naivne pacifiste) da sa njima nema mira. Da se rat nastavlja, zaustavljeni su samo oruzani sukobi, a nastavio se specijalni rat. Nema istinskog mira dok srpski narod (da, govorim o cjelini jer apsolutna vecina Srba podrzava ovakve stavove. Dokaz? Rezultati izbora u RS-u i Srbiji) ne prodje kroz katarzu, a to se nece desiti u ovoj generaciji. Ovakve bljuvotine cak i dobro dodju kako bi se Bosnjaci prisjetili sa kim imaju posla.

Bosnjaci (i ostale bh patriote) moraju ostati pribrani, spremni i odlucni. Te na kraju shvatiti da istinskog mira i pomirenja nece biti jos dugo, nase generacije ga zasigurno nece docekati.
Ja mislim da ti katarzu ni nasa cukunucad nece dozivjeti...To je nedavno Srdja Popovic najbolje objasnio, nisu se građani Srbije digli protiv Milosevica sto je vodio ratove van Srbije, nego zato sto ih je izgubio... :wink:
Opetja033

#85 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Opetja033 »

dufresne wrote:To je nedavno Srdja Popovic najbolje objasnio, nisu se građani Srbije digli protiv Milosevica sto je vodio ratove van Srbije, nego zato sto ih je izgubio... :wink:
Upravo. To ja govorim jos od kada su skinuli Milosevica. Srecom mislim da je vecina Bosnjaka (i drugih bh patriota) da od istinskog pomirenja i mira nema nista zadugo. Rat se nastavlja, na ovaj ili onaj nacin - ali se konstantno nastavlja i daleko smo od njegovog kraja. Nije rat samo oruzani sukob.
Abid Sakalaš

#86 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Abid Sakalaš »

zato ja godinama govorim, ništa bez aviona. diži flotu generale

Image
FrozenCastle

#87 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by FrozenCastle »

Kako niko na svijetu ne vjeruje u njihovu nevinost, nastavili su i dalje da ispiraju mozgove svome narodu i svojoj omladini dok još mogu da ostane ideologija živa. :x
chupacabra

#88 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by chupacabra »

Ove stvari su dobre za glupog Bosnju, jer glupi Bosnjo ima kratkorocnu memoriju od samo par godina. Zato ga velikosrpski fasisti moraju redovno podsjecati u kakvom okruzenju zivi i sta ce mu se desiti ako spusti gard.
PipiDugaDevetka

#89 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

dufresne wrote:
Opetja033 wrote:Ovo je samo jos jedan od bezbroj dokaza (za one naivne pacifiste) da sa njima nema mira. Da se rat nastavlja, zaustavljeni su samo oruzani sukobi, a nastavio se specijalni rat. Nema istinskog mira dok srpski narod (da, govorim o cjelini jer apsolutna vecina Srba podrzava ovakve stavove. Dokaz? Rezultati izbora u RS-u i Srbiji) ne prodje kroz katarzu, a to se nece desiti u ovoj generaciji. Ovakve bljuvotine cak i dobro dodju kako bi se Bosnjaci prisjetili sa kim imaju posla.

Ja mislim da ti katarzu ni nasa cukunucad nece dozivjeti...To je nedavno Srdja Popovic najbolje objasnio, nisu se građani Srbije digli protiv Milosevica sto je vodio ratove van Srbije, nego zato sto ih je izgubio... :wink:
Na tom putu do katarze još će srpske teritorije biti oduzeto ''bad guy-evima i unfair gamerima''. Ta teritorija je mala satisfakcija svim žrtvama velikosrpskog naci-fašizma. Zapitaj se ko ih je napravio ''bad guy-evima i unfair gamerima'' u očima tzv. internacionalnog javnog mnijenja?
Odmah i odgovor, to je Otpor u Bosni i:
Image
Gradski

#91 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Gradski »

pa dobro znate ko je direktor te Teelevizije Dragan Davidović: Četnik, i četnička televizija to morate biti svjesni i spremni.
duh_sa_sjekirom

#92 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by duh_sa_sjekirom »

U maju koncert Cece Ražnatović na Koševu...
Karte su u prodaji od 01.marta... :D
Treba požuriti sa kupovinom, razgrabiće se to za par sati
Opetja033

#93 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Opetja033 »

duh_sa_sjekirom wrote:U maju koncert Cece Ražnatović na Koševu...
Karte su u prodaji od 01.marta... :D
Treba požuriti sa kupovinom, razgrabiće se to za par sati
Dobro je drug ba, ne izmisljas. Ne pali raju bezveze. :wink:
dufresne

