rs na utakmici u beogradu
-
hamza1
Halo Crocket,
Sto bola places protiv BiH i svu kivnju bacas na bosnjacki narod?
Je li zato sto si 4 puta degenek u Mostaru dobio?
Jesu li zato krivi bosnjaci ili srbi sto su rat zapoceli??
Da si ti realan ko sto se predstavljas, na ovaj nacin bi razmisljano i bjezao od tih medjeda sto su rat izazvali. Ostao bi u Mostaru i sigurno bi se bolje osjecao!
Da si ti realan ko sto se predstavljas, na ovaj nacin bi razmisljano i bjezao od tih medjeda sto su rat izazvali. Ostao bi u Mostaru i sigurno bi se bolje osjecao!
-
Davy Crockett
car-x wrote:u srbiji definitivno zive cetnici i budala je ko ne misli tako.. jedino je pitanje koliko ih je..Davy Crockett wrote: Znači spadaš u onu većinu koja tvrdi da u Srbiji žive četnici a s druge strane sa tim istim Srbima ali u BiH hoće suživot. To fakat ne kontam.
I ja se onda nadam da ćete dobro popušiti u Beogradu.
Čekaću do srijede.
i s tim srbima-cetnicima ja, niti bilo ko drugi ne zeli nikakav suzivot.. zna se gdje fasisti i zlocinci pripadaju..
ne znam samo odakle ti termin cetnici najednom ispade, ili je to u srbiji automatizam, ako si iz SCG onda si cetnik ili kako vec..
ne znam samo odakle ti termin cetnici najednom ispade, ili je to u srbiji automatizam, ako si iz SCG onda si cetnik ili kako vec.
Ne tvrdim to ja jer se može pročitati na ovom forumu a nekada se osjeti u vazduhu.
-
car-x
opet ugrozenost..Davy Crockett wrote: Ne tvrdim to ja jer se može pročitati na ovom forumu a nekada se osjeti u vazduhu.
pokusaj za eksperiment otici na neki "srpski" forum.. serbiancafe ili kako li se vec zove i prestavi se ko mujo od doboja, halil ili tako nesto.. i fali na sva zvona kako ce bosna pobijediti u beogradu i tako to, pa vidi da se tamo nista ne osjeti u vazduhu (opet mit o ugrozenosti srba), nego da ti ljudi (mada je ovo ljudi diskutabilno) crno na bijelo odgovore kako ce te preklat ako dodjes u beograd..
-
Davy Crockett
Je li zato sto si 4 puta degenek u Mostaru dobio? Šta sam trebao uraditi? Da im se nisam možda trebao zahvaliti!hamza1 wrote:Halo Crocket,
Ostao bi u Mostaru i sigurno bi se bolje osjecao!
Jesi li siguran? Degenek koji sam dobio 4 puta je bio zbog toga što sam rekao da sam Srbin jer očito je to nekome smetalo.
Kada bi opet nekome zasmetalo ja bih se trebao povući i šutjeti.
Pođi prvo od sebe! Da li bi to ti isto uradio da si kojim slučajem napadnut u drugom entitetu odnosno RS-u?
Bilo je ličnih priča iz drugog entiteta kada su Bošnjaci napadani i niko se od njih nakon toga nije osjećao sigurnim čak šta više prebacivali su se u škole u FBiH.
Ja jesam realan jer mi je sasvim jasno stanje u BiH na čitavoj njenoj teritoriji. Ta realnost mi se nimalo ne sviđa zato i idem. Idem najprije na školovanje tamo.
-
Davy Crockett
Ne idem na serbian caffe. To mi je ispod nivoa. Zastranio nisam!car-x wrote:opet ugrozenost..Davy Crockett wrote: Ne tvrdim to ja jer se može pročitati na ovom forumu a nekada se osjeti u vazduhu.
pokusaj za eksperiment otici na neki "srpski" forum.. serbiancafe ili kako li se vec zove i prestavi se ko mujo od doboja, halil ili tako nesto.. i fali na sva zvona kako ce bosna pobijediti u beogradu i tako to, pa vidi da se tamo nista ne osjeti u vazduhu (opet mit o ugrozenosti srba), nego da ti ljudi (mada je ovo ljudi diskutabilno) crno na bijelo odgovore kako ce te preklat ako dodjes u beograd..
Ne govorim o ugroženosti ali:Ako neko kao lik rehaktor kaže da "Srbi nisu ljudi" i da takvo nešto prolazi na ovom forumu šta misliš kako treba da reagujem.
Ti zaista očekuješ da ja ne reagujem na takve ispade.
