Ronaldo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ibizza

#26 Re: Ronaldo

Post by ibizza »

cikcanga wrote:
Point. wrote: Daj bolan sta si zapeo za EPL, prosipas se bezveze. Pele, Ronaldo, Maradona, Cruyff, Di Stefano, Eusebio, Zidane, Ronaldinho, Messi etc etc su vrhunski igraci, jedni od najboljih igraca svih vremena i sad ces ti reci da su ove velicine donje u odnosu na Bergkampa, Giggsa, Ginole, Charltona jer su ovi ograli u EPL...... :-D

Bjezi bolan, mislio sam da si ozbiljan lik.
Ja sam ozbiljan.
Navodis ime Pelea koji je igrao u vrijeme kad bi ja sa svojim sasasnjim vjestinama bio prosjecan igrac.
Messi je pokazao svoje protiv Chelskija.
Ronaldinho :lol:
Cruyff :thumbup:

Je l' ti stvarno omalovazavas Ginolu i Charltona?
http://www.youtube.com/watch?v=SKGzySzK ... re=related
evo sta jedan carobnjak radi englezima... :D :D
KemooSA

#27 Re: Ronaldo

Post by KemooSA »

bermiin wrote:
cikcanga wrote:
Point. wrote: Daj bolan sta si zapeo za EPL, prosipas se bezveze. Pele, Ronaldo, Maradona, Cruyff, Di Stefano, Eusebio, Zidane, Ronaldinho, Messi etc etc su vrhunski igraci, jedni od najboljih igraca svih vremena i sad ces ti reci da su ove velicine donje u odnosu na Bergkampa, Giggsa, Ginole, Charltona jer su ovi ograli u EPL...... :-D

Ja sam ozbiljan.
Navodis ime Pelea koji je igrao u vrijeme kad bi ja sa svojim sasasnjim vjestinama bio prosjecan igrac.

http://www.youtube.com/watch?v=SKGzySzK ... re=related
evo sta jedan carobnjak radi englezima... :D :D
Tema nije Kaka..
Mogao si postaviti link kada Ronaldo zabija Manchesteru hat trick na Old Trafordu i dobija ovacije od citavog stadiona..
Point.

#28 Re: Ronaldo

Post by Point. »

cikcanga wrote:

Ja sam ozbiljan.

Iako si ozbiljan, nasmijavas me...Funny, jelde? :-D

Ti bi Messiju sudio poslije jednog dvomeca? Ali, eto nema veze sto je asistirao Iniesti da izbace tebi dragi Chelski. Pa Messi dominira spanskim i europskim fudbalom evo vec trecu godinu. Usput je taj Messi najbolji strijelac CL ove sezone. VEc je sad veci igrac nego sto ce recimo Lampard ili Drogba ikad biti. Toliko o tvom omlazavanju jednog od najboljih igraca danasnjice. Moza ako zaigra za neki europski tim tebi bude i drag, posto vidim da si zagorio za EPL ko kaubojska tava.
Ronaldinho isto tako, kad je bio na vrhuncu, niko mu pera nije mogao odbiti. Nije dzaba dobio ovacije na po Santiaga Bernabeu-a. To sto je sad kita od igraca, ne zanemaruje njegovu velicinu.

Ko je rekao da omlozavam Ginolu? Strasan igrac, samo sto je napravio zajeb karijere pa otiso u velikane poput Tottenhama i Newcastle-a. Ali gore navedenim igracima nije ni do koljena. Medjutim, tvoja teorija da tip jedino moze biti igracina ako je igrao u EPL je toliko nabijena zanosom pubertetlije da je to smijesno za reci.