#94 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by dufresne »

PipiDugaDevetka wrote:
dufresne wrote:

Na tom putu do katarze još će srpske teritorije biti oduzeto ''bad guy-evima i unfair gamerima''. Ta teritorija je mala satisfakcija svim žrtvama velikosrpskog naci-fašizma. Zapitaj se ko ih je napravio ''bad guy-evima i unfair gamerima'' u očima tzv. internacionalnog javnog mnijenja?
Odmah i odgovor, to je Otpor u Bosni i:
Image
Ja nisam ni za kakvog oduzimanja teritorije, kojeg ne pripada nama... :) Samo nek ne diraju ovaj nas trokut... :bih:

Da se rat i dalje vodi, ovo je dokaz...Vojnog oruzja danas nema, ali oruzje koje treba da imamo je:

1. Daljnja edukacija i obrazovanje
2. Svaki moguca forma drustvenog napretka
3. NATALITET! (Formula kosovskih Albanaca)

Lijepa slika... 8-)
Halcyon

#95 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Halcyon »

LadyBear wrote:Ima dovoljno kvalitetnih srba (bosanaca) koji ovu drzavu vole i drze je na nogama. Sa druge strane postoji jedan broj smeca od ljudi koji sebe "smatraju" srbima, i koji na jedan patetican nacin zele da je ruse ali koji joj i pored toga ne mogu nista. :bih:
:zzzz:

Predsjednik Srbije je četnik. Pametnom dosta.
Pismonosa

#96 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Pismonosa »

Zahuktava se srpska propagandna mašinerija, nepovratno. Mislim da je ovaj cirkus ipak namjenjen za njihovo domaće tržište. Podizanje tenzija je upravo ono što danas treba jednom polupropalom ugroženom režimu. Ništa nego kokice u ruke i lagano 8) A opreznost i spremnost nikad nisu od viška, to je valjda jasno.
Opetja033

#97 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Opetja033 »

LadyBear wrote:Ima dovoljno kvalitetnih srba (bosanaca) koji ovu drzavu vole i drze je na nogama.
Slazem se u potpunosti. To su nasi zemljaci, braca, komsije.
Sa druge strane postoji jedan broj smeca od ljudi koji sebe "smatraju" srbima, i koji na jedan patetican nacin zele da je ruse ali koji joj i pored toga ne mogu nista. :bih:
Nemoj mi ih opravdavati molim te. Cuj jedan dio. Nije jedan dio nego barem dvotrecinska vecina koji su zadojeni velikosrpstvom i cetnistvom. Opet ti kazem: dovoljno je pogledati rezultate izbora u manjem entitetu i Srbiji. Vecina su cetnici i pristalice velikosrpske ideologije. Apsolutna vecina.
dufresne

#98 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by dufresne »

Pismonosa wrote:Zahuktava se srpska propagandna mašinerija, nepovratno. Mislim da je ovaj cirkus ipak namjenjen za njihovo domaće tržište. Podizanje tenzija je upravo ono što danas treba jednom polupropalom ugroženom režimu. Ništa nego kokice u ruke i lagano 8) A opreznost i spremnost nikad nisu od viška, to je valjda jasno.
Naravno, da je za njihovo trziste...Ali njihovom trzistu nije nikakav problem se za sekund mobilisati... :) Ovo treba nasem trzistu, kojem malo treba da se raspe k'o kesa rize + pamcenje k'o u ovaca... :bih:
Pismonosa

#99 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 09:47, edited 1 time in total.
PipiDugaDevetka

#100 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle

durfense wrote:Ja nisam ni za kakvog oduzimanja teritorije, kojeg ne pripada nama... :) Samo nek ne diraju ovaj nas trokut... :bih:

Da se rat i dalje vodi, ovo je dokaz...Vojnog oruzja danas nema, ali oruzje koje treba da imamo je:

1. Daljnja edukacija i obrazovanje
2. Svaki moguca forma drustvenog napretka
3. NATALITET! (Formula kosovskih Albanaca)

Lijepa slika... 8-)
Naravno da neovisna Republika KosovA ne pripada nama, ali je svakako, kao izuzetak, oduzeta od Mordora=Srbije i to mimo svih međunarodnih propisa i pravila. Zbog toga je taj izuzetak mala, malecka satisfakcija svim žrtvama srpskog naci-fašizma.
Post Reply