RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

jalija s bistrika

#51 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by jalija s bistrika »

Ama paša moj vidiš da je politika umješala prste u takozvani neovisni "RAK-CRA" to samo dokazuje koliko su tobože "NEOVISNI" :?: . Ama uneka doba onaj Mile Ronhil je i u pravu što hoče da smijeni direktora RAK-a prosto se vidi na ovom primjeru (HRT2).Ispada da trenira strogoću samo na području federacije gdje je nastaljeno Bošnjačko stanovništvo a po najviše u kantonu Sarajevo :dance: Neki dan gledam ista utakmica ide na BHT-u i A1 kanalu :?: samo me ludo iteresuje zašto i kako na svim ostalim kanalima mogu pustiti sport samo na začaranom HRT2 nemože,pa nekame neko uvjeri da sve ovo nije politika. :bih:
AfromMann

#52 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by AfromMann »

Sinoc kad je bila tekma kup uefa bio pojavi se hrt 2 odjednom valjda nisu racunali na produzetke i bilo jedno 15 min i kad ga je lola iskljucio nije vise bilo ni crnilo nego sivilo!! :D :run: Ja ne znam kako sam prezivio kad sam vidio sport na 2.al molim debile iz HS da to mi vise ne rade jel nisam se mogao do kraja usredotocit na Saleta sa obn-a!!!p.s.Jedva cekam da krene e.p.i moj omiljeni komentator Zoran"slabo znam kojeg igraca izgovorit"Suko!!!
cancel

#53 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by cancel »

Super mi je RTL. Ima odlične serije .. upravo ide treća sezona Prison Break-a, pa fenomenalna nova HBO-ova serija "War At Home", i Malcom u sredini idu svaki dan. Zatim ide i Uvod u Anatomiju nova 4. sezona i reprize 1. sezone. Uskoro kreću nove sezone "Kućanica". Zatim nove epizode Nip/Tuck, Windfall, .. odlična serija Weeds i Big Day ... po meni RTL je najbolji hrvatski program i najviše ga gledam :thumbup:

Sport me ne zanima jer ga ima već previše i na svim mogućim kanalima, pa hvala Bogu da još i RTL ne prikazuje (toliko često) ... :x
jalija s bistrika

#54 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Kako gledaš RTL-hr :?: je li preko Digija :!: ako si preko istog kako mogu doći do kartice. :thumbup:
BSn

#55 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by BSn »

AfromMann wrote: Jedva cekam da krene e.p.i moj omiljeni komentator Zoran"slabo znam kojeg igraca izgovorit"Suko!!!
Poznat i kao "s moje pozicije se nista ne vidi"!
cancel

#56 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by cancel »

jalija s bistrika wrote:Kako gledaš RTL-hr :?: je li preko Digija :!: ako si preko istog kako mogu doći do kartice. :thumbup:
Da, preko DIGI TV-a. A do kartice možeš doći samo ukoliko imaš nekoga u Hrvatskoj sa stalnim prebivalištem, pa ti on uzme na sebe a ti ga onda možeš nositi gdje hoćeš. Inaće DIGI TV paket je već dulje vrijeme dostupan i ilegalno preko ključeva, pa samo skineš ključeva sa interneta i gledaš RTL, NOVU TV i još 30tak hrvatskih kanala i lokaliziranih na hrvatski potpuno besplatno ... ;-)
stripiii

#57 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by stripiii »

HRT 1 i 2 na netu (testna faza):

mms://saan.hr/htv1
mms://saan.hr/htv2
AfromMann

#58 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by AfromMann »

stripiii wrote:HRT 1 i 2 na netu (testna faza):

mms://saan.hr/htv1
mms://saan.hr/htv2

svaka cast radi pa nek ga sad zacrne!!!!
cancel

#59 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by cancel »

Evo i za RTL i NOVU TV .. samo ukucajte link u Windows Media Player (potreban je malo brži internet)...

ja evo baš gledam treću sezonu Prison Breaka na RTL-u ... :-D

rtl - http://media.saan.hr/rtl
nova - http://media.saan.hr/nova
ramiz2

#60 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by ramiz2 »

moze li neko malo detaljnije objasniti sta i kako treba da se gleda preko windows media playera?
cancel

#61 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by cancel »

Upališ windows media player, odeš na File - Open Url i ubaciš tamo ovaj link (ovisno koji kanal želiš gledat) , stisneš OK i pričekaš da ti se pojavi slika ... :-D
ramiz2

#62 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by ramiz2 »

sve je to ok,al tona ima slike nema :D to se desava
cancel

#63 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by cancel »

to se dešava ukoliko ti je prespor internet ... kod mene ima i slike i zvuka ...
ramiz2

#64 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by ramiz2 »

ok sefe,hvala ti
stripiii

#65 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by stripiii »

