šta je ba ovo?
RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
- elmirčo
- starii
#2 Re: ???
ima dosta svjedoka da mogu potvrditi da je granata ipak pala...drugo ime za srpsku politiku je laz 
- Halcyon
#3 Re: ???
Još jedan u nizu pokazatelja s kakvim maloumnicima živimo u državi.
-
Arax_diss
#4 Re: ???
nece nikada biti suzivota, niti ga zelim sa ovakvim umovima. zivjela Bosna i Hercegovina.
- harell
#5 Re: ???
U sumskoj nista novo
al neka, nek im prebace iz mordora malo soli da ne jedu korijenje na suho 
- elmirčo
#6 Re: ???
Dobro je neki momak napisao tamo "na kraju ce biti da su se Srebrenicani sami pobili."
Pa "gospodine" Petrusicu,kako imate obraza iznositi u javnost neke u losem fotosopu obradjene slike? Zasto se javljate iz foce,zasto ne dodjete na kapiju pa sa tog mjesta nesto kazete?

Ovo je van svake pameti. Najveci problem je taj sto je on ubijedjen da je upravu :O
Pa "gospodine" Petrusicu,kako imate obraza iznositi u javnost neke u losem fotosopu obradjene slike? Zasto se javljate iz foce,zasto ne dodjete na kapiju pa sa tog mjesta nesto kazete?
Ovo je van svake pameti. Najveci problem je taj sto je on ubijedjen da je upravu :O
-
rookfash
#7 Re: ???
sta ocekivati od onih koji u par dana pobiju 8 hiljada u srebrenici, od onih koji se 4 godine izivljavaju nad sarajevom, od onih koji granatama gadjaju skole i bolnice, od onih koji su spremni na nisan snajpera staviti dijete...cudi li me? ne cudi. jer sam te 4 godine u opsadi osjetio na sta su spremni. jel me brecne i zaboli ovakva nebuloza i pokusaj provokacije? zaboli. ali se trudim da ne dopustim da me izbaci iz takta, jer im je to upravo cilj. ovo me samo ojaca, podsjeti kakvo zlo pored mene obitava. podsjeti me da se nikad ne smijem opustiti i da svoju djecu moram na to stalno upozoravati.
a ovo odmah prijaviti RAK-u koji ce ih valjda kaznit pa koliko toliko, bolje i milja nego nista. a gradovi/opstine za koje postoje presude sto domacih sudova sto haga za ove stvcari bi medijske kuce koje iznose ovakve bljuvotine trebalo poceti sudski goniti i tv kucu i novinara za laž, klevetu i svega jos sto se moze nabešati i zahtjevati milionske odstete. samo se boriti legalnim putem, pa nek udaraju i dalje ko maksim po diviziji.
a ovo odmah prijaviti RAK-u koji ce ih valjda kaznit pa koliko toliko, bolje i milja nego nista. a gradovi/opstine za koje postoje presude sto domacih sudova sto haga za ove stvcari bi medijske kuce koje iznose ovakve bljuvotine trebalo poceti sudski goniti i tv kucu i novinara za laž, klevetu i svega jos sto se moze nabešati i zahtjevati milionske odstete. samo se boriti legalnim putem, pa nek udaraju i dalje ko maksim po diviziji.
- Halcyon
#8 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Šta očekivati od zvijeri koji su žive ljude zatvorene u kućama spaljivali?
-
smijesni_ste
#9 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Odvratno...pa može li se kazniti RTRS zbog ovog...barem simbolično??????
- heckler
#10 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Ovi kao da svom snagom prizivaju bosansku oluju.
-
StupskaBitanga
#11 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Sve je ovo rezultat nezavršetka Oluje u BiH a posljedice će biti i dugoročno prisutne
- %tacno*
#12 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Cetnicke falange.
- It_is_a_Leclerc
#13 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
RTRS mora znati jednu tešku i neumoljivu činjenicu. Propagandna mašinerija nikad nije pobijedila, niti završila u lovorikama. Neka uče od Goebelsa koji se ubio od straha da će ga stići nemilosrdna ruka pravde, neka uče od RTS-a koji je pod NATO-vim granatama skončao svoju "misiju".
Davidović i njegov novinarski otpad može se na vrijeme odreći svoje propagandna uloge, ili će, kad-tad, kao i ostali šljam, završiti kao pokazni primjer gdje završavaju loši ljudi i novinari.
