Ronaldinho
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Drug_Tito
#1 Ronaldinho
Izglasan kao najbolji igrac Evrope ili svijeta ne znam tacno. Mene interesuje zna li iko gdje mogu da vidim njegove golove sto je dao protiv Reala prosle ili pre prosle subote. Kada je bilo 3:0.
Hvala
Hvala
- max_power
Dobio je zlatnu loptu koju dodjeljuje magazin france football, za najboljeg igraca u Evropi 2005
1. Ronaldinho (FC Barcelone), 225 pts
2. Frank Lampard (Chelsea), 148 pts
3. Steven Gerrard (Liverpool), 142 pts
4. Thierry Henry (Arsenal), 41 pts
5. Andrei Shevchenko (Milan AC), 33 pts
6. Paolo Maldini (Milan AC), 23 pts.
7. Adriano (Inter Milan), 22 pts.
8. Zlatan Ibrahimovic (Juventus Turin), 21 pts.
9. Kaka (Milan AC), 19 pts.
10. Samuel Eto'o (FC Barcelone) et John Terry (Chelsea), 18 pts.
Zlaja osmi, prosle godine je bio 14-ti, sljedece ce biti prvi
1. Ronaldinho (FC Barcelone), 225 pts
2. Frank Lampard (Chelsea), 148 pts
3. Steven Gerrard (Liverpool), 142 pts
4. Thierry Henry (Arsenal), 41 pts
5. Andrei Shevchenko (Milan AC), 33 pts
6. Paolo Maldini (Milan AC), 23 pts.
7. Adriano (Inter Milan), 22 pts.
8. Zlatan Ibrahimovic (Juventus Turin), 21 pts.
9. Kaka (Milan AC), 19 pts.
10. Samuel Eto'o (FC Barcelone) et John Terry (Chelsea), 18 pts.
Zlaja osmi, prosle godine je bio 14-ti, sljedece ce biti prvi
-
Pusur
Realno sad ovo sve sto radi Ronaldiho je naj veca majstorija sto postoji u fuci ikad i Pele, Pape i ini ipak nisu dorasli carobnjaku!!!
Evo stranice na kojoj mozes pogledati golove protiv reala ali moj prijedlog je da pogledas onaj klip kad cetri puta pogada zaredom mjesto gdje se spajaju precka i stativa. Mislim da posije toga fakat bilo kakav komentar glede njega i ostalih ce biti suvisan. Klip je predobar stvarno i prosto je nevjerovatno 4 puta zaredom i lopta mu se svaki put vraca na nogu....
uglavnom javite sta mislite hehehehehe
stranica:
http://www.youtube.com
Evo stranice na kojoj mozes pogledati golove protiv reala ali moj prijedlog je da pogledas onaj klip kad cetri puta pogada zaredom mjesto gdje se spajaju precka i stativa. Mislim da posije toga fakat bilo kakav komentar glede njega i ostalih ce biti suvisan. Klip je predobar stvarno i prosto je nevjerovatno 4 puta zaredom i lopta mu se svaki put vraca na nogu....
uglavnom javite sta mislite hehehehehe
stranica:
http://www.youtube.com
- Saian
evo se meni suza niz obraz vuche sto ti moram razbit iluzije, al je chovjek sam rekao da mu je kompjuterska animacija tu pomogla, al kao sto mraVojebPusur wrote:Radi se o tome da nije montaza!!!
-
Drug_Tito
Kompanija Nike je takodjer objavila vijest da ta reklama jeste montaza. Ako je to ikada bila reklama, nisam imao prilike da to gledam na tv-u, vidio sam na internetu.Saian wrote:evo se meni suza niz obraz vuche sto ti moram razbit iluzije, al je chovjek sam rekao da mu je kompjuterska animacija tu pomogla, al kao sto mraVojebPusur wrote:Radi se o tome da nije montaza!!!reche, to ne mijenja chinjenicu da je chovjek fenomenalan, ovo za ove engleske klocove ne mislim komentarisat
![]()
Hvala za site Pusure.