RONALDINHO VX C.RONALDO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
xape
#6 Re: RONALDINHO VX C.RONALDO
RonaldinjoImer wrote:ko je po vama bolji
daleko
-
+od 13 godina
Pa zar treba odgovoriti???
Ev za svaki slucaj
RONALDINHO!
Ev za svaki slucaj
RONALDINHO!
- NeKi_LiK
Gore postirani video je Nike reklama za Ronaldignove nove kopačke... znači reklama, CGI by Nike i tome slično... što ne umanjuje Ronaldignovu fudbalsku genijalnost ali ipak je lažno...JBT wrote:Ja stvarno nisam vjerovao da neko moze ovako nesto sa loptom napraviti.
- NeKi_LiK
U tome i jeste stvar
... da izgleda nevjerovatno ali ipak postoji mogućnost da se uradi i ništa ne ukazuje da nije stvarno te će zbog toga povući sa sobom mnogo diskusija na veoma važnom mediju zvanom internet... čista genijalnost by Nike...
Ova rasprava je na stranim forumima dostigla stotine odgovora
... uglavnom su samo zaluđeni fanovi i pokoji amerikanac ostali na tome da je stvarno...
jer jest' da je Ronaldinho Ronaldinho ali 4 puta istom snagom udariti loptu koja će 4 puta udariti pod istim uglom u prečku da bi se istim lukom vratila tačno na nogu... mislim...
Ova rasprava je na stranim forumima dostigla stotine odgovora
jer jest' da je Ronaldinho Ronaldinho ali 4 puta istom snagom udariti loptu koja će 4 puta udariti pod istim uglom u prečku da bi se istim lukom vratila tačno na nogu... mislim...
- NeKi_LiK
Da izlazni ugao i let lopte je skoro pa identičan, a uz to i poprilično rijetko se desi da lopta udari prečku pod sličnim uglom gdje se vraća na mjesto sa kojeg je upućena... rijetko u 15 godina koliko pratim fudbal
a ne na jednom "slučajnom" snimanju
...
- JBT
Rijetko, ali se dogadja.poprilično rijetko se desi da lopta udari prečku pod sličnim uglom gdje se vraća na mjesto sa kojeg je upućena
Ne mogu tvrditi da nije montaza, ali ne mogu ni odbaciti da je sve to i moguce.
Nikad se nisam profesionalno bavio nogometom ali sam masu puta pogodio precku jer sam je gadjao, a u nekom procentu tih slucajeva lopta mi se vratila bas kao i Ronaldinju. S tim sto ja nikad nisam mogao odraditi ono sto je on odradio na putu do mjesta sa kojega je gadjao precku i ono sto je uradio na putu nazad.
- NeKi_LiK
*Na putu do* može uraditi uraditi masa naših fudbalera
ništa impresivno...
A moguće jeste... moguće je i dati 10 trica sa koša na koš za redom... moguće je ali ne i vjerovatno da će se ikada desiti... osim ukoliko je riječ o cirkusu i višegodišnjem ponavljanju isključivu te tehnike...
A moguće jeste... moguće je i dati 10 trica sa koša na koš za redom... moguće je ali ne i vjerovatno da će se ikada desiti... osim ukoliko je riječ o cirkusu i višegodišnjem ponavljanju isključivu te tehnike...
- NeKi_LiK
I ovdje sam rekao da je moguće... a reklama je svoju svrhu postigla i na ovom forumuNeKi_LiK wrote:U tome i jeste stvar... da izgleda nevjerovatno ali ipak postoji mogućnost da se uradi i ništa ne ukazuje da nije stvarno te će zbog toga povući sa sobom mnogo diskusija na veoma važnom mediju zvanom internet... čista genijalnost by Nike...
Slobodna bacanja su dio košarkaške igre koji se u ogromnom broju ponavljanja svakodnevno cijeli život izvodi na treningu i poslije njega... gađanje prečke iz žongliranja to nije...
- NeKi_LiK
Ako ti ne vidiš da nije stvarno ja ti ne mogu dokazati...
Da je stvarno ovo uradio, vjerujem da bi bilo mnogo emisija o tome... kao i *Making of* verzija reklame gdje bi bilo prikazano kada je pogodio jednom, pa dva put i treći put prebacio, reakcije i slično...
Vidiš ideje, odoh im poslati mail
nakon takvog videa povećao bi se procenat onih koji vjeruju da je stvarno
...
Da je stvarno ovo uradio, vjerujem da bi bilo mnogo emisija o tome... kao i *Making of* verzija reklame gdje bi bilo prikazano kada je pogodio jednom, pa dva put i treći put prebacio, reakcije i slično...
Vidiš ideje, odoh im poslati mail