Davidović i njegov novinarski otpad može se na vrijeme odreći svoje propagandna uloge, ili će, kad-tad, kao i ostali šljam, završiti kao pokazni primjer gdje završavaju loši ljudi i novinari.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#14 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Sloboda za srpskog sramotnog zločinca generala Novaka Đukića! Eto to im je cilj.
-
krater
#15 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
%tacno* wrote:Cetnicke falange.
- %tacno*
#16 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
univerzalna poruka

stetoskop je napisao/la:
Njima nije cilj dokazati istinu, već uvjeriti srpski narod. I dobro im to ide.
- Paranoid
#17 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Ovako nešto da je živ ni Đogo nebi mogao spakovat...još će i roditeljima pobijene djece poslati sudske tužbe..
- armin071
#18 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Najtuznija tvrdnja ovom "strucnjaku" je ta kada se cudom cudi kako jedan geler nije prosao kroz tijelo trogodisnjeg djeteta. Dosta sam vidio toga u ratu ali ti geleri zbog svog oblika jako tesko i izlaze iz tijela. A cudjenje zasto su stakla na onom aparatu za kokice i na autu ostala citava, pa mozda zato cetnicka bitango sto su ti geleri na putu prema tim staklima derali tijela tuzlanske mladosti. Svabe jesu napravile holokaust ali su ako nista ljudi isti priznali, hiljade i hiljade osudili, odstete i odstete isplatili i sto je najvaznije izvukli ogromne pouke iz tih zlocina. Ali ovoj cetnickoj ideologiji nema pomoci. Nema kajanja, nema osvjestenja. I sto je najgore u PC je na ovaj intervju 90 % ljudi pozitivno reagovalo. Tuzno ali je tako. Nemamo se mi tu sta lagati. I dokle je god BiH ce uvijek biti na ivici rata, medjunacionalne netrpeljivosti i sl. Fuj, fuj fuj.
- guber90
#19 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Stvarno je ovo nevjerovatno, pa sistematsko ispiranje mozga se vrsi nad Srbima, to je jedino objašnjenje, drugog nema, samo ih zaglupljuju i onda zarate i tako u krug.
Kako je ovaj Jugoslav (jah ironije od imena
) uopšte relevantan stručnjak, na osnovu cega bi se ti njegovi dokazi trebali priznati. Niti je vještak, niti je bio prisutan tu, nikako nije relevantan, ali eto doticni ipak ima sta da kaze. Uci on ljude koji su branili osudjenog (Đukića), to jeste vjestake koje je odbrana dovodila njihov posao. Srce slatko, on fond osniva, mozda u tom grmu lezi zec, nekih para u svoj dzep da stavi, ko ce ti ga znati, ali sramota je ovakvo nesto pricati, svi znaju istinu osim Srba, koji je zapravo znaju, ali je negiraju i vise vole zivjeti u zabludi. 
Kako je ovaj Jugoslav (jah ironije od imena
-
nemoguce vruce
#20 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
One Albance voLJem samo zbog njihovog odnosa ka dusmanu. Na svaki samar vrate dva.
Za razliku od njih, mi se i dan danas ibretimo...
- AlienBiH
#21 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
u ime naroda bih, treba mu poslati pismo zahvale na podsjecanje s kim se ima posla.
od srca vam hvala, gospodine pedercicu, khm, petrusicu
od srca vam hvala, gospodine pedercicu, khm, petrusicu
-
krater
#22 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
nemoguce vruce wrote:One Albance voLJem samo zbog njihovog odnosa ka dusmanu. Na svaki samar vrate dva.
-
rookfash
#23 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
ma hebo to, hajmo u diskoteku da kitimo pEvaljkunemoguce vruce wrote:One Albance voLJem samo zbog njihovog odnosa ka dusmanu. Na svaki samar vrate dva.
- moa
#24 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Treba uvjerit svoj narod da nisu genocidan narod.
-
nemoguce vruce
#25 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
rookfash wrote:ma hebo to, hajmo u diskoteku da kitimo pEvaljkunemoguce vruce wrote:One Albance voLJem samo zbog njihovog odnosa ka dusmanu. Na svaki samar vrate dva.
Kad se naucimo postovati i cijeniti nase svetinje i vrijednosti, te ako zatreba i zivotima svojim ih braniti, mozda dusman ustukne. Ovako ce nas mezetiti kad god stigne...