Planovi u vidu da vec organizujemo 20 hiljada vojnika koji ce biti pravo poslani da prvo obezbjede istočno?DrugaGimnazija wrote:Garantujem ti da oni imaju detaljne planove za prve korake i sve dalje korake i da su ti planovi uskladjeni sa potezima Srbije, ukljucujuci i medjunarodno lobiranje i plasiranje laznih vijesti.normala brate wrote:Nespremni u vidu planova šta uraditi nakon prvih trzavica to je istina.DrugaGimnazija wrote: Bezveze se nadamo. Kontraplanovi ne postoje, kao sto nisu postojali ni 1991. A, planovi su razradjeni do detalja.
Mislim da smo opet potpuno nespremni (gledajuci na "rukovodstvo"). Dabooogda da neko ima razradjen kontraplan sta uraditi u ovoj situaciji koju je najavio Dodik.
Baš kao i oni.
Al' fazon je što mi uopšte ne moramo biti spremni poenta je da s ovom artiljerijom koju imamo trenutno i kad bi oni bili NA ISTIM MJESTIMA kao u ratu situacija bi bila drugacija mnooogo pa mi da smo imali artiljerije kako treba da tučemo njihove položaje davno bi se linije probile..
Da ne pricam da situacija nije ista i da bi Sarajevo bilo u napadu ovaj put..
Pa ti to uzmi kako hoces.
Mi, zauzvrat, nemamo ni planove za prvi korak. Nas ce sve to ponovo iznenaditi i opet cemo se naci u situaciji da smo 10 koraka iza. Samo zato sto smo u boljoj situaciji nego 1991, ne znaci da je prihvatljivo da se ne razradjuju ovi planovi.
RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
-
normala brate
#826 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
- insomnia78
#827 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ma furaju oni karinu. Gomila uobrazene bogataske djeceHouse wrote:slično
airsoft klubovi furaju vojne taktike, full uniforme... bla bla bla
-
normala brate
#828 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Jeste u Francuskojinsomnia78 wrote:Ma furaju oni karinu. Gomila uobrazene bogataske djeceHouse wrote:slično
- insomnia78
#829 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Jah. Provjeri koliko kosta puska i osnovna oprema a dje su tek sminkeraki doda’cinormala brate wrote:Jeste u Francuskojinsomnia78 wrote:Ma furaju oni karinu. Gomila uobrazene bogataske djeceHouse wrote:slično
-
155_mm
#830 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
bez obzira na sve airsoft je jedan veoma zdrav sport u prirodi i nadam se da ce za koju godinu biti obavezan u procesu lijecenja omladine od droge, alkohola, agresivnosti i slicnog.

a zbog cega ti klubovi smetaju pripadnicima ideologije zatiranja tragova bosnjaka u BiH nije bas najjasnije.
ali oni to zasigurno znaju.
a zbog cega ti klubovi smetaju pripadnicima ideologije zatiranja tragova bosnjaka u BiH nije bas najjasnije.
ali oni to zasigurno znaju.
- славянин
#831 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Sada kad ste se raskokodakali o tome ocekujte jos i prilog na rtrs o obuci i pripremi za napad na rs u paintball klubovima pa ce ti trebati onda rodni list od pra nane da se uclanis.Ako se prave takvi planovi (sto sumnjam da je ista ozbiljno a dabogda se prevario) nije pametno dijeliti to na najcitanijem forumu u BiH ... zato sam skeptican oko toga jer ako se to oglasava ovako mogu misliti na sto to lici 
-
normala brate
#832 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ne kažm da nema, al' nije gomila jer ih znam pun kurac klošara hejbet eh sad ti to protumači kako hoces da li su nargilaši ili nešto drugo
-
155_mm
#833 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
ovo smo vec imali prije nekoliko mjeseci.славянин wrote:Sada kad ste se raskokodakali o tome ocekujte jos i prilog na rtrs o obuci i pripremi za napad na rs u paintball klubovima pa ce ti trebati onda rodni list od pra nane da se uclanis.Ako se prave takvi planovi (sto sumnjam da je ista ozbiljno a dabogda se prevario) nije pametno dijeliti to na najcitanijem forumu u BiH ... zato sam skeptican oko toga jer ako se to oglasava ovako mogu misliti na sto to lici
- insomnia78
#834 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Naravno da jeste. Gonila uhljeba i babinih sinova koji linije ne bi vidjeli da zapucanormala brate wrote:Ne kažm da nema, al' nije gomila jer ih znam pun kurac klošara hejbet eh sad ti to protumači kako hoces da li su nargilaši ili nešto drugo

Opreme milja na njima. Jos su ovi bezz kakvih ima
-
normala brate
#835 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Znaš lično kako im operiše mozak?insomnia78 wrote:Naravno da jeste. Gonila uhljeba i babinih sinova koji linije ne bi vidjeli da zapucanormala brate wrote:Ne kažm da nema, al' nije gomila jer ih znam pun kurac klošara hejbet eh sad ti to protumači kako hoces da li su nargilaši ili nešto drugo
Inace vidio sam ovaj clanak nisu ovo regularni ovo su NATO vojnici.
Last edited by normala brate on 31/01/2019 20:07, edited 1 time in total.
- insomnia78
#836 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
https://www.klix.ba/magazin/odrzan-najm ... /170529141славянин wrote:Sada kad ste se raskokodakali o tome ocekujte jos i prilog na rtrs o obuci i pripremi za napad na rs u paintball klubovima pa ce ti trebati onda rodni list od pra nane da se uclanis.Ako se prave takvi planovi (sto sumnjam da je ista ozbiljno a dabogda se prevario) nije pametno dijeliti to na najcitanijem forumu u BiH ... zato sam skeptican oko toga jer ako se to oglasava ovako mogu misliti na sto to lici
-
155_mm
#837 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
pa bas zahvaljujuci rtrs se i saznalo za airsoft u bosnjaka.

