Romantika ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#601 Re: Romantika ...

Post by MedenoSrce »

Great Cornholio wrote:
Pa zar hodže ne prave zapise kad hoćeš da neko "poludi" za tobom zato što si ti poludio za njim/njom - pa ako to nije romantično , ja ne znam šta je :? :lol:
Hvala eto tom istom Bogu kojeg spominjes pa nemamo ista mjerila za romantiku.
Nije mi se desilo da mi je ljubav neuzvracena a i to o cemu ti govoris mi ima vise veze sa mentalnom bolescu nego sa zivotom.

A za tog u Moluhama mogu samo rijet: Djaba mu sve kad je hodza :mrgreen:
"Volim te - i samo zato što volim uradit ću ono ŠTO JA ŽELIM, a ti, pošto ja tebe volim, uživaj u tome"
ova mi je genijalna :lol:
sha_ba

#602 Re: Romantika ...

Post by sha_ba »

Great Cornholio wrote:
sha_ba wrote:poluditi od ljubavi za hodzom je romanticno :lol: :lol: :lol:
Da vidiš kakav je hodža u džamiji u Moluhama, nema te koja ne bi za njim poludila, hem mlad, hem lijep ko glumac, hem učevan, hem vozi audi A6 :D :lol:
ja sam odavno cula da romanticni mladici voze audi A6... sad sam 100% uvjerena u to :lol: :lol:

@eluna draga, nasiroko to ti... opusti se bona :D gledaj gore romantike :mrgreen:
Great Cornholio

#603 Re: Romantika ...

Post by Great Cornholio »

sha_ba wrote:
Great Cornholio wrote:
sha_ba wrote:poluditi od ljubavi za hodzom je romanticno :lol: :lol: :lol:
Da vidiš kakav je hodža u džamiji u Moluhama, nema te koja ne bi za njim poludila, hem mlad, hem lijep ko glumac, hem učevan, hem vozi audi A6 :D :lol:
ja sam odavno cula da romanticni mladici voze audi A6... sad sam 100% uvjerena u to :lol: :lol:

@eluna draga, nasiroko to ti... opusti se bona :D gledaj gore romantike :mrgreen:
Najromatičniji su oni koji voze audi A8, kvalitet i kvantitet romatičnih sposobnosti povećava s srazmjerno sa brojem koji stoji iza tog A, najