Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li neko kako funkcionise ova njihova ngradna igra...recimo da dobijem 2 karte za tekmu u Madridu npr...sta dobijam uz kartu od njih...prevoz (autobus, avion)...smjestaj...????
ma sjecam se momaka...isli u Madrid...gledali Real - City...
Al mislim da sad sve snose sponzori...tj Unicredit banka...jer se samo karte podijele i tu kraj price...niko ne ktrezi sponzore...ili bar na radiu ne pricaju o tome...
Šta se desilo sa starim voditeljima RSG-a?! Nema više nikog od stare postave: Slađana Subotić-Damjanović, Amra Ekmečić, Emir Cocalić, Sinela Šumar... Čujem neke nove glasove, ali onih starih nema već mjesecima.
adapter wrote:Šta se desilo sa starim voditeljima RSG-a?! Nema više nikog od stare postave: Slađana Subotić-Damjanović, Amra Ekmečić, Emir Cocalić, Sinela Šumar... Čujem neke nove glasove, ali onih starih nema već mjesecima.
Nisam sigurna, ali mislim da su oni ostali na RSG, a RSG 1 SARAJEVO je sad ANTENA SARAJEVO i meni se cini skroz druga postava. Nisu mi nesto, stara varijanta mi je bila bolja!