- insomnia78
#838 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Znam ljudenormala brate wrote:Znaš lično kako im operiše mozak?insomnia78 wrote:Naravno da jeste. Gonila uhljeba i babinih sinova koji linije ne bi vidjeli da zapucanormala brate wrote:Ne kažm da nema, al' nije gomila jer ih znam pun kurac klošara hejbet eh sad ti to protumači kako hoces da li su nargilaši ili nešto drugo
-
normala brate
#839 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Znam i ja i kazem da ih ima pun kurac kojim je otac ili poginuo ili je branio državu i šta sad?
- insomnia78
#840 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nisi dobro vidio. Pogledaj opetnormala brate wrote:Znaš lično kako im operiše mozak?insomnia78 wrote:Naravno da jeste. Gonila uhljeba i babinih sinova koji linije ne bi vidjeli da zapucanormala brate wrote:Ne kažm da nema, al' nije gomila jer ih znam pun kurac klošara hejbet eh sad ti to protumači kako hoces da li su nargilaši ili nešto drugo
https://www.klix.ba/magazin/odrzan-najm ... /170529141
-
155_mm
#841 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
inace do tad malo ko je znao za njih. dobili ljudi reklamu od miloradove tv koji nikad ne bi mogli platiti.

- славянин
#842 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Vidi ima i turniketinsomnia78 wrote:Naravno da jeste. Gonila uhljeba i babinih sinova koji linije ne bi vidjeli da zapucanormala brate wrote:Ne kažm da nema, al' nije gomila jer ih znam pun kurac klošara hejbet eh sad ti to protumači kako hoces da li su nargilaši ili nešto drugo
-
PM72
#843 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Molim moderaciju da zakapija temu.Ako je ovo jada od države spalo da će nam odbrambenu strategiju voditi napušeni dripci iz airsoft i pantbol klubova...nek ide u vražiju mater.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#844 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
idemo postrojavanje...

- insomnia78
#845 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
I ja se pitan sta sadnormala brate wrote:Znam i ja i kazem da ih ima pun kurac kojim je otac ili poginuo ili je branio državu i šta sad?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#846 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
insomnia78 wrote:I ja se pitan sta sadnormala brate wrote:Znam i ja i kazem da ih ima pun kurac kojim je otac ili poginuo ili je branio državu i šta sad?
lanc paket, refuzu metkova i zavoja i u stroj, na parove razbrojs
-
normala brate
#847 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
PM72 wrote:Molim moderaciju da zakapija temu.Ako je ovo jada od države spalo da će nam odbrambenu strategiju voditi napušeni dripci iz airsoft i pantbol klubova...nek ide u vražiju mater.
Nevjerovatno citam te evo drugi dan i ti od najvecih gluposti praviš neku paniku.
Da ti kaže neko metak ti bi rekao policija na vracama tajno dijeli za napad, šta ti je?
- insomnia78
#848 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ima i Tz klub

Evo, s ove slike znam najmanje jednog sto je kop’o i rukama i nogama da ne ide na liniju

Evo, s ove slike znam najmanje jednog sto je kop’o i rukama i nogama da ne ide na liniju
-
normala brate
#849 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Popišali bi se na njihovu uspomenu svi i pobjegli jel to govoriš iz Francuske ili griješim?insomnia78 wrote:I ja se pitan sta sadnormala brate wrote:Znam i ja i kazem da ih ima pun kurac kojim je otac ili poginuo ili je branio državu i šta sad?
Nisu svi k'o ti.
Ti vec unaprijed govoriš šta ces raditi i ja to poštujem bez zajebancije nemaju svi tu hrabrost uzeti pušku.
Dakle iako se boje svi da je uzmu ipak ti treba taj inč da je uzmeš.
A ti vec znaš da neces..
I NE LAZI da nekoga znaš ili daj fino fejsbuk i da pitamo momka regularno.
Last edited by normala brate on 31/01/2019 20:16, edited 1 time in total.
-
PM72
#850 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
normala brate wrote:PM72 wrote:Molim moderaciju da zakapija temu.Ako je ovo jada od države spalo da će nam odbrambenu strategiju voditi napušeni dripci iz airsoft i pantbol klubova...nek ide u vražiju mater.
Nevjerovatno citam te evo drugi dan i ti od najvecih gluposti praviš neku paniku.
Da ti kaže neko metak ti bi rekao policija na vracama tajno dijeli za napad, šta ti je?