PS. Ne tvrdim da si pubertetlija. :-)
Charuga
Globalni moderator

#29 Re: Ronaldo

Post by Charuga »

cikcanga wrote:Ne moze se on proglasiti najboljim svih vremena kad niti jednu sezonu nije odigrao u kolijevki nogometa.
Najveci igraci svih vremena mogu biti samo oni koji su igrali u EPL kao Sir Bobby Charlton,David O'Leary i sl.
Tu je takoder Bergkamp kao najbolji igrac svih vremena.
Neumoran ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cikcanga

#30 Re: Ronaldo

Post by cikcanga »

Point. wrote: Iako si ozbiljan, nasmijavas me...Funny, jelde? :-D

Ti bi Messiju sudio poslije jednog dvomeca? Ali, eto nema veze sto je asistirao Iniesti da izbace tebi dragi Chelski. Pa Messi dominira spanskim i europskim fudbalom evo vec trecu godinu. Usput je taj Messi najbolji strijelac CL ove sezone. VEc je sad veci igrac nego sto ce recimo Lampard ili Drogba ikad biti. Toliko o tvom omlazavanju jednog od najboljih igraca danasnjice. Moza ako zaigra za neki europski tim tebi bude i drag, posto vidim da si zagorio za EPL ko kaubojska tava.
Ronaldinho isto tako, kad je bio na vrhuncu, niko mu pera nije mogao odbiti. Nije dzaba dobio ovacije na po Santiaga Bernabeu-a. To sto je sad kita od igraca, ne zanemaruje njegovu velicinu.

Ko je rekao da omlozavam Ginolu? Strasan igrac, samo sto je napravio zajeb karijere pa otiso u velikane poput Tottenhama i Newcastle-a. Ali gore navedenim igracima nije ni do koljena. Medjutim, tvoja teorija da tip jedino moze biti igracina ako je igrao u EPL je toliko nabijena zanosom pubertetlije da je to smijesno za reci.

Dobro si ti napisao dio svog posta,tj. da dominiraju u spanskoj ligi.
U tome i jest problem.Lahko je dominirati protiv Huelve i Gijona.
Tek protiv velikih ekipa,kao sto su velika cetvorka,se vidi njihov kvalitet.
Point.

#31 Re: Ronaldo

Post by Point. »

cikcanga wrote:
Point. wrote: Iako si ozbiljan, nasmijavas me...Funny, jelde? :-D

Dobro si ti napisao dio svog posta,tj. da dominiraju u spanskoj ligi.
U tome i jest problem.Lahko je dominirati protiv Huelve i Gijona.
Tek protiv velikih ekipa,kao sto su velika cetvorka,se vidi njihov kvalitet.
Naravno, isto ko sto je lako dominirati protiv West Boromwicha, Wigana, Prestona i slicnih velikana. ;-)
cikcanga

#32 Re: Ronaldo

Post by cikcanga »

Point. wrote: Naravno, isto ko sto je lako dominirati protiv West Boromwicha, Wigana, Prestona i slicnih velikana. ;-)
Taj Wigan bi u Spaniji izborio LP.
Eweleen

#33 Re: Ronaldo

Post by Eweleen »

cikcanga wrote:
Point. wrote: Naravno, isto ko sto je lako dominirati protiv West Boromwicha, Wigana, Prestona i slicnih velikana. ;-)
Portillo bi u Engleskoj bio najbolji strijelac.
-danTe-

#34 Re: Ronaldo

Post by -danTe- »

evo nesto o ovm dgurom ronaldu...momak sumnjive orjentacije... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.index.hr/xmag/clanak/video-c ... 33641.aspx
Point.

#35 Re: Ronaldo

Post by Point. »

cikcanga wrote:
Naravno. Bio bi konkurent Barci i Realu za naslov prvaka. Bjazi bolan, nevolim raspravljati sa opsjednutim likovima. Cuj Wigan, tog Wigana bi otresla jedna Osasuna.......Al dobar je memo ocam'.........
Charuga
Globalni moderator

#36 Re: Ronaldo

Post by Charuga »

cikcanga wrote:
I jos jedna "argumentovana" izjava ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj vise ziv bio .. U pravu si sve sto mislis ali nemoj pisati to po forumu a mi cemo i dalje ziviti u zabludi .. 8-)
Post Reply