od nekih mojih vrela (izvora) sam cuo da samo sto nisu preuzeli... ovo do nove godine treba da se zavrsi.
mene interesuje sta se moze ocekivati od rtla... da li ce prediti ime, da li ce preuzeti shemu njemackog rtla (ili onog hrvatskog) i da li ce poboljsati situaciju tv programa u bih *upitnik*
RTL preuzima OBN
Moderator: anex
- burekodsira
imam osjecaj da se nece toliko toga osim imena promjeniti... obn ionako preuzima hrvatske emisije tako da ce rtl bih to i dalje upraznjavati od rtl hrvatska i to je to... hebiga bila bi mu velika maHAna da ne bude domacih (bih) emisija osim dnevnika...
- kicky
ne mora značiti, evo npr. hrvatski RTL je u početku, možda prvih po godine bio filijala njemačkog RTL, sve njemačke serije (novije i starije produkcije), prilozi u emisijama - njemački (exploziv) i onda su počeli raditi svoj domaći program tako da danas igra samo jedna njem. serija (Cobra), iako je strani program puno kvalitetniji na novoj i hrt-u.burekodsira wrote:imam osjecaj da se nece toliko toga osim imena promjeniti... obn ionako preuzima hrvatske emisije tako da ce rtl bih to i dalje upraznjavati od rtl hrvatska i to je to... hebiga bila bi mu velika maHAna da ne bude domacih (bih) emisija osim dnevnika...