RTL na CATV-u

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

StupskaBitanga

#1 RTL na CATV-u

Post by StupskaBitanga »

E ovako ja mislim da od ovog nema ništa jer je RTL u fazi preuzimanja OBN-a pa bi u dogledno vrijeme imali BiH erziju RTL-a :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Vrlo malo razlièita pakovanja jednog te istog s....
JohnnyS

Post by JohnnyS »

Ovaj hrvatski RTL je sranje nad sranjima, a kao netko tko provodi 9 mjeseci godišnje u BiH nadam se da neće prodrijeti na bh-tržište...
sulesavic

Post by sulesavic »

JohnnyS wrote:Ovaj hrvatski RTL je sranje nad sranjima, a kao netko tko provodi 9 mjeseci godi¹nje u BiH nadam se da neæe prodrijeti na bh-tr¾i¹te...
Prema tome, nikakav dobitak...

Ja bih radije vi¹e onih poslijeponoænih kanala. Da se ima izbor...
Neelix

Post by Neelix »

sulesavic wrote:
JohnnyS wrote:Ovaj hrvatski RTL je sranje nad sranjima, a kao netko tko provodi 9 mjeseci godišnje u BiH nadam se da neće prodrijeti na bh-tržište...
Prema tome, nikakav dobitak...

Ja bih radije više onih poslijeponoćnih kanala. Da se ima izbor...
nabavi elob dtv. 4 :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Je li tu treba ulagati ¹ta u infrastrukturu?
jalija s bistrika

Post by jalija s bistrika »

Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako pričate da ništa nevalja? Ja jesam i mogu vam reći da je progrm na RTL-u fantastičan. :D :D :D
sulesavic

Post by sulesavic »

jalija s bistrika wrote:Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako prièate da ni¹ta nevalja? Ja jesam i mogu vam reæi da je progrm na RTL-u fantastièan. :D :D :D
A posiljeponoæna ponuda je?
Im4U

Post by Im4U »

sulesavic wrote:
jalija s bistrika wrote:Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako pričate da ništa nevalja? Ja jesam i mogu vam reći da je progrm na RTL-u fantastičan. :D :D :D
A posiljeponoćna ponuda je?
rtl je po meni prosjecan

poslijeponocna ponuda je uzas, bude nekad koja serija, sad je poceo kunolovac (kupili licencu od njemackog kanala live9 ) pa to sad vrte uvijek poslije 12h, najjeftinije a i donosi im zaradu

uglavnom, dobro dodje, to je uz novu i hrt2 najgledaniji kanal

nigdje nasih :x
sulesavic

Post by sulesavic »

[quote="Im4U
nigdje nasih :x[/quote]

Kakvih, ba, na¹ih?
JohnnyS

Post by JohnnyS »

jalija s bistrika wrote:Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako pričate da ništa nevalja? Ja jesam i mogu vam reći da je progrm na RTL-u fantastičan. :D :D :D
:shock:
Ja znam da se o ukusima ne raspravlja, ali još jednom :shock:

Kakav crni RTL? Jel' zbog 850. reprize princa s Bel Aira? Jel' zbog showa "Mijenjam ženu" koji izaziva ultra nelagodu i kod mog turbo šovinistički nastrojenog prijatelja Ivana jer je tako odvratan prema ženama... Da nije možda zbog Big brothera, tog nazovi showa u kojem 15 besposličara (a kad mogu odvojit 3 mjeseca znači da su uhljubi koji ništa ne rade) palamude 100 dana, a glupi narod plaća "porez na debile" od 6.62 kn/min zivkajući 060 broj da bi "odabrali svog favorita". Ili možda zbog Exkluziva i Exploziva (tko otkrije razliku šaljem mu gajbu pive, autobus kreće svako jutro u 8 iz Dubrovnika prema Sarajevu, Žuja po defaultu, ako netko da opširno objašnjenje može i pivu birati). Možda tvoje divljenje izaziva Fear factor i jedenje žohara? Diviš se "Zvijezdama extra" jer naprosto žudiš da saznaš koliko je gin-tonica Paris Hilton popila? Iz vijesti RTL-a o ozbiljnim temama možeš saznati manje nego da kombiniraš Vidovitu Aziru i Sportske novosti, a zadnji put kad su pogodili vremensku prognozu, nestalo mi je struje doma pa tome nisam mogao svjedočiti. Ne treba naravno zaboraviti ni Cobru 11, tu elitnu njemačku jedinicu za borbu protiv kriminala na auto putevima :shock:, taj "Miami Vice" 21. stoljeća... Gledaj čovječe FTV, HRT 2 ako možeš ili Novu, ma gledaj Kiss TV, ali preskoči RTL, taj škart nad škartovima...
amalka

Post by amalka »

JohnnyS wrote:
:shock:
Ja znam da se o ukusima ne raspravlja, ali još jednom :shock:

