ebo ga Ronadinho, nek Mourinha vrati!
Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chopper_Horrace
-
Majstorinho
#2 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Ma daj covjece,sta ti je.Dezinformacije sa indexa...Oni inace pishu nebuloze.Chopper_Horrace wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 59543.aspx
- Chopper_Horrace
#3 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
tako ti je to tebi krivo pa ne zelis vjerovati, meni je ok to pa zelim vjerovati ali opet kazem nek vrne Mourinha:)Majstorinho wrote:Ma daj covjece,sta ti je.Dezinformacije sa indexa...Oni inace pishu nebuloze.Chopper_Horrace wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 59543.aspx
-
Majstorinho
#4 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Nema sta da mi bude krivo,jer znam da je on vezan ugovorom za Barcelonu.A eto oni kazu da chelsea daje oko 80 miliona,a u klauzuli ugovora pise da klub koji zeli da dovede ronaldinha mora da plati 100 miliona.Tako da je ovo dezinformacija.I sam je Ronaldinho rekao da nije pregovarao sa chelseom.Znaci,zbog toga sto ga Rajkard izbaci iz igre on mora da ide negdje drugo?Daj molim te,ne budi smijesan.Chopper_Horrace wrote:tako ti je to tebi krivo pa ne zelis vjerovati, meni je ok to pa zelim vjerovati ali opet kazem nek vrne Mourinha:)Majstorinho wrote:Ma daj covjece,sta ti je.Dezinformacije sa indexa...Oni inace pishu nebuloze.Chopper_Horrace wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 59543.aspx
-
LSD
Bogami ljudi ovo u vezi ronaldinha moze vrlo lako postati stvarnost...ludi rus ima para ko blata i dovoljno je lud da se izvali 100 miliona za velemajstora fudbala koji i nije u pravoj formi u zadnje vrijeme...sta se tu kuha niko ne zna,ali me nebi iznenadilo da predje u chelsea,para vrti gdje burgija nece.
- Chopper_Horrace
#7 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Majstorinho wrote:Nema sta da mi bude krivo,jer znam da je on vezan ugovorom za Barcelonu.A eto oni kazu da chelsea daje oko 80 miliona,a u klauzuli ugovora pise da klub koji zeli da dovede ronaldinha mora da plati 100 miliona.Tako da je ovo dezinformacija.I sam je Ronaldinho rekao da nije pregovarao sa chelseom.Znaci,zbog toga sto ga Rajkard izbaci iz igre on mora da ide negdje drugo?Daj molim te,ne budi smijesan.Chopper_Horrace wrote:tako ti je to tebi krivo pa ne zelis vjerovati, meni je ok to pa zelim vjerovati ali opet kazem nek vrne Mourinha:)Majstorinho wrote: Ma daj covjece,sta ti je.Dezinformacije sa indexa...Oni inace pishu nebuloze.
greska...nije bitno jesam li ja smjesan ili ne....ovo ipak nije diskusija gdje nas dvojica raspravljamoj edan o drugom, da takve stvari govorimo...
otiso si pogresnim smjerom u diskusiji.....
-
elSaik
#8 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
ne zna ono drugačije...Chopper_Horrace wrote: greska...nije bitno jesam li ja smjesan ili ne....ovo ipak nije diskusija gdje nas dvojica raspravljamoj edan o drugom, da takve stvari govorimo...
- Chopper_Horrace
#9 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
onda nema razvijenu kulturu izrazavanjaelSaik wrote:ne zna on drugačije...Chopper_Horrace wrote: greska...nije bitno jesam li ja smjesan ili ne....ovo ipak nije diskusija gdje nas dvojica raspravljamoj edan o drugom, da takve stvari govorimo...
-
Majstorinho
#10 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Chopper_Horrace wrote:onda nema razvijenu kulturu izrazavanjaelSaik wrote:ne zna on drugačije...Chopper_Horrace wrote: greska...nije bitno jesam li ja smjesan ili ne....ovo ipak nije diskusija gdje nas dvojica raspravljamoj edan o drugom, da takve stvari govorimo...
-
elSaik
#11 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga...Majstorinho wrote:Chopper_Horrace wrote:onda nema razvijenu kulturu izrazavanjaelSaik wrote: ne zna on drugačije...
