rs na utakmici u beogradu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

hamza1

Post by hamza1 »

Halo Crocket,

Sto bola places protiv BiH i svu kivnju bacas na bosnjacki narod?

Je li zato sto si 4 puta degenek u Mostaru dobio?
Jesu li zato krivi bosnjaci ili srbi sto su rat zapoceli??

Da si ti realan ko sto se predstavljas, na ovaj nacin bi razmisljano i bjezao od tih medjeda sto su rat izazvali. Ostao bi u Mostaru i sigurno bi se bolje osjecao!
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

car-x wrote:
Davy Crockett wrote: Znači spadaš u onu većinu koja tvrdi da u Srbiji žive četnici a s druge strane sa tim istim Srbima ali u BiH hoće suživot. To fakat ne kontam.

I ja se onda nadam da ćete dobro popušiti u Beogradu.

Čekaću do srijede.
u srbiji definitivno zive cetnici i budala je ko ne misli tako.. jedino je pitanje koliko ih je..

i s tim srbima-cetnicima ja, niti bilo ko drugi ne zeli nikakav suzivot.. zna se gdje fasisti i zlocinci pripadaju..

ne znam samo odakle ti termin cetnici najednom ispade, ili je to u srbiji automatizam, ako si iz SCG onda si cetnik ili kako vec..

ne znam samo odakle ti termin cetnici najednom ispade, ili je to u srbiji automatizam, ako si iz SCG onda si cetnik ili kako vec.

Ne tvrdim to ja jer se može pročitati na ovom forumu a nekada se osjeti u vazduhu.
car-x

Post by car-x »

Davy Crockett wrote: Ne tvrdim to ja jer se može pročitati na ovom forumu a nekada se osjeti u vazduhu.
opet ugrozenost..

pokusaj za eksperiment otici na neki "srpski" forum.. serbiancafe ili kako li se vec zove i prestavi se ko mujo od doboja, halil ili tako nesto.. i fali na sva zvona kako ce bosna pobijediti u beogradu i tako to, pa vidi da se tamo nista ne osjeti u vazduhu (opet mit o ugrozenosti srba), nego da ti ljudi (mada je ovo ljudi diskutabilno) crno na bijelo odgovore kako ce te preklat ako dodjes u beograd..
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

hamza1 wrote:Halo Crocket,

Sto bola places protiv BiH i svu kivnju bacas na bosnjacki narod?

Je li zato sto si 4 puta degenek u Mostaru dobio?
Jesu li zato krivi bosnjaci ili srbi sto su rat zapoceli??

Da si ti realan ko sto se predstavljas, na ovaj nacin bi razmisljano i bjezao od tih medjeda sto su rat izazvali. Ostao bi u Mostaru i sigurno bi se bolje osjecao!
Je li zato sto si 4 puta degenek u Mostaru dobio? Šta sam trebao uraditi? Da im se nisam možda trebao zahvaliti!

Ostao bi u Mostaru i sigurno bi se bolje osjecao!

Jesi li siguran? Degenek koji sam dobio 4 puta je bio zbog toga što sam rekao da sam Srbin jer očito je to nekome smetalo.

Kada bi opet nekome zasmetalo ja bih se trebao povući i šutjeti.

Pođi prvo od sebe! Da li bi to ti isto uradio da si kojim slučajem napadnut u drugom entitetu odnosno RS-u?

Bilo je ličnih priča iz drugog entiteta kada su Bošnjaci napadani i niko se od njih nakon toga nije osjećao sigurnim čak šta više prebacivali su se u škole u FBiH.

Ja jesam realan jer mi je sasvim jasno stanje u BiH na čitavoj njenoj teritoriji. Ta realnost mi se nimalo ne sviđa zato i idem. Idem najprije na školovanje tamo.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

car-x wrote:
Davy Crockett wrote: Ne tvrdim to ja jer se može pročitati na ovom forumu a nekada se osjeti u vazduhu.
opet ugrozenost..

pokusaj za eksperiment otici na neki "srpski" forum.. serbiancafe ili kako li se vec zove i prestavi se ko mujo od doboja, halil ili tako nesto.. i fali na sva zvona kako ce bosna pobijediti u beogradu i tako to, pa vidi da se tamo nista ne osjeti u vazduhu (opet mit o ugrozenosti srba), nego da ti ljudi (mada je ovo ljudi diskutabilno) crno na bijelo odgovore kako ce te preklat ako dodjes u beograd..
Ne idem na serbian caffe. To mi je ispod nivoa. Zastranio nisam!
Ne govorim o ugroženosti ali:Ako neko kao lik rehaktor kaže da "Srbi nisu ljudi" i da takvo nešto prolazi na ovom forumu šta misliš kako treba da reagujem.

Ti zaista očekuješ da ja ne reagujem na takve ispade.
Last edited by Davy Crockett on 10/10/2005 16:38, edited 1 time in total.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

zoom66 wrote:nenade kroketu, prateci tvoja pisanije, nije ni chudo da si popio degenek u mostaru...:cry:...izgleda da ti je provokacija u krvi...:cry:...zakljuchak: ne gine ti sedmi po redu ban...:cry:

Jedina provokacija je bila kada su me pitali šta sam. Šta sam to trebao odgovoriti? Hajde reci mi!
sve ce doci na svoje

Post by sve ce doci na svoje »

Nemoze i jare i pare.

