RS I SBRIJA
-
BOSNA JE ZAKON
#1 RS I SBRIJA
Danas gledam vijesti i cujem da ce rs samo od srbije kupovati traktore, sad meni nije jasno kakvu korist oni imaju sto uvijek srbiju stavljaju u prvi plan nego sebe, plate im se od toga sigurno nece povecati, osim dodiku.Ne razumijem se nesto u politiku ali cesto pratim vijesti.Ne razumijem zasto ljudi u republici srpskoj navijaju za srbiju kad bi pobjeda svakako bila posvecena srpskom narodu u srbiji ne u rs-u.Izvinite na malim slovima nije namjerno!
- madtv
#2 Re: RS I SBRIJA
valjda imaju dobre traktore, pa zbog toga ih kupuju
-
BOSNA JE ZAKON
#3 Re: RS I SBRIJA
Ne radi se samo o traktorima to sam naveo kao primjer.valjda imaju dobre traktore, pa zbog toga ih kupuju
drugi primjer: rukometna utakmica: srbija - BiH, DOLAZE LJUDI IZ SVIH KRAJEVA RS-A DA BI PONIJELI ZASTAVU SRBIJE I ZAPALILI ZASTAVU BOSNE, ZASTO IM JE TO POTREBNO?
- cyprus
#4 Re: RS I SBRIJA
Valjda poučeni dosadašnji iskustvom, Srbi sad prave traktore sa više brzina od bilo koga u svijetu

- cyprus
#5 Re: RS I SBRIJA
A odgovor na ovo je jednostavan: MALOUMNOST BALKANA. Nisu Srbi jedini u tome...BOSNA JE ZAKON wrote:Ne radi se samo o traktorima to sam naveo kao primjer.valjda imaju dobre traktore, pa zbog toga ih kupuju
drugi primjer: rukometna utakmica: srbija - BiH, DOLAZE LJUDI IZ SVIH KRAJEVA RS-A DA BI PONIJELI ZASTAVU SRBIJE I ZAPALILI ZASTAVU BOSNE, ZASTO IM JE TO POTREBNO?
-
BOSNA JE ZAKON
#6 Re: RS I SBRIJA
TU SI U PRAVU, I BOSANCI PREVISE RESPEKTUJU TURKE DOK ONI NAMA NE UZVRACAJUA odgovor na ovo je jednostavan: MALOUMNOST BALKANA. Nisu Srbi jedini u tome...
- madtv
#7 Re: RS I SBRIJA
hehe...trebao sam traktore pod navodnike da stavim, onda bi bilo jasnijeBOSNA JE ZAKON wrote:Ne radi se samo o traktorima to sam naveo kao primjer.valjda imaju dobre traktore, pa zbog toga ih kupuju
ima tu svega, a najvise inata - "da oni drugi crknu od muke"
ni meni te stvari nisu jasne, na kraju svega (pretpostavka samo) sve i da su pripojeni srbiji sta bi time postigli (osim psiholoskog zadovoljstva????)??? ne bi imali sirotinje? bilo bi im med i mlijeko? ne bi bilo kriminala? svi bi imali posao i pristupacno obrazovanje???
tezak je ovaj balkan, uhhhhhhhh
- 8. sekretar SKOJ-a
#8 Re: RS I SBRIJA
Treba pomoći poštenom bh. Srbinu da ''savlada'' velikosrbina u sebi i većinu velikosrba oko sebe.
Svetozar Pudarić je primjer kojem bh. Srbi trebaju podići spomenik kada za to dodje vrijeme.
ŽIVIO SVETO BOSANAC PUDARIĆ!
Svetozar Pudarić je primjer kojem bh. Srbi trebaju podići spomenik kada za to dodje vrijeme.
ŽIVIO SVETO BOSANAC PUDARIĆ!
-
jareb
#9 Re: RS I SBRIJA
pa njima je cilj (srbima i hrvatima) da privredno ojacaju srbiju i hrvatsku a da bosna bude siromasna da bi se mogli prikljuciti svojim maticnim drzavama.