Ronaldo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#2 Re: Ronaldo
Jedan je Diego....................................................Maradona.Jaguar84 wrote:Il fenomeno...za mene najbolji igrac svijeta svih vremena
- Eweleen
#3 Re: Ronaldo
najbolji kojeg sam ja gledao 
- zecko_kupuz
#4 Re: Ronaldo
Jedan je Vasilić, a on je u Zvijezdi
.
- Better Man
#5 Re: Ronaldo
Najveća greška Ronalda u karijeri je odlazak u Italiju gdje su ga mesari slomili i na jedan način uništili karijeru. Da je ostao u Španiji ili aka je već htio da ide iz španije otišao u Englesku nebi mu bilo kraja. Prva sezona u dresu Intera mu je bila fantastična. bio je prvi strijelac Serie A, i osvojio je sa Interom Kup Uefa, a onda su ga talijanski mesari slomili i nikad nije više bio onaj stari izuzev svjetskog prvenstva u Koreji i Japanu i prve dvije sezone u dresu Reala.
- Neelix
#6 Re: Ronaldo
joj covjekaBetter Man wrote:Najveća greška Ronalda u karijeri je odlazak u Italiju gdje su ga mesari slomili i na jedan način uništili karijeru. Da je ostao u Španiji ili aka je već htio da ide iz španije otišao u Englesku nebi mu bilo kraja. Prva sezona u dresu Intera mu je bila fantastična. bio je prvi strijelac Serie A, i osvojio je sa Interom Kup Uefa, a onda su ga talijanski mesari slomili i nikad nije više bio onaj stari izuzev svjetskog prvenstva u Koreji i Japanu i prve dvije sezone u dresu Reala.
- Eweleen
#7 Re: Ronaldo
Nisu njega lomili samo jednom i u Italiji. To je bilo lomljenje samo jedno u nizu u karijeri. Al izgleda da mu nema kraja eno se opet zajebava po domoviniBetter Man wrote:Najveća greška Ronalda u karijeri je odlazak u Italiju gdje su ga mesari slomili i na jedan način uništili karijeru. Da je ostao u Španiji ili aka je već htio da ide iz španije otišao u Englesku nebi mu bilo kraja. Prva sezona u dresu Intera mu je bila fantastična. bio je prvi strijelac Serie A, i osvojio je sa Interom Kup Uefa, a onda su ga talijanski mesari slomili i nikad nije više bio onaj stari izuzev svjetskog prvenstva u Koreji i Japanu i prve dvije sezone u dresu Reala.
- cikcanga
#8 Re: Ronaldo
Ne moze se on proglasiti najboljim svih vremena kad niti jednu sezonu nije odigrao u kolijevki nogometa.
Najveci igraci svih vremena mogu biti samo oni koji su igrali u EPL kao Sir Bobby Charlton,David O'Leary i sl.
Tu je takoder Bergkamp kao najbolji igrac svih vremena.
Najveci igraci svih vremena mogu biti samo oni koji su igrali u EPL kao Sir Bobby Charlton,David O'Leary i sl.
- Epitop
#9 Re: Ronaldo
Jesi i ti zapeo za Bergkampacikcanga wrote:Ne moze se on proglasiti najboljim svih vremena kad niti jednu sezonu nije odigrao u kolijevki nogometa.
-
alijadzigibau
#10 Re: Ronaldo
ElFenomenoooooRoooooonaldoooooo
....kazu da ce u Palermo 
- KemooSA
#11 Re: Ronaldo
Glupljeg komentara odavno nisam procitaocikcanga wrote:Ne moze se on proglasiti najboljim svih vremena kad niti jednu sezonu nije odigrao u kolijevki nogometa.
Bergkamp jeste bio dobar fudbaler ali ni blizu da bi mogao prismrditi Ronaldu!!
A sto se EPL-a tice nikad nisu bili najbolja liga na svijetu a ovaj trenutni uspon zadnjih par godina propasce zajedno sa kapitalizmom i bice pouka ostalim klubovima da iz nicega ne mozes napraviti nesto.
- cikcanga
#12 Re: Ronaldo
Nisam ja zapeo,nego samo ispravljam netacne tvrdnje da je Ronaldo najbolji igrac svih vremena.Epitop wrote: Jesi i ti zapeo za Bergkampasad nam još onaj klip postavi
Eto zanemarimo Bergkampa.
Cilj mog posta je bio da kazem da igrac ne moze biti naj,ako nije igrao ili,ako ne igra u EPL.
-
Αθήνα
#13 Re: Ronaldo
Hajde Bergkamp, bio je zaista fenomenalan igrac i znalac, al' gdje iskopa O'Learya
Mislim, bio je dobar, mozda cak i odlican fudbaler, al' brate da ga svrstavas medju ove----...a ta tvoja teorija da ne moze biti najbolji igrac ko nije igrao u epl ti nikako nije na mjestu. Engleska liga nije uvijek bila najjača, kao što je to danas. Zaboravljaš da je osamdesetih godina prošlog vijeka primat držala bundesliga, p zatim serija a, tamo sredinom devedesetih vjerovatno Španija, a Engleska je htjeli mi priznati ili ne postala to dolaskom onolikog broja stranaca u njihovu ligu...dakle u zadnjih desetak godina....politika koja se meni lično ne sviđa baš previše......više živam gledajući championship i npr tekbu Burnley - Cardiff, nego kada gledam premier ligu sa 4 engleza u protokolu utakmice , od cega su trojica na klupi, i to najcesce rezervni golmani...
- cikcanga
#14 Re: Ronaldo
O'Leary je igrac sa najvise nastupa u dresu Arsenala i bio je voda odlicne Irske repke pocetkom 90-tih.
- Eweleen
#16 Re: Ronaldo
Charltona se ne sjećam. Zato sam i rekao najbolji kojeg sam ja gledao. Berkampa sam gledao dobar je al je van ove konkurencije. Jedino bi uz Ronalda izdvojio još i gospodina igrača Zidanea.cikcanga wrote:Ne moze se on proglasiti najboljim svih vremena kad niti jednu sezonu nije odigrao u kolijevki nogometa.
- Point.
#17 Re: Ronaldo
Daj bolan sta si zapeo za EPL, prosipas se bezveze. Pele, Ronaldo, Maradona, Cruyff, Di Stefano, Eusebio, Zidane, Ronaldinho, Messi etc etc su vrhunski igraci, jedni od najboljih igraca svih vremena i sad ces ti reci da su ove velicine donje u odnosu na Bergkampa, Giggsa, Ginole, Charltona jer su ovi ograli u EPL......cikcanga wrote:Nisam ja zapeo,nego samo ispravljam netacne tvrdnje da je Ronaldo najbolji igrac svih vremena.Epitop wrote: Jesi i ti zapeo za Bergkampasad nam još onaj klip postavi
Eto zanemarimo Bergkampa.
Cilj mog posta je bio da kazem da igrac ne moze biti naj,ako nije igrao ili,ako ne igra u EPL.
Bjezi bolan, mislio sam da si ozbiljan lik.
- Better Man
#18 Re: Ronaldo
Bila je Engleska liga pravo jaka u periodu 1977-1985 do tragičnog Hejsela i suspenzije. U tom periodu Engleski klubovi su osvojili čak 7 naslova prvaka Evrope (Liverpool 4, Nothingam Forest 2 i Aston Villa 1). I mislim da je Liverpool u tom periodu osvojio i jedan naslov Kupa Uefe.Αθήνα wrote:Hajde Bergkamp, bio je zaista fenomenalan igrac i znalac, al' gdje iskopa O'LearyaMislim, bio je dobar, mozda cak i odlican fudbaler, al' brate da ga svrstavas medju ove----...a ta tvoja teorija da ne moze biti najbolji igrac ko nije igrao u epl ti nikako nije na mjestu. Engleska liga nije uvijek bila najjača, kao što je to danas. Zaboravljaš da je osamdesetih godina prošlog vijeka primat držala bundesliga, p zatim serija a, tamo sredinom devedesetih vjerovatno Španija, a Engleska je htjeli mi priznati ili ne postala to dolaskom onolikog broja stranaca u njihovu ligu...dakle u zadnjih desetak godina....politika koja se meni lično ne sviđa baš previše......više živam gledajući championship i npr tekbu Burnley - Cardiff, nego kada gledam premier ligu sa 4 engleza u protokolu utakmice , od cega su trojica na klupi, i to najcesce rezervni golmani...