Last edited by Davy Crockett on 10/10/2005 16:38, edited 1 time in total.
-
Davy Crockett
zoom66 wrote:nenade kroketu, prateci tvoja pisanije, nije ni chudo da si popio degenek u mostaru......izgleda da ti je provokacija u krvi...
...zakljuchak: ne gine ti sedmi po redu ban...
Jedina provokacija je bila kada su me pitali šta sam. Šta sam to trebao odgovoriti? Hajde reci mi!
-
sve ce doci na svoje
Nemoze i jare i pare.
Mi policiju a oni njemacku.
-
Davy Crockett
Uzmite vi policiju a mi kartu za Njemačku!sve ce doci na svoje wrote:Nemoze i jare i pare.
-
Davy Crockett
Ne nego iz Banata! Kao naturalizovani Lala!List wrote:Davy, hoćeš se slijedeći put pojaviti kao Srbin iz Nikšića ili kao Srbin iz Tokia?![]()
-
sve ce doci na svoje
Davy Crockett wrote:Uzmite vi policiju a mi kartu za Njemačku!sve ce doci na svoje wrote:Nemoze i jare i pare.
Mi policiju a oni njemacku.![]()
![]()
![]()
![]()
Bice ti jeftinija do srbije,jer tvrdis da si njihov.
-
Satriani
Salu na stranu, b92 je odlican forum. Nema primitivaca. Ili je bar njihov broj vrlo skroman.zoom66 wrote:nenade gemini....ne idesh na sc, ali zato uveliko kakash po b92...
:D:D
A nas drug gemini jednako je patetican i nastoji zadobiti nekakvo sazaljenje kod brace i osjecaj prihvacanja. Stara prica o ugrozenosti, havi, pritisku i nekakvim degenecima. Moj gemini, nisi ti vidio pravog degeneka.
-
Davy Crockett
Je li to prijetnja?Satriani wrote:Salu na stranu, b92 je odlican forum. Nema primitivaca. Ili je bar njihov broj vrlo skroman.zoom66 wrote:nenade gemini....ne idesh na sc, ali zato uveliko kakash po b92...
A nas drug gemini jednako je patetican i nastoji zadobiti nekakvo sazaljenje kod brace i osjecaj prihvacanja. Stara prica o ugrozenosti, havi, pritisku i nekakvim degenecima. Moj gemini, nisi ti vidio pravog degeneka.
-
stelium
Ma jok,ovo je prijetnja
:
...koju ja dobi na Banjaluckom forumu. 
Code: Select all
Sanduče :: Poruka
Od: Sondri
Za: AF
Poslao: 12.09.2005. 23:56
Naslov: !!! Citiraj privatnu poruku
Ako se ikad vratis iz Evrope i dodjes u banjaluku javi se na 065/657-353 pa cu malo da ti pokazem ko je balavac!!!
Pogledaj profil korisnika Yahoo Messenger MSN Messenger
ICQ broj
-
Davy Crockett
Ako se negdje ne uklapaš onda moraš tražiti drugu sredinu. Što se tiče mog ne uklapanja tu ima i moje tvrdoglavosti, inata, bijesa kada neko pretjera, ali i ja znam pretjerati ali je onda kasno za bilo kakvo izvinjenje, malo više sam asocijalan tip i još ponešto.Mada priznajem da rijetko prihvatam kritike. Kada se sve to pomiješa dobije se pravi bućkuriš.Satriani wrote:Salu na stranu, b92 je odlican forum. Nema primitivaca. Ili je bar njihov broj vrlo skroman.zoom66 wrote:nenade gemini....ne idesh na sc, ali zato uveliko kakash po b92...
Da je BiH normalnija država i kada bi pobijedila protiv susjeda misliš da im to ne bih volio natrljati na nos.
-
St.Germain
pih, ni cuko nece svakakvog mesa, pa...pitt wrote:pa postavi mu sada broj na kakav gay forum:D:D
-
St.Germain
pa vjerujem ti
nego sto se navijanja tice, to je meni sasvim normalna stvar, srbi iz bosne jos jedino na sportskim terenima mogu deklarirat svoje secesionisticke aspiracije, RS ionako nestaje
nego sto se navijanja tice, to je meni sasvim normalna stvar, srbi iz bosne jos jedino na sportskim terenima mogu deklarirat svoje secesionisticke aspiracije, RS ionako nestaje
-
St.Germain
papci prave pola drzave a ja im ne halalio.MRQ wrote:Opste vas ne kontam sto obracate paznju na papke.....pa vazda su bili papci .....mozda se neko sjeca plakata prije rata......"Raja su za a papci ????