RS se fragmentuje u vrlo bliskoj buducnosti

Post Reply
Sarajevska Princeza

#1 RS se fragmentuje u vrlo bliskoj buducnosti

Post by Sarajevska Princeza »

a..... njenu samu propast je najavio karadzic kad je poslao FAX nedavno u kome se zalio na srpsku neslogu.

Sinoc gledam onaj film u kome karadzic kaze: "Pa nemojte ljudi da BH bude Hrvatska, i Slovenija. Pa svi muslimani ce da nestanu!!!

Opanak gdje si sada? :D Izadji iz te sume sto se krijes? :lol:

Zanima me, sta vi mislite kako ce zavrsiti karadzic? :D Sta vam prvo pada na pamet i kako vidite njegov kraj?

Ja recimo mislim da je FAX njegov nesvjesan pokusaj da sumska propadne jer je porazen i samo hoce da ubrza situaciju. Inace koji budalash bi kritikovao narod koji ga krije? :D
violentjack

Post by violentjack »

Da..imas plan
http://www.euredbih.org

Cini mi da da je adresa..sta namjerava Eu sa ''Rs''
Sarajevska Princeza

Kad kliknem na ovaj link dodje mi neka 'search' stranica. Reci mi ukratko sta pise. :D pls.
violentjack

Post by violentjack »

focak

Post by focak »

Jadaovanu su minute odkucane, jos kad se usvoji jedan MUP na drzavnom nivo, jadovan nece ni u misijoj rupi ostati :D.
Sarajevska Princeza

Ja predlazem da mu BH narod sudi. :D Mislim obicni gradjani da ga postave na ulicu i sakupe sav narod i onda da mu svako pridje i pljune u facu. Onda nek narod glasa za kaznu koju zasluzuje. :D

To sve snimiti i prodati video kasete, a onda podijelit novac za sirocad i siromasne. :lol: :lol: :lol:
margareta

Post by margareta »

"J"adovan vam se shece u crnoj odjeci obucen kao umotana zena od glave do pete.Hajde da vidim ko ce GA u SRED Sarajeva raskrinkati ! Sam je izjavio da se setao Sarajevom kada je pozeljeo.Kako ? Samo maskiran, sto i nije tesko sa novom modom oblacenja u Sa. metropoli.
pozdrav
Sarajevska Princeza

Ma folira joj. :D Pa on da se ne boji ne bi se krio! :D On se mora kriti od naroda i tamo gdje se nalazi jer od svakoga mu prijeti opasnost. On NE zna ko je ko - zato je i napisao u FAXU da izmedju srba postoji nesloga!

Time ti je odmah dao do znanja da on mora da se krije od svog sopstvenog naroda. ;) Dosadilo vise ljudima da ga stite a posljedice samo snose oni.

Drugo, on sigurno mijenja mjesto svaku vece jer ne smije on na jednom mjestu biti. Moja pretpostvaka je da je na planinama negdje gdje nema puno naroda jer zna da bi ga neko predao za lovu, a bilo je i takvih pokusaja samo sto on ima svoju klapu koja ga stiti u policiji i u drugim institucijama i onda poubijaju nevin narod za dojavu, bace ih u vodu i lafo eto neko izvrsio samoubistvo.

Cetnicka posla. :D Ali nece dugo jer sve ima svoj kraj i pocetak a njemu je vec do guse ocigledno. Ovaj fax sada sto je psolao je direktna indikacija da on nesvjesno najavljuje pad sumske jer normlano cim nesloga vlada znaci odmah da on vise nema podrsku koju je uobicavao imati, a Bogami svaka normalna familija vise voli svom djetetu nego karadzicu koji je usput svoju djecu obezbjedio opljackanim i pokradenim novcem.

Cim je poslao FAX znaci hvata se za slamku! :D
Post Reply