RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post Reply
dallton

#76 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

A mogli mi ga pustiti i da blokira rad i drugih BiH institucija pod firmom "postovanja pca"...ma oni njega stvarno navlace na led ko sto su i milosevica, samo pustaj i pustaj i pustaj, a onda Suprise :D
dallton

#77 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Sarajevcac wrote:I zadnja stvar, u kojoj je Amerika bila ispred svijeta, polako ce isceznuti. Mtel se vec odrekao americkih modema i dijeli kineske huawei modeme za adsl.

http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=91153

Četverojezgreni kineski procesori dogodine

Četverojezgrene verzije kineskih procesora Godson i Godson 2 (koji idu i pod imenima Loongson i Loongson 2) trebali bi se pojaviti na svjetlu dana iduće godine i za razliku od dosadašnjih pokušaja, bili bi performansama donekle usporedivi s AMD-ovim i Intelovim procesorima.
Bogati kakve veze cetvorojezgreni procesori imaju sa BiH?
DM-1975

#78 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by DM-1975 »

Ode ti sad ce rusi se iskrcat u neumu
Ako je tako sto onda je Rusija dozvolila da je opkoljena gotov NATO savezom
A kako rusija pomaze zemljice, vidi se u Srbiji koja je morala gotov za nista joj prodat naftni potencijal za prodaju u nadi da ostane kosovo
De ljudi ne zavaravajte se sa glupostima, niti zapad hoce neku muslimansku drzavu ovdje, znaci nula od cijepanja Bosne, niti Srbija moze u EU a da podrzi RS
Na kraju cemo samo izgubit vrijeme oko gluposti dok se komsije bogate
dallton

#79 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

DM-1975 wrote:Ode ti sad ce rusi se iskrcat u neumu
A kako rusija pomaze zemljice, vidi se u Srbiji koja je morala gotov za nista joj prodat naftni potencijal za prodaju u nadi da ostane kosovo
De ljudi ne zavaravajte se sa glupostima, niti zapad hoce neku muslimansku drzavu ovdje, znaci nula od cijepanja Bosne, niti Srbija moze u EU a da podrzi RS
Ja sam cuo da su se ruskinje vec iskrcale, pomocni bataljon ukrajinke :lol:
dallton

#80 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Sarajevcac wrote:
dallton wrote:
Bogati kakve veze cetvorojezgreni procesori imaju sa BiH?
Pa ti stalno spominjes Ameriku, koju velicas, nadas se americkoj pomoci pri ostvaranje bosnjackih ciljeva a ne vidis da Amerika ne zna gdje joj je dupe gdje glava, od vojnih, politickih i ekonomskih problema.
Ne nadam se ja pomoci Amerike - ja bi prvi pristao da oni idu iz BiH, pa da sve sami rijesimo. A kako ce se Amerika snaci, to se ti ne boj, Amerika ce se izvuci brzinski. A ko je tebi uzor, sredjena rusija ili teritorijalno cjelovita srbija? :lol:
DM-1975

#81 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by DM-1975 »

Mislim ako ti fakat mislis da je borba protiv terorizma a ne za naftu, u narednim godina dominirat
Fakat decko uzmi malo tih procesora i u hag mislim da doktor ti moze u pola cijene ugradit
dallton

#82 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Sarajevcac wrote:
Muslimanska drzava je rjesenje situacije u BiH jer se pokusa spojiti nespojivo tj. na silu se tjera tri naroda, koja se mrze i koja nemaju nista zajednicko, da zive zajedno.
Dzaba ti prica, prvi Bosanci nece nikakvu "muslimansku" drzavu. Vecina naroda ima mnogo toga zajednickog, a to sto ti mislis da nemas nista zajednicko ni s kim, to je tvoja stvar. Slobodan si da se izoliras, sretna ti izolacija, kupi termal ploce/ :D
dallton

#83 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Sarajevcac wrote:Koja je to drzava , od 60-tih godina, imala korist od Amerike? Nijedna.
Od 60-tih godina, Amerika je donosila samo rat, postavljala diktatore, omogucavala multinacionalnim kompanijama da iskoristavaju siromasne zemlje, pomagala islamiste...Pitaj gradjane siroam latinske Amerike, Azije, Afrike...sta misle o Americi.
Dok je rusija branila ljudska prava u gulagu, a srbija sistematski sadila cvijece po balkanu.
Takodje, daj da pitamo balkanske zemlje sta misle o srbiji, pa onda ostatak svijeta sta misli o rusiji.
Last edited by dallton on 12/09/2008 19:31, edited 1 time in total.
DM-1975

#84 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by DM-1975 »