- cikcanga
#19 Re: Ronaldo
Ja sam ozbiljan.Point. wrote: Daj bolan sta si zapeo za EPL, prosipas se bezveze. Pele, Ronaldo, Maradona, Cruyff, Di Stefano, Eusebio, Zidane, Ronaldinho, Messi etc etc su vrhunski igraci, jedni od najboljih igraca svih vremena i sad ces ti reci da su ove velicine donje u odnosu na Bergkampa, Giggsa, Ginole, Charltona jer su ovi ograli u EPL......![]()
Bjezi bolan, mislio sam da si ozbiljan lik.
Navodis ime Pelea koji je igrao u vrijeme kad bi ja sa svojim sasasnjim vjestinama bio prosjecan igrac.
Messi je pokazao svoje protiv Chelskija.
Ronaldinho
Cruyff
Je l' ti stvarno omalovazavas Ginolu i Charltona?
- Better Man
#20 Re: Ronaldo
Talijani i nisu ništa drugo do mesari. Čist primjer pored Ronalda kojeg su slomili je i Marco Van Basten. A Engleska liga je daleko kvalitetnija od dosadne Talijanske gdje super derbiji između klubova velike četvorke budu toliko interesantni da možeš komotno u krevet na spavanac otići.Neelix wrote:joj covjekaBetter Man wrote:Najveća greška Ronalda u karijeri je odlazak u Italiju gdje su ga mesari slomili i na jedan način uništili karijeru. Da je ostao u Španiji ili aka je već htio da ide iz španije otišao u Englesku nebi mu bilo kraja. Prva sezona u dresu Intera mu je bila fantastična. bio je prvi strijelac Serie A, i osvojio je sa Interom Kup Uefa, a onda su ga talijanski mesari slomili i nikad nije više bio onaj stari izuzev svjetskog prvenstva u Koreji i Japanu i prve dvije sezone u dresu Reala.evo gdje bi mu bio kraj.
- Neelix
#21 Re: Ronaldo
klasican primjer covjeka koji skonta da se provalio pa pocinje pricu o drugoj temi 
- ja.neron
#22 Re: Ronaldo
TEMA JE RONALDO
-
fixer
#23 Re: Ronaldo
kakva je to igracina. strasno
. prolazit onako medju igracima - napuca loptu izmedju njih pa se provuce, a naizgled to izgleda nemoguce. on i zizu dva najbolja koje sam ja gledao.
- Haris.ba
#24 Re: Ronaldo
Tada je engleska ipak bila treca liga po snazi u Evropi. A i nisu bas imali para za njega.Better Man wrote:Najveća greška Ronalda u karijeri je odlazak u Italiju gdje su ga mesari slomili i na jedan način uništili karijeru. Da je ostao u Španiji ili aka je već htio da ide iz španije otišao u Englesku nebi mu bilo kraja
- zalizani
#25 Re: Ronaldo
Epitop wrote:Jesi i ti zapeo za Bergkampacikcanga wrote:Ne moze se on proglasiti najboljim svih vremena kad niti jednu sezonu nije odigrao u kolijevki nogometa.
Tu je takoder Bergkamp kao najbolji igrac svih vremena.sad nam još onaj klip postavi
do daha Junuze