Ma sve radi kako treba :D i naravno ko sto neko rece treba malo brza veza :D
SaraLe

#66 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by SaraLe »

Jos kad bi imala brzu vezu :-)
ramiz2

#67 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by ramiz2 »

a imal gdje da se moze naci filmovi a da nisu sumnjivog morala direktno da se gleda :D
AfromMann

#68 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by AfromMann »

Ako vam stopaju hrt-ovi instalirajte ovaj codec i trebali bi otkocit:
WVC1 Codec 899 KB
http://www-pc.uni-regensburg.de/systems ... vc1dmo.exe
jalija s bistrika

#69 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Pronađite FOX Movies - novi nekodirani filmski kanal
Autor teksta: SateliTV Redakcija, jučer u 22:41

U četvrtak, 1.5.2008 na Bliskom Istoku sa radom je krenuo novi filmski kanal pod nazivom FOX Movies Middle East. Kao što smo već pisali, to je zajednički projekt Murdochovog FOX International Channelsa (FIC) i arapskog Rotana Media Services (RMS).

FOX Movies će emitirati filmske uspješnice napravljene u posljednjih 20 godina. Programska shema novog kanala prvih nekoliko dana emitirati će vrlo popularne filmove kao što su "Air Force One", "Scream 3", "Tango & Cash", "Cobra", "Moonwalker" i mnoge druge.

Filmovi na FOX Movies biti će za sve članove obitelji, a potpuna programska shema može se pronaći na službenim web stranicama kanala.

Za gledatelje u Hrvatskoj i ostalim zemljama balkanskog poluotoka vjerovatno najvažnija informacija je da FOX Movies emitira svoj program besplatno, slobodno - nekodirano. Vlasnici kanala namjeravaju ga financirati isključivo od reklama, a programom će konkurirati još jednom nekodiranom filmskom kanalu MBC 2. FOX Movies emitira na engleskom jeziku sa arapskim titlovima.

Parametri za prijem kanala:

satelit: Nilesat 101 (7°W)
frekvencija: 11.766 GHz
polarizacija: H
SR: 27500
FEC: 3/4
service ID (SID): 489
video PID (VPID): 3001
audio PID (APID): 3004
kodiranje: nema

satelit: Badr 3 (26°E)
frekvencija: 11.843 GHz
polarizacija: H
SR: 27500
FEC: 3/4
service ID (SID): 1
video PID (VPID): 512
audio PID (APID): 650
kodiranje: nema

Nekodirani hit filmovi - na 26° istočno i 7° zapadno!

Za prijem signala sa frekvencije na Nilesatu 101 (7° zapadno) potrebna je parabola minimalnog promjera oko 125 cm (idealno oko 150 cm), a za prijem frekvencije sa satelita Badr 3 potrebna je parabola minimalnog promjera oko 105 cm (idealno oko 125 cm). Za zemlje arapskoga svijeta na tim se satelitima osim FOX Movies emitira još nekoliko atraktivnih filmskih i serijskih kanala kao što su MBC 2, MBC 4 i MBC Action. Filmovi i serije se mogu pronaći i na kanalu DUbai One.

Za otprilike dva mjeseca u orbitu leti novi satelit BADR 6 koji će biti ko-lociran na orbitalnoj poziciji 26° istočno, a imati će velik broj novih transpondera u Ku i C bandu. Prema slikama koje su dostupne na službenom webu operatora arabsat.com, a na kojima su vidljive projekcije budućeg pokrivanja satelita BADR 6, lako se može zaključiti da će prijem frekvencija sa ovog satelita u budućnosti biti znatno teži nego dosad, no nadajmo se najboljemu.

(Parabola.cz)
manga

#70 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Post by manga »

Zasta nema slike na Windows Media Player kad "gledam" HRT ???? Laik sam molim vas neko fino pojasnjenje...Hvala

EDIT: Sad ima lsike al uzasno zapinje a imam paket od 9 g zar treba brze ?????
jalija s bistrika

#71 Re: RTL Hrvatska uskoro u kablovskom sistemu ????????

Odgovor s RTL-a CITAT:
web urednik za mene
pokaži detalje 20. 6. (prije 2 dana) Odgovor

Postovani,

Nazalost jos ne postoji nacin da nas gledate putem kablovskog programa.
No pratite razvoj na http://www.rtl.hr gdje ce biti objavljene informacije o eventualnom prikazivanju.

Lijep pozdrav,

RTL Televizija
Krapinska 45
HR 10000 Zagreb

-----Original Message-----
From: [email protected] [mailto:[email protected]]
Posted At: Saturday, May 10, 2008 11:27 AM
Posted To: web urednik
Conversation: RTL Televizija - webForm
Subject: RTL Televizija - webForm
Post Reply