Anne Boleyn wrote:Nakon što iščitah temu, mislim da ću da pustim kosu i kupim ovu četku.
+1
Anne Boleyn wrote:Nakon što iščitah temu, mislim da ću da pustim kosu i kupim ovu četku.
Kod mene je kosa do pola ledja kad se ispravi, afro kosa, bukvalno afromoonlight7 wrote:eno sad me razočara, i kod mene je i gusta i duga
1. Nemoj se zeznuti, ja skoro jesam: u Merkatoru nadjem cetku 66KM - ja sva happy, kontam neka akcija ili sta.. Dodjem da platim i djevojka na kasi mi kaze: "a ovo je super, tako lijepo ispegla kosu, ja je imam" Ja sva sretna vadim novac da plati kad ona doda "moja prijateljica ima rotirajucu, puno je bolja" Menimadnessa wrote:kredenac-ac wrote:jos samo par sitnica prije nego je kupim
1. koliko kosta u merkatoru?
....
4. da li je istina da se kosa malobrze masti kad se koristi ova cetka...
1. Veze nemam, ali se vrti oko 100KM (99-109KM)
....
4. Ne bih rekla da se brže masti. Moja kosa čak duže izdrži nego kad je samo osušim.
A kakva ti je kosa? Mozda se nisi ispraksala kako trebaZoya wrote:Ukratko, ne valja ni za staZali Boze para
Barem ne funkcionise na mojoj kosi
Dee-Dee_13 wrote:Imam i ja ovu četkuMeni baš ne pomaže, kosa mi je duga(do pola leđa otprilike) i slabo kakvog efekta ima
, osim što je brzo osušim. Ali moja mama koja ima neku kao "paž" frizuricu,stepenastu i malo stanjenu, napravi sama sebi savršeni friz s ovom četkom
madnessa wrote:Dee-Dee_13 wrote:Imam i ja ovu četkuMeni baš ne pomaže, kosa mi je duga(do pola leđa otprilike) i slabo kakvog efekta ima
, osim što je brzo osušim. Ali moja mama koja ima neku kao "paž" frizuricu,stepenastu i malo stanjenu, napravi sama sebi savršeni friz s ovom četkom
Imam skoro istu dužinu (doduše na stepen) i super mi ispadne. Mora se malo četka provlačiti kroz kosu i potezati, lagani trzaji.. Ne mogu ti tačno opisati, ali najbolje ti je da pogledat par youtube klipova i malo pratiti pokrete frizerke kada ona fenira dugu kosu i to isto sa četkom raditi. Mora se malo taktizirati sa četkom. Neće sve sama...
Luce wrote:Evo i mene da jos malo prokomentarisem cetku.
Naime, sinoc sam se opet sredjivala i mogu vam reci da sam se vec bolje ustelila. Kosa mi je vec u stadiju kad treba da se sisa i farba, sto znaci da imam dole malo ispucalih vrhova i vec se malo mrsi kad je cesljam pri krajevima. Eh sad da sam bez cetke vec bih odjurila frizeru, jer u ovom stadiju kao sto rekoh stvarno ne bih mogla oblikovati frizuru,vrijeme da se krajevi osvjeze. Ali sa cetkom sam je bas lijepo dotjerala, jutros mi je fakat fina i uredna frizura. Nekako lijepo pada pozada. Jos nisam probala lokne, ali sam postala maher pravi za ovu obicnu firuzuru, ravnu sa volumenom i sa strane sa fazonima uvijanja.
Gdje je ona Medy da joj se poFalim?