Sarajevcac wrote:
Muslimanska drzava je rjesenje situacije u BiH jer se pokusa spojiti nespojivo tj. na silu se tjera tri naroda, koja se mrze i koja nemaju nista zajednicko, da zive zajedno.
Cuj a gdje sam ja zivio do 92', mora da imam amneziju i da nisam isao na krsne slave, bozice, bajrame
To sigurno nije tacno jer nismo mogli da zivimo zajedno
A sad se sjecam nismo mogli svi da zivimo zajedno u VELIKOJ SRBIJI
DM-1975

#85 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by DM-1975 »

Sarajevcac wrote:Koja je to drzava , od 60-tih godina, imala korist od Amerike? Nijedna.
Od 60-tih godina, Amerika je donosila samo rat, postavljala diktatore, omogucavala multinacionalnim kompanijama da iskoristavaju siromasne zemlje, pomagala islamiste...Pitaj gradjane siroam latinske Amerike, Azije, Afrike...sta misle o Americi.

KOSOVO
klixober

#86 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by klixober »

Sarajevcac wrote:
Sta ti radis na ovom forumu ako mrzis druge? Vjerovatno ima neki shumski forum pa tu mozes da diskutujus sa onimas kojima imas nesto zajednicko.21. je vijek,Evropa se ujedinjuje,razlicite rase zajedno zive,zene se,a ti mislis da nemas nista zajednicko sa mnom...pa molim lijepo...idi na shumski forum...
dallton

#87 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Sarajevcac wrote:
dallton wrote: Dzaba ti prica, prvi Bosanci nece nikakvu "muslimansku" drzavu. Vecina naroda ima mnogo toga zajednickog, a to sto ti mislis da nemas nista zajednicko ni s kim, to je tvoja stvar. Slobodan si da se izoliras, sretna ti izolacija, kupi termal ploce/ :D
Hoces li da na referendumu provjerimo sta misle Srbi i Hrvati o zajednickom zivotu sa Bosnjacima?
Samo naprijed, neka glasaju svi gradjani BiH, da vidimo kakvu zemlju hocemo. Onako demokratski.
StLouis

#88 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by StLouis »

Sarajevcac wrote:
dallton wrote:Znas sta sarajevcac, citajuci tvoje postove, ja sam dosao do zakljucka da si ti neki podmetnuti bosnjacki spijun koji hoce da srbe predstavi u najgorem svijetlu. Ima se utisak da uopste ne citas odgovore, vec samo prepisujes postove s neke liste, jedan za drugim.
Znas sta...Da ti kazem nesto o situaciji u RS i buducnosti. Za omladinu u RS uopste ne postoji BiH, i ne znam nikoga da BiH osjeca kao svoju domovinu. Za omladinu u RS. BiH je sinonim za islamizam, vehabije, primitivizam... Isto im je privlacan Iran koliko BiH. A Bosnjake, uglavnom vide samo na televiziji.Realno gledajuci tesko da BiH moze opstati.
Kako uopce mozete voditi bilo kakvu konverzaciju s ovakvim kretenom...??? Znas sta sravojevac: pokrij se po usima i bolje ti je da usutis. Ja da sam Srbin bilo bi me sramota reci da se ponosim s takvom jednom fasistickom tvorevinom. To je sramota, ruglo, grijeh, karcinom, prostor natopljen krvlju neduznog naroda, pljacka, otimacina,...vi ne zelite ostati u BiH, a necete izaci iz nje...izjedite se!! Tebi treba jedan dugotrajni ban jer ocito i na sva zvona provociras, huskas.

P.S: Ne zaboravi, taj dio gdje zivis je Bosna i Hercegovina a tebi ako se ne svidja tu gdje jesi, odseli se. Ja sam se zbog takvih kao ti odselio i jos uviejk gajim nadu da cu se jednom vratiti.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
lopta

#89 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by lopta »

dallton wrote:Znas sta sarajevcac, citajuci tvoje postove, ja sam dosao do zakljucka da si ti neki podmetnuti bosnjacki spijun koji hoce da srbe predstavi u najgorem svijetlu. Ima se utisak da uopste ne citas odgovore, vec samo prepisujes postove s neke liste, jedan za drugim.
Zar se ne pitas, da ovako mozda ne razmislja jedno 90% stanovnika u 'rs'? Pa sarajevcac je tipican primjer i odraz misljenja vecine gradjana u 'rs'. ;)
dallton

#90 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Sarajevcac wrote:
dallton wrote:
Dok je rusija branila ljudska prava u gulagu, a srbija sistematski sadila cvijece po balkanu.
E vidis, Rusija se promjenila i nije vise komunisticka.
Pogledaj kakav sad izgleda Grozni.

Russia to spend $120 billion on Chechnya’s restoration

Grozny, photo RIA NovostiIn the coming 4 years the Russian government will allocate for the restoration of Chechnya 120 billion dollars. The money will go into the restoration of over 2,000 facilities, including higher educational establishments and the airport. By 2012 industrial output in the republic is expected to be doubled, and almost 100,000 new jobs will be created.

