rs '''inteligencija'''

Post Reply
Panasonic

#1 rs '''inteligencija'''

Post by Panasonic »

Tema slica ovoj vec postoji, ali ovdje cemo pokusati prokomentarisati buducnost RS-a nakon svega (koju mogu sebi u g**** zabiti)

U RS-u je primitivizam u svakom cosku. Jeste li vidjeli zakletvu vojnika, boze sacuvaj.Ne mogu da shvate da ne predstavljaju nikakav faktor na Balkanu. Jos su im prije tri dana prijetili da ce ukinuti RS a oni opet svoju 'politiku' prosipaju. Prije tri-cetiri dana im je receno: "Mi necemo duze gledati ovakvo stanje na Balkanu, a pogotovo u Bosni i Hercegovini. Ukoliko se RS ne smiri morat cemo obnoviti i promijeniti Dejtonski sporazum." (citaj, ukinuti RS)
Ni ovo ih, izgleda, ne moze smiriti. A kada im sankcije dadnes onda placu i zavuku se u svoju jazbinu. Cisti primjer bolesti.Koliko sam ja cuo, poslije ovoga sto su ucinili ceka ih uslovna kazna, tj. trebat ce raditi ono sto im se kaze ili ce RS biti
ukinuta.

Dosta je i Evropi vise. Mogu ih jednom sapom poklopiti ali to "rs" ne kopca. A bit ce vremena za kopcanje. Kolika to pamet mora biti da sami sebe zavuku u probleme? Eto, ja volim sto ovako rade jer nece vise dugo. Mogu oni te rijeci i 'zakletve' prosipati tebi i meni ovdje, ali Evropi nece.

Cheers 'RS'
rei

Post by rei »

ma na sve ih njihovi politicari huskaju, a narod na rubu egzistencije... :-?
Klon

Post by Klon »

Ma oni nemaju buducnost. Prije par godina su mislili da mogu nekakvu drzavu napraviti.
Sve su njima ukinuli. Vojku, policiju, pasos, . A jos malo pa ce zastavu, himnu itd. zabraniti. Oni nemaju buducnost.
Jos kad onu tuzbu protiv SCG dobijemo, stvarno nema nista os nih.
A u manjem entitu, rastu dzamije na svakom cosku.
i u svakim novinama pise se o ustavnim promjenama. prije par godina niko nije ni pomislio na to.

Jel zna neko kad ce ustavni sud odluciti ovu stvar za zastavom i himnom.
Zar nisu pricali da se to trebalo desiti u martu.
BigBoss

Post by BigBoss »

De mi recite kako se nisu culi oni sto nisu zvizdali :D
bosniaque

Post by bosniaque »

BigBoss wrote:De mi recite kako se nisu culi oni sto nisu zvizdali :D
pa mozda su svi zvizdali! :-D :roll:
Post Reply