- Chopper_Horrace
#12 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
neka, sad si ti gori od njega sa komentarima....dodsuhe temu je "lako" pobrkati ovo je Ronaldinjo tema ne Majstorinjo...elSaik wrote:a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga...Majstorinho wrote:Chopper_Horrace wrote: onda nema razvijenu kulturu izrazavanja
-
Majstorinho
#13 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Ne spustam se na elsaikovski nivo.Chopper_Horrace wrote:neka, sad si ti gori od njega sa komentarima....dodsuhe temu je "lako" pobrkati ovo je Ronaldinjo tema ne Majstorinjo...elSaik wrote:a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga...Majstorinho wrote:
-
elSaik
#14 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
pa vidim da je u povlaštenom položaju na forumu, vrijeđa svakoga, piše gluposti, stavlja ne prikladne slike... tako da sad želim da vidim jel' to samo on može ili svako...Chopper_Horrace wrote:neka, sad si ti gori od njega sa komentarima....dodsuhe temu je "lako" pobrkati ovo je Ronaldinjo tema ne Majstorinjo...elSaik wrote: a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga...
@retardinho
i nije elSaikovski nivo, nego elSaikov nivo... a kamo sreće da si nam nivou, ne bi te 80% foruma zvalo retardinho...
-
Majstorinho
#15 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Koje su to neprikladne slike?Grb litexa? Šeki,i brena se stidi tebe.elSaik wrote:pa vidim da je u povlaštenom položaju na forumu, vrijeđa svakoga, piše gluposti, stavlja ne prikladne slike... tako da sad želim da vidim jel' to samo on može ili svako...Chopper_Horrace wrote:neka, sad si ti gori od njega sa komentarima....dodsuhe temu je "lako" pobrkati ovo je Ronaldinjo tema ne Majstorinjo...elSaik wrote: a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga...
@retardinho
i nije elSaikovski nivo, nego elSaikov nivo... a kamo sreće da si nam nivou, ne bi te 80% foruma zvalo retardinho...
A retardinho me zovu pojednini manijaci,jer eto,misle da ce me uvrijedit nesto.Ako si primjetio,na ovom forumu ja vas samo prcam u zdrav mozak.Al kulturno.Vi ne znate sta cete vise,pa kazete retardinho.E PA DA SAM RETARDIRAN,NE BI SVAKI MANIJAK SPOMENUO Majstorinha.Retardiran covjek nema sposobnost da handrkne manijake.
-
elSaik
#16 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
stavio si bio nekoliko slika u pokušaju da uvrijediš stochara... jedna od njih je i nosila naziv "stochar rob"...Majstorinho wrote:elSaik wrote: Koje su to neprikladne slike?Grb litexa? Šeki,i brena se stidi tebe.
-
Majstorinho
#17 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Prikladno je,jer na slici je bio štrumf.A to stochar i jeste.Ne vidim sta je tu neprikladno?elSaik wrote:Majstorinho wrote:stavio si bio nekoliko slika u pokušaju da uvrijediš stochara... jedna od njih je i nosila naziv "stochar rob"...elSaik wrote: Koje su to neprikladne slike?Grb litexa? Šeki,i brena se stidi tebe.... za mene je to i više nego neprikladno...
-
elSaik
#20 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s timMajstorinho wrote: A retardinho me zovu pojednini manijaci,jer eto,misle da ce me uvrijedit nesto.Ako si primjetio,na ovom forumu ja vas samo prcam u zdrav mozak.Al kulturno.Vi ne znate sta cete vise,pa kazete retardinho.E PA DA SAM RETARDIRAN,NE BI SVAKI MANIJAK SPOMENUO Majstorinha.Retardiran covjek nema sposobnost da handrkne manijake.
-
Majstorinho
#21 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Mene su roditelji napravili takvim sto sam ja lep,zgodan,facaelSaik wrote:tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s timMajstorinho wrote: A retardinho me zovu pojednini manijaci,jer eto,misle da ce me uvrijedit nesto.Ako si primjetio,na ovom forumu ja vas samo prcam u zdrav mozak.Al kulturno.Vi ne znate sta cete vise,pa kazete retardinho.E PA DA SAM RETARDIRAN,NE BI SVAKI MANIJAK SPOMENUO Majstorinha.Retardiran covjek nema sposobnost da handrkne manijake.
-
elSaik
#22 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
... mašaAllah... a šta je bilo kada si se probudio?Majstorinho wrote:Mene su roditelji napravili takvim sto sam ja lep,zgodan,facaelSaik wrote: tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Majstorinho
#23 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!
Pa pored mene su bile dvije atraktivne maloljetniceelSaik wrote:... mašaAllah... a šta je bilo kada si se probudio?Majstorinho wrote:Mene su roditelji napravili takvim sto sam ja lep,zgodan,facaelSaik wrote: tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()