Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chopper_Horrace

#1 Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Chopper_Horrace »

http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 59543.aspx

ebo ga Ronadinho, nek Mourinha vrati! :x
Majstorinho

#2 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

Chopper_Horrace wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/ronald ... 59543.aspx

Ma daj covjece,sta ti je.Dezinformacije sa indexa...Oni inace pishu nebuloze.
Chopper_Horrace

#3 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Majstorinho wrote:

tako ti je to tebi krivo pa ne zelis vjerovati, meni je ok to pa zelim vjerovati ali opet kazem nek vrne Mourinha:)
Majstorinho

#4 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

Chopper_Horrace wrote:
Majstorinho wrote:

tako ti je to tebi krivo pa ne zelis vjerovati, meni je ok to pa zelim vjerovati ali opet kazem nek vrne Mourinha:)
Nema sta da mi bude krivo,jer znam da je on vezan ugovorom za Barcelonu.A eto oni kazu da chelsea daje oko 80 miliona,a u klauzuli ugovora pise da klub koji zeli da dovede ronaldinha mora da plati 100 miliona.Tako da je ovo dezinformacija.I sam je Ronaldinho rekao da nije pregovarao sa chelseom.Znaci,zbog toga sto ga Rajkard izbaci iz igre on mora da ide negdje drugo?Daj molim te,ne budi smijesan.
LSD

Post by LSD »

Bogami ljudi ovo u vezi ronaldinha moze vrlo lako postati stvarnost...ludi rus ima para ko blata i dovoljno je lud da se izvali 100 miliona za velemajstora fudbala koji i nije u pravoj formi u zadnje vrijeme...sta se tu kuha niko ne zna,ali me nebi iznenadilo da predje u chelsea,para vrti gdje burgija nece.
tromb

Post by tromb »

Šteta,šteta! Al budimo realni, Barca u zadnje vrijeme bolje igra bez njega.
Chopper_Horrace

#7 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Majstorinho wrote:
Chopper_Horrace wrote:
Majstorinho wrote: Ma daj covjece,sta ti je.Dezinformacije sa indexa...Oni inace pishu nebuloze.
Nema sta da mi bude krivo,jer znam da je on vezan ugovorom za Barcelonu.A eto oni kazu da chelsea daje oko 80 miliona,a u klauzuli ugovora pise da klub koji zeli da dovede ronaldinha mora da plati 100 miliona.Tako da je ovo dezinformacija.I sam je Ronaldinho rekao da nije pregovarao sa chelseom.Znaci,zbog toga sto ga Rajkard izbaci iz igre on mora da ide negdje drugo?Daj molim te,ne budi smijesan.

greska...nije bitno jesam li ja smjesan ili ne....ovo ipak nije diskusija gdje nas dvojica raspravljamoj edan o drugom, da takve stvari govorimo...
otiso si pogresnim smjerom u diskusiji.....
elSaik

#8 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by elSaik »

Chopper_Horrace wrote: greska...nije bitno jesam li ja smjesan ili ne....ovo ipak nije diskusija gdje nas dvojica raspravljamoj edan o drugom, da takve stvari govorimo...
ne zna ono drugačije... :roll:
Chopper_Horrace

#9 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

elSaik wrote:
Chopper_Horrace wrote: greska...nije bitno jesam li ja smjesan ili ne....ovo ipak nije diskusija gdje nas dvojica raspravljamoj edan o drugom, da takve stvari govorimo...
ne zna on drugačije... :roll:
onda nema razvijenu kulturu izrazavanja :roll:
Majstorinho

#10 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

Chopper_Horrace wrote:
elSaik wrote:
ne zna on drugačije... :roll:
:roll:
elSaik

#11 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by elSaik »

Majstorinho wrote:
Chopper_Horrace wrote:
elSaik wrote: ne zna on drugačije... :roll:
a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga... :roll:
Chopper_Horrace

#12 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

elSaik wrote:
Majstorinho wrote:
Chopper_Horrace wrote: onda nema razvijenu kulturu izrazavanja :roll:
a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga... :roll:
neka, sad si ti gori od njega sa komentarima....dodsuhe temu je "lako" pobrkati ovo je Ronaldinjo tema ne Majstorinjo...:)
Majstorinho

#13 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

Chopper_Horrace wrote:
elSaik wrote:
Majstorinho wrote: :roll:
neka, sad si ti gori od njega sa komentarima....dodsuhe temu je "lako" pobrkati ovo je Ronaldinjo tema ne Majstorinjo...:)
Ne spustam se na elsaikovski nivo.
elSaik

#14 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by elSaik »

Chopper_Horrace wrote:
elSaik wrote: a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga... :roll:
pa vidim da je u povlaštenom položaju na forumu, vrijeđa svakoga, piše gluposti, stavlja ne prikladne slike... tako da sad želim da vidim jel' to samo on može ili svako...