Image
E ovako je Kansas City izgledao 1953. Zato hajde naprijed u buducnost i prigrli majcicu rusiju.

Image
Last edited by dallton on 12/09/2008 19:34, edited 1 time in total.
Hunkar

#91 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by Hunkar »

Koliko god da mi popravlja dan, cetnik je (nazalost) upravu u jednoj stvari (ovo znam iz iskustva)
mladi iz RS-a Bosnjake vide samo na televiziji
DM-1975

#92 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by DM-1975 »

Sarajevcac wrote:
dallton wrote: Dzaba ti prica, prvi Bosanci nece nikakvu "muslimansku" drzavu. Vecina naroda ima mnogo toga zajednickog, a to sto ti mislis da nemas nista zajednicko ni s kim, to je tvoja stvar. Slobodan si da se izoliras, sretna ti izolacija, kupi termal ploce/ :D
Hoces li da na referendumu provjerimo sta misle Srbi i Hrvati o zajednickom zivotu sa Bosnjacima?
A sta je bilo sa referendumom 92', kad su hrvati i muslimani glasali za jedinstvenu bosnu, tad niste bili demokrate
Ili muslimani trebaju da isto urade kao vi 92' pa da traze referendum
Sad ko demokrata trazi referendum, otcijepi te se, da makar ne gubimo vrijeme vise, imate oruzje pa cemo vidjet mozda uzmete jos teritorije, ili nema se vise vjere u nepobjedivost
dallton

#93 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Hunkar wrote:Koliko god da mi popravlja dan, cetnik je (nazalost) upravu u jednoj stvari (ovo znam iz iskustva)
mladi iz RS-a Bosnjake vide samo na televiziji
To je sada nazalost i tacno, ali ce se izolacija morati prekinuti kad tad.
dallton

#94 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

A sta je bilo prije toga u Groznom?

[img][www.hrvc.net/imgs/grozny4.jpg/img]

[img]lh6.ggpht.com/.../Evstafiev-chechnya-prayer3.jpg[/img]
DM-1975

#95 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by DM-1975 »

Ima on pravo za Grozni, kad se pobiju svi koji se ne slazu sa velikom rusijom onda ta idila izgleda ovako
Super, treba ju to uradit sa Ukrajinom, al steta nema tamo muslimana da se vade na "terorizam"
tiv

#96 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by tiv »

Neka,neka...Ne bude li tebi dobro u BiH mozes i do Groznog,ako ti se nesvidi u Srbiji...Dace bog da se uskurcite opet...
dallton

#97 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Sarajevcac wrote:Bosnjaci su zavaravaju misleci da su vazni muslimanskim i arapskim zemljama. Bosnjaci i Albanci su totalno nevazni muslimanskim i arapskim zemljama i njima je jedino vazno da se rijese Izraela i zbog podrske Amerike Izraelu, Amerika je vjeciti neprijatelj svim muslimanskim zemljama.
Nijedna arapska zemlja i skoro nijedna muslimanska zemlja nije priznala nezavisnost Kosmeta. To je uradila samo Turska i mozda jos poneka muslimanska zemlja.
Skaces s teme na temu - ko to misli da smo vazni tamo arapima? A i zasto bi bili? I zbog cega nam je to jaaako neophodno?
dallton

#98 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Gate 7 wrote:
DM-1975 wrote:Ima on pravo za Grozni, kad se pobiju svi koji se ne slazu sa velikom rusijom onda ta idila izgleda ovako
Super, treba ju to uradit sa Ukrajinom, al steta nema tamo muslimana da se vade na "terorizam"
Većinsko stanovništvo u J.Osetiji i Abhaziji je muslimansko :-) .Neka me neko ispravi ako griješim
I u Groznom je vecinsko muslimansko :roll:
DM-1975

#99 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by DM-1975 »

Sarajevcac wrote:Bosnjaci su zavaravaju misleci da su vazni muslimanskim i arapskim zemljama. Bosnjaci i Albanci su totalno nevazni muslimanskim i arapskim zemljama i njima je jedino vazno da se rijese Izraela i zbog podrske Amerike Izraelu, Amerika je vjeciti neprijatelj svim muslimanskim zemljama.
Nijedna arapska zemlja i skoro nijedna muslimanska zemlja nije priznala nezavisnost Kosmeta. To je uradila samo Turska i mozda jos poneka muslimanska zemlja.
Imas pravo, nismo mi njima vazni jer nismo dovoljno muslimani po njima
Al imas problem, jer nemamo niti rezervne drzave, pa cemo sve svojim rukama rijesit

Ode ova tema, jel jos ko prica o energprenosu
dallton

#100 Re: RS najavila istupanje iz „Elektroprenosa BiH“

Post by dallton »

Da ne lutamo sta bi sa temom, da li je dodo otcijepio svoj dio elektroprivrede ili ne? I kad ce biti proglasena nezavisnost? :lol:
Post Reply