Ne znam zašto se ljutiš na riječ muslimani, nije bilo ništa zlonamjerno zaista. Čudan neki svijet danas...
Elem, nisam ja došao ovdje da se svađam i prepirem na ovom divnom sunčanom danom, samo sam htio da ukažem na par ''početničkih'' grešaka. S jedne strane zdušno ''zagovarati'' jednakost sva tri naroda, boriti se za unitaritet i suverenitet, a s druge strane ovako pričati o prvim komšijama ne ide. I onda se na kraju balade postavlja famozno pitanje: zašto Srbi jedu g..., zašto neće da žive normalno, zašto se odvajaju u nekakve entitete, zašto ovo, zašto ono?! Mislim da ti odgovor znaš bolje od mene.
O dotičnom gosn Miletu Ronhillu zaista ne želim da pričam, niti o njegovim pepeljarama. Vidim da ovdje ima dušebrižnika koji ništa drugo ni ne rade već se bave dotičnim, čak su mu i pola foruma posvetili.
Inače sam primejtio da na ovom forumu svaka druga-treća tema ima u svom naslovu Srbe, pogtovo na temama vezanim za istoriju. Naravno, u nimalo pozitivnom kontekstu, ali to sve govori o onima ''s druge stane tastature''. Nije ni bitno...
Bitno je to da se ovim ''četnicima'', ''teroristima'', ''genocidašima''... otima hljeb iz usta i da ljudi već 2-3 mjeseca najvaljuju ove proteste, ali naravno niko nije reagovao dok nisu ''masne bradonje'' odlučile da je više dosta. Nikakav politički kontekst ja ovdje ne vidim, pogotovo neko povezivanje za dolaskom voljene vam HiTleri, jer su ljudi ovo najavili i prije spomena da će gospoja dolaziti uopšte. Većina njih niti zna da ona dolazi. S toga mislim da vi trebate malo spustiti loptu jer ovoliko negativnosti i ružnih riječi zbog protesta nekih kamiondžija je stvarno previše, i iskreno zvuči pomalo paranoično.