RTL na CATV-u
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#1 RTL na CATV-u
E ovako ja mislim da od ovog nema ništa jer je RTL u fazi preuzimanja OBN-a pa bi u dogledno vrijeme imali BiH erziju RTL-a 
-
sulesavic
Prema tome, nikakav dobitak...JohnnyS wrote:Ovaj hrvatski RTL je sranje nad sranjima, a kao netko tko provodi 9 mjeseci godi¹nje u BiH nadam se da neæe prodrijeti na bh-tr¾i¹te...
Ja bih radije vi¹e onih poslijeponoænih kanala. Da se ima izbor...
- Neelix
nabavi elob dtv. 4sulesavic wrote:Prema tome, nikakav dobitak...JohnnyS wrote:Ovaj hrvatski RTL je sranje nad sranjima, a kao netko tko provodi 9 mjeseci godišnje u BiH nadam se da neće prodrijeti na bh-tržište...
Ja bih radije više onih poslijeponoćnih kanala. Da se ima izbor...
-
jalija s bistrika
Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako pričate da ništa nevalja? Ja jesam i mogu vam reći da je progrm na RTL-u fantastičan.

-
Im4U
rtl je po meni prosjecansulesavic wrote:A posiljeponoćna ponuda je?jalija s bistrika wrote:Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako pričate da ništa nevalja? Ja jesam i mogu vam reći da je progrm na RTL-u fantastičan.![]()
![]()
poslijeponocna ponuda je uzas, bude nekad koja serija, sad je poceo kunolovac (kupili licencu od njemackog kanala live9 ) pa to sad vrte uvijek poslije 12h, najjeftinije a i donosi im zaradu
uglavnom, dobro dodje, to je uz novu i hrt2 najgledaniji kanal
nigdje nasih
- JohnnyS
jalija s bistrika wrote:Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako pričate da ništa nevalja? Ja jesam i mogu vam reći da je progrm na RTL-u fantastičan.![]()
![]()
Ja znam da se o ukusima ne raspravlja, ali još jednom
Kakav crni RTL? Jel' zbog 850. reprize princa s Bel Aira? Jel' zbog showa "Mijenjam ženu" koji izaziva ultra nelagodu i kod mog turbo šovinistički nastrojenog prijatelja Ivana jer je tako odvratan prema ženama... Da nije možda zbog Big brothera, tog nazovi showa u kojem 15 besposličara (a kad mogu odvojit 3 mjeseca znači da su uhljubi koji ništa ne rade) palamude 100 dana, a glupi narod plaća "porez na debile" od 6.62 kn/min zivkajući 060 broj da bi "odabrali svog favorita". Ili možda zbog Exkluziva i Exploziva (tko otkrije razliku šaljem mu gajbu pive, autobus kreće svako jutro u 8 iz Dubrovnika prema Sarajevu, Žuja po defaultu, ako netko da opširno objašnjenje može i pivu birati). Možda tvoje divljenje izaziva Fear factor i jedenje žohara? Diviš se "Zvijezdama extra" jer naprosto žudiš da saznaš koliko je gin-tonica Paris Hilton popila? Iz vijesti RTL-a o ozbiljnim temama možeš saznati manje nego da kombiniraš Vidovitu Aziru i Sportske novosti, a zadnji put kad su pogodili vremensku prognozu, nestalo mi je struje doma pa tome nisam mogao svjedočiti. Ne treba naravno zaboraviti ni Cobru 11, tu elitnu njemačku jedinicu za borbu protiv kriminala na auto putevima
- amalka
Johnny, svaka cast!JohnnyS wrote:jalija s bistrika wrote:Ja se samo pitam jesteli vi imali priliku gledati RTL-hr pa tako pričate da ništa nevalja? Ja jesam i mogu vam reći da je progrm na RTL-u fantastičan.![]()
![]()
![]()
Ja znam da se o ukusima ne raspravlja, ali još jednom![]()
Kakav crni RTL? Jel' zbog 850. reprize princa s Bel Aira? Jel' zbog showa "Mijenjam ženu" koji izaziva ultra nelagodu i kod mog turbo šovinistički nastrojenog prijatelja Ivana jer je tako odvratan prema ženama... Da nije možda zbog Big brothera, tog nazovi showa u kojem 15 besposličara (a kad mogu odvojit 3 mjeseca znači da su uhljubi koji ništa ne rade) palamude 100 dana, a glupi narod plaća "porez na debile" od 6.62 kn/min zivkajući 060 broj da bi "odabrali svog favorita". Ili možda zbog Exkluziva i Exploziva (tko otkrije razliku šaljem mu gajbu pive, autobus kreće svako jutro u 8 iz Dubrovnika prema Sarajevu, Žuja po defaultu, ako netko da opširno objašnjenje može i pivu birati). Možda tvoje divljenje izaziva Fear factor i jedenje žohara? Diviš se "Zvijezdama extra" jer naprosto žudiš da saznaš koliko je gin-tonica Paris Hilton popila? Iz vijesti RTL-a o ozbiljnim temama možeš saznati manje nego da kombiniraš Vidovitu Aziru i Sportske novosti, a zadnji put kad su pogodili vremensku prognozu, nestalo mi je struje doma pa tome nisam mogao svjedočiti. Ne treba naravno zaboraviti ni Cobru 11, tu elitnu njemačku jedinicu za borbu protiv kriminala na auto putevima, taj "Miami Vice" 21. stoljeća... Gledaj čovječe FTV, HRT 2 ako možeš ili Novu, ma gledaj Kiss TV, ali preskoči RTL, taj škart nad škartovima...
RTL ima poprilicno usminkan program, koji jedinu svrhu ima da zabavi, dakle, cista komercijala. Oni pokusavaju sve to podignuti na neki "visi" nivo, a zahvaljujuci masi neznalica, to im i prolazi.
HRT2 ima odlican program, pocev od ranih jutarnjih sati, pa do kasnih sati. I ne vrte pojedine filmove po 5 puta
-
sulesavic
U èemu je problem ¹to se neki filmovi vrte po pet puta?amalka wrote:I ne vrte pojedine filmove po 5 puta![]()
Evo, sinoæ je na TCM-u po ko zna koji put bio Futureworld http://www.imdb.com/title/tt0074559/ i ja sam to po ko zna koji put odgledao od poèetka do kraja. Ovih dana oèekujem, po ko zna koji put, Where Eagles Dare http://www.imdb.com/title/tt0065207/ i ne mislim to, po ko zna koji put, propustiti.
-
sulesavic
Tako to biva i sa ozbiljnijim i opasnijim stvarima na TV-u. Jedni ka¾u da nema dovoljno neèega na TV-u, drugi ka¾u da toga ima previ¹e.amalka wrote:Zato sto je meni to zamornoAko neko voli neki film, neka ga lijepo iznajmi sebi, ili kupi
Svako dva mjeseca isti film
Meni je to dosadno!
Moj bi koncept TV-programa bio idealan kada bi samo jednom mjeseèno bio premijerno emitovan neki film, i to po mom izboru te nakon nekoliko godina od svoje premijere.
A ovaj na TCM-u - to ne da je svaki drugi mjesec, nego svaki drugi dan!