Mi policiju a oni njemacku.
List

Post by List »

Davy, hoćeš se slijedeći put pojaviti kao Srbin iz Nikšića ili kao Srbin iz Tokia? :lol: :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

sve ce doci na svoje wrote:Nemoze i jare i pare.

Uzmite vi policiju a mi kartu za Njemačku! :D :D :D :D :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

List wrote:Davy, hoćeš se slijedeći put pojaviti kao Srbin iz Nikšića ili kao Srbin iz Tokia? :lol: :D
Ne nego iz Banata! Kao naturalizovani Lala! :D :D :D :D :D
sve ce doci na svoje

Post by sve ce doci na svoje »

Davy Crockett wrote:
sve ce doci na svoje wrote:Nemoze i jare i pare.

Uzmite vi policiju a mi kartu za Njemačku! :D :D :D :D :D

Bice ti jeftinija do srbije,jer tvrdis da si njihov. :lol:
Satriani

Post by Satriani »

zoom66 wrote:nenade gemini..:D..ne idesh na sc, ali zato uveliko kakash po b92...:D:D:D
Salu na stranu, b92 je odlican forum. Nema primitivaca. Ili je bar njihov broj vrlo skroman.
A nas drug gemini jednako je patetican i nastoji zadobiti nekakvo sazaljenje kod brace i osjecaj prihvacanja. Stara prica o ugrozenosti, havi, pritisku i nekakvim degenecima. Moj gemini, nisi ti vidio pravog degeneka.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Satriani wrote:
zoom66 wrote:nenade gemini..:D..ne idesh na sc, ali zato uveliko kakash po b92...:D:D:D
Salu na stranu, b92 je odlican forum. Nema primitivaca. Ili je bar njihov broj vrlo skroman.
A nas drug gemini jednako je patetican i nastoji zadobiti nekakvo sazaljenje kod brace i osjecaj prihvacanja. Stara prica o ugrozenosti, havi, pritisku i nekakvim degenecima. Moj gemini, nisi ti vidio pravog degeneka.
Je li to prijetnja? :? :? :?
stelium

Post by stelium »

Ma jok,ovo je prijetnja :D :

Code: Select all

Sanduče :: Poruka
Od: 	Sondri
Za: 	AF
Poslao: 	12.09.2005. 23:56
Naslov: 	!!! 	Citiraj privatnu poruku
Ako se ikad vratis iz Evrope i dodjes u banjaluku javi se na 065/657-353 pa cu malo da ti pokazem ko je balavac!!!
Pogledaj profil korisnika Yahoo Messenger MSN Messenger	 	
ICQ broj
...koju ja dobi na Banjaluckom forumu. :D
pitt

Post by pitt »

pa postavi mu sada broj na kakav gay forum :D:D:D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Satriani wrote:
Ako se negdje ne uklapaš onda moraš tražiti drugu sredinu. Što se tiče mog ne uklapanja tu ima i moje tvrdoglavosti, inata, bijesa kada neko pretjera, ali i ja znam pretjerati ali je onda kasno za bilo kakvo izvinjenje, malo više sam asocijalan tip i još ponešto.Mada priznajem da rijetko prihvatam kritike. Kada se sve to pomiješa dobije se pravi bućkuriš.

Da je BiH normalnija država i kada bi pobijedila protiv susjeda misliš da im to ne bih volio natrljati na nos.
mostarac

Post by mostarac »

pitt wrote:pa postavi mu sada broj na kakav gay forum :D:D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St.Germain

Post by St.Germain »

pih, ni cuko nece svakakvog mesa, pa... :oops:
stelium

Post by stelium »

:D I ko je tu ugrozen sad :D :-) ,hajd`ti meni reci. :) :D
pitt

Post by pitt »

St.Germain wrote:
pih, ni cuko nece svakakvog mesa, pa... :oops:
Ma moj germa to ti je izgleda najgora kletva zadrtim :roll:
St.Germain

Post by St.Germain »

pa vjerujem ti :)
nego sto se navijanja tice, to je meni sasvim normalna stvar, srbi iz bosne jos jedino na sportskim terenima mogu deklarirat svoje secesionisticke aspiracije, RS ionako nestaje :wink:
pitt

Post by pitt »

ma jadni se uvlace braci u analni otvor....al dzaba........oni polako krivicu za sav ovaj jad pocinju na RS i rashu svaljivat :D
MRQ

Post by MRQ »

Opste vas ne kontam sto obracate paznju na papke.....pa vazda su bili papci .....mozda se neko sjeca plakata prije rata......"Raja su za a papci ????
St.Germain

Post by St.Germain »

MRQ wrote:Opste vas ne kontam sto obracate paznju na papke.....pa vazda su bili papci .....mozda se neko sjeca plakata prije rata......"Raja su za a papci ????
papci prave pola drzave a ja im ne halalio.
stelium

Post by stelium »

Uhh ova je optimisticna...daleko vise,imam osjecaj 3/4. :)
Post Reply