@retardinho
i nije elSaikovski nivo, nego elSaikov nivo... a kamo sreće da si nam nivou, ne bi te 80% foruma zvalo retardinho... :roll:
Majstorinho

#15 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

elSaik wrote:
Chopper_Horrace wrote:
elSaik wrote: a pri tome je izrazito priglup... ali što je još gore, nije svjestan toga... :roll:
pa vidim da je u povlaštenom položaju na forumu, vrijeđa svakoga, piše gluposti, stavlja ne prikladne slike... tako da sad želim da vidim jel' to samo on može ili svako...

@retardinho
i nije elSaikovski nivo, nego elSaikov nivo... a kamo sreće da si nam nivou, ne bi te 80% foruma zvalo retardinho... :roll:
Koje su to neprikladne slike?Grb litexa? Šeki,i brena se stidi tebe.
A retardinho me zovu pojednini manijaci,jer eto,misle da ce me uvrijedit nesto.Ako si primjetio,na ovom forumu ja vas samo prcam u zdrav mozak.Al kulturno.Vi ne znate sta cete vise,pa kazete retardinho.E PA DA SAM RETARDIRAN,NE BI SVAKI MANIJAK SPOMENUO Majstorinha.Retardiran covjek nema sposobnost da handrkne manijake. :lol:
elSaik

#16 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by elSaik »

Majstorinho wrote:
elSaik wrote: Koje su to neprikladne slike?Grb litexa? Šeki,i brena se stidi tebe.
stavio si bio nekoliko slika u pokušaju da uvrijediš stochara... jedna od njih je i nosila naziv "stochar rob"... :roll: ... za mene je to i više nego neprikladno...
Majstorinho

#17 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

elSaik wrote:
Majstorinho wrote:
elSaik wrote: Koje su to neprikladne slike?Grb litexa? Šeki,i brena se stidi tebe.
stavio si bio nekoliko slika u pokušaju da uvrijediš stochara... jedna od njih je i nosila naziv "stochar rob"... :roll: ... za mene je to i više nego neprikladno...
Prikladno je,jer na slici je bio štrumf.A to stochar i jeste.Ne vidim sta je tu neprikladno?
vatana

Post by vatana »

Pa vi svaku temu morate usrat.

Ima li ovih moderatora, sta rade oni?
xon_sa

Post by xon_sa »

Retardinho i kultura :lol: :lol: :lol:
elSaik

#20 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by elSaik »

Majstorinho wrote: A retardinho me zovu pojednini manijaci,jer eto,misle da ce me uvrijedit nesto.Ako si primjetio,na ovom forumu ja vas samo prcam u zdrav mozak.Al kulturno.Vi ne znate sta cete vise,pa kazete retardinho.E PA DA SAM RETARDIRAN,NE BI SVAKI MANIJAK SPOMENUO Majstorinha.Retardiran covjek nema sposobnost da handrkne manijake. :lol:
tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s tim :oops:
Majstorinho

#21 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

elSaik wrote:
Majstorinho wrote: A retardinho me zovu pojednini manijaci,jer eto,misle da ce me uvrijedit nesto.Ako si primjetio,na ovom forumu ja vas samo prcam u zdrav mozak.Al kulturno.Vi ne znate sta cete vise,pa kazete retardinho.E PA DA SAM RETARDIRAN,NE BI SVAKI MANIJAK SPOMENUO Majstorinha.Retardiran covjek nema sposobnost da handrkne manijake. :lol:
tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s tim :oops:
Mene su roditelji napravili takvim sto sam ja lep,zgodan,faca 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
elSaik

#22 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by elSaik »

Majstorinho wrote:
elSaik wrote: tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s tim :oops:
Mene su roditelji napravili takvim sto sam ja lep,zgodan,faca 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
... mašaAllah... a šta je bilo kada si se probudio? :oops:
Majstorinho

#23 Re: Ronaldinho ipak u Chelsea-ju!

Post by Majstorinho »

elSaik wrote:
Majstorinho wrote:
elSaik wrote: tebe se roditelji dovoljno uvrijedili što te takvog napraviše, sve ostale uvrede koje ćeš dobiti u daljnjem životu nisu ništa u poređenju s tim :oops:
... mašaAllah... a šta je bilo kada si se probudio? :oops:
Pa pored mene su bile dvije atraktivne maloljetnice 8-)
vatana

Post by vatana »

Jah! I sta nam bi sa Retardinjom, hocel u Ćelsi ili ne?
Post Reply