Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ok. Uskoro cu vam ponuditi dokaze, ali prije nego to uradim trazim i imam pravo da saznam sta ZVANICNICI kazu o ovome, kako bi jos jednom pokazali koliko su naivni i ne paze kako se ZRTVA jos jednom postavlja za zrtvu!
Federacija vraca dugove svjetskoj banci koje uzima RS! Imam dokaze!
Ethio wrote:Ok. Uskoro cu vam ponuditi dokaze, ali prije nego to uradim trazim i imam pravo da saznam sta ZVANICNICI kazu o ovome, kako bi jos jednom pokazali koliko su naivni i ne paze kako se ZRTVA jos jednom postavlja za zrtvu!
Federacija vraca dugove svjetskoj banci koje uzima RS! Imam dokaze!
Ethio wrote:Ako niste znali dug prema svjetskoj banci od strane drzave BiH je nastao zbog pozajmica koje su direktno isle u RS!
Sistem je sljedeci:
1. RS se zaduzuje, ali na racun Federacije.
2. Od svih pozajmica na racun "programa" od svjetske banke samo su dva i to minorna zavrsila (i ta dva sumnjivo) na teritoriji BiH.
Pitanje:
-Politicari iz federacije, pokazite javno gdje su isle pare iz svjetske banke!?
-Ko se zaduzivao , a ko mora vracati pare u svjetsku banku?
Haj samo objasni kako mislis da se RS zaduzuje na racun federacije, PRvo to je jedna te ista drzava -BiH-, a prema tvom izlaganju ti govoris isto ko da se italija zaduzila a njemacka vraca za njiH :::):):):):):):)::0