Kakav crni RTL? Jel' zbog 850. reprize princa s Bel Aira? Jel' zbog showa "Mijenjam ženu" koji izaziva ultra nelagodu i kod mog turbo šovinistički nastrojenog prijatelja Ivana jer je tako odvratan prema ženama... Da nije možda zbog Big brothera, tog nazovi showa u kojem 15 besposličara (a kad mogu odvojit 3 mjeseca znači da su uhljubi koji ništa ne rade) palamude 100 dana, a glupi narod plaća "porez na debile" od 6.62 kn/min zivkajući 060 broj da bi "odabrali svog favorita". Ili možda zbog Exkluziva i Exploziva (tko otkrije razliku šaljem mu gajbu pive, autobus kreće svako jutro u 8 iz Dubrovnika prema Sarajevu, Žuja po defaultu, ako netko da opširno objašnjenje može i pivu birati). Možda tvoje divljenje izaziva Fear factor i jedenje žohara? Diviš se "Zvijezdama extra" jer naprosto žudiš da saznaš koliko je gin-tonica Paris Hilton popila? Iz vijesti RTL-a o ozbiljnim temama možeš saznati manje nego da kombiniraš Vidovitu Aziru i Sportske novosti, a zadnji put kad su pogodili vremensku prognozu, nestalo mi je struje doma pa tome nisam mogao svjedočiti. Ne treba naravno zaboraviti ni Cobru 11, tu elitnu njemačku jedinicu za borbu protiv kriminala na auto putevima :shock:, taj "Miami Vice" 21. stoljeća... Gledaj čovječe FTV, HRT 2 ako možeš ili Novu, ma gledaj Kiss TV, ali preskoči RTL, taj škart nad škartovima...
Johnny, svaka cast!

RTL ima poprilicno usminkan program, koji jedinu svrhu ima da zabavi, dakle, cista komercijala. Oni pokusavaju sve to podignuti na neki "visi" nivo, a zahvaljujuci masi neznalica, to im i prolazi.

HRT2 ima odlican program, pocev od ranih jutarnjih sati, pa do kasnih sati. I ne vrte pojedine filmove po 5 puta :roll: :roll:
sulesavic

Post by sulesavic »

amalka wrote:I ne vrte pojedine filmove po 5 puta :roll: :roll:
U èemu je problem ¹to se neki filmovi vrte po pet puta?

Evo, sinoæ je na TCM-u po ko zna koji put bio Futureworld http://www.imdb.com/title/tt0074559/ i ja sam to po ko zna koji put odgledao od poèetka do kraja. Ovih dana oèekujem, po ko zna koji put, Where Eagles Dare http://www.imdb.com/title/tt0065207/ i ne mislim to, po ko zna koji put, propustiti.
amalka

Post by amalka »

Zato sto je meni to zamorno :roll: Ako neko voli neki film, neka ga lijepo iznajmi sebi, ili kupi :roll: Svako dva mjeseca isti film :roll: Meni je to dosadno!
sulesavic

Post by sulesavic »

amalka wrote:Zato sto je meni to zamorno :roll: Ako neko voli neki film, neka ga lijepo iznajmi sebi, ili kupi :roll: Svako dva mjeseca isti film :roll: Meni je to dosadno!
Tako to biva i sa ozbiljnijim i opasnijim stvarima na TV-u. Jedni ka¾u da nema dovoljno neèega na TV-u, drugi ka¾u da toga ima previ¹e.

Moj bi koncept TV-programa bio idealan kada bi samo jednom mjeseèno bio premijerno emitovan neki film, i to po mom izboru te nakon nekoliko godina od svoje premijere.

A ovaj na TCM-u - to ne da je svaki drugi mjesec, nego svaki drugi dan!
amalka

Post by amalka »

To je vec drugi fazon. Ja volim kolazne programe, kad ima svega zastupljenog, gdje bi se za svakog moglo naci ponesto. Ipak, to ovdje nije tema :)

RTL sucks :D
sulesavic

Post by sulesavic »

I ja, onako na neviðeno, sla¾em se s tim. A, vidi, sla¾u se i jo¹ poneki. Samo jedan se ne sla¾e. ©to u meni pobuðuje neke sumnje uzev¹i u obzir njegov minuli rad...
Pooll

Post by Pooll »

Bez obzira na sve ja bi volio da RTL stave na CATV... Ima dobrih stvari...

A ovo o preuzimanju OBN-a jel to neka mahalska ili ima nesto zvanicno? :?
sulesavic

Post by sulesavic »

Pooll wrote:Bez obzira na sve ja bi volio da RTL stave na CATV... Ima dobrih stvari...
©ta?
Pooll

Post by Pooll »

sulesavic wrote:
Pooll wrote:Bez obzira na sve ja bi volio da RTL stave na CATV... Ima dobrih stvari...
Šta?
Dodir s neba :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Pooll wrote:Dodir s neba :D
Je l' se to na ranu privija?
dexcox

Post by dexcox »

prosle godine sam vidio da pustaju zakon brace koji ovde mogu nac samo na netu
sulesavic

Post by sulesavic »

Pooll wrote: Dodir s neba :D
Vjerski program?
Pooll

Post by Pooll »

dexcox wrote:prosle godine sam vidio da pustaju zakon brace koji ovde mogu nac samo na netu
I to, da, da... :D Pored dodira s neba...
sulesavic

Post by sulesavic »

Pooll wrote:Dodir s neba :D
Vremenska prognoza?
Post Reply