Rover 200
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- hmmmbla
#1 Rover 200
Slučaj je sljedeći: originalni ključ sa daljinskim za zaključavanje je izgubljen, rezervnog nema. Pitanje: kako izraditi ili nabaviti drugi?
- testovi3
#2 Re: Rover 200
svaki bravar bi trebalo da moze da izradi kljuc osim ako ej kodiran
na a.polju trazi covjeka koji moze da otvori auto i onda da pogleda bravu i izradi kljuc
on inace i radi za policiju
da lakse dođes do njeg idi na maltu onu kljucarnicu kod poste mu drzi brat pa se raspitaj za kontakt
na a.polju trazi covjeka koji moze da otvori auto i onda da pogleda bravu i izradi kljuc
on inace i radi za policiju
da lakse dođes do njeg idi na maltu onu kljucarnicu kod poste mu drzi brat pa se raspitaj za kontakt
-
goran16v
#3 Re: Rover 200
Da li je kljuc kodiran?hmmmbla wrote:Slučaj je sljedeći: originalni ključ sa daljinskim za zaključavanje je izgubljen, rezervnog nema. Pitanje: kako izraditi ili nabaviti drugi?
Koliko znam taj auto je zapravo ima dosta zajedickog sa Hondom Civic.
Mozda naruciti nenarezan kljuc sa daljinskim preko e-baya?
Kljuc prema bravi moze uraditi bilo koji strucniji servis za kljuceve i to bi bilo rjesenje za okljucavanje bez cent. brave ukoliko nema koda.
-
goran16v
#5 Re: Rover 200
Probaj onda kod Hudynia i ostalih koji reklamiraju kopiranje kodiarnih kljucevahmmmbla wrote:Jeste, ključ je kodiran.
-
LeKo
#6 Re: Rover 200
Kako će kopirati/klonirati ključ kojeg nema? Naruči jedan originalni, a drugi napravi kopiju.goran16v wrote:Probaj onda kod Hudynia i ostalih koji reklamiraju kopiranje kodiarnih kljucevahmmmbla wrote:Jeste, ključ je kodiran.
-
rover 200
#7 Re: Rover 200
Pitanje za forumase vezano za rover 200 kakva su iskustva sa ovim autom jer sam skoro kupio isti i kako se dolazi do dijelova dali su skupi,koji su najcesce kvarovi,slabosti,mane itd
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#8 Re: Rover 200
Prvo kao i za svako automišljenja su podijeljena. Uglavnom su negativna zbog sklonosti ka kvarovima, posebno čudnim i rijetkim.rover 200 wrote:Pitanje za forumase vezano za rover 200 kakva su iskustva sa ovim autom jer sam skoro kupio isti i kako se dolazi do dijelova dali su skupi,koji su najcesce kvarovi,slabosti,mane itd
Ako pogledaš cijene na PIK - u omjer cijena i perfomansi & dizajna poprilično su povoljni.
Trenutno ganjam neku zamjenu i kad sam pitao u servisu koji mi održava više auta u porodici odgovor je bio : vamo ga ne dovodi.
S druge strane poznajem čovjeka koji je vlasnik već drugog zaredom i kune se da je s oba rahat. Prethodni vozio 4 godine do prodaje bez ijednog kvara, samo zamjena ulja, filtera i jednom disk pločice(koliko se sječam).
-
rover 200
#9 Re: Rover 200
Ja sam svoga uzeo takodje pojevtino a mlad je i sad za sad me sluzi dobro vec sam pregazio sa njim oko 2500 KM i nemam nekih kvarova mada nekad nece da upali odmah iz cista mira samo nece pa hajd al sto se tice sveg ostalog je super,samo sad me zanima dali su dijelovi dostupni i kako se nalaze dali ih ima u svim autodijelovima....
- arman1
#10 Re: Rover 200
Koliko znam dijelovi što se motora i dobrog dijela mehanike su autentično Hondini. Ima par šopova koji snadbjevaju dijelovima za japance i dijelovi nisu preskupi(otprilike jeftiniji nego za VW isto godište).rover 200 wrote:Ja sam svoga uzeo takodje pojevtino a mlad je i sad za sad me sluzi dobro vec sam pregazio sa njim oko 2500 KM i nemam nekih kvarova mada nekad nece da upali odmah iz cista mira samo nece pa hajd al sto se tice sveg ostalog je super,samo sad me zanima dali su dijelovi dostupni i kako se nalaze dali ih ima u svim autodijelovima....
-
rover 200
#11 Re: Rover 200
Znam da dosta stvari ma skoro sve pase od Honde Civic a ako su dijelovi tako jevtini onda se isplati voziti ovakvo auto jer je udoban za voziti i za puta izuzetno i ima dobru opremu tako da....
- arman1
#12 Re: Rover 200
Nek ti je sa srečom uživaj.rover 200 wrote:Znam da dosta stvari ma skoro sve pase od Honde Civic a ako su dijelovi tako jevtini onda se isplati voziti ovakvo auto jer je udoban za voziti i za puta izuzetno i ima dobru opremu tako da....
-
citroen xm
#13 Re: Rover 200
Benzinci Honda, dizelaši BMW.
-
Mirko S Kojotovski
#14 Re: Rover 200
Imam prilicno dobro iskustvo sa ovim autima jer sam dugo godina zivio u V.Britaniji.rover 200 wrote:Pitanje za forumase vezano za rover 200 kakva su iskustva sa ovim autom jer sam skoro kupio isti i kako se dolazi do dijelova dali su skupi,koji su najcesce kvarovi,slabosti,mane itd
Usput mi je prijatelj mehanicar pa sam mu cesto pomagao u njegovoj radnji.
Moras biti malo specificniji i reci koji model imas i koje godiste.
Iskustva sa ovim autom mogu biti ekstremno pozitivna ili ekstremno negativna, sve u zavisnosti o kojem se modelu radi.
Javi koji model konkretno imas pa cu ti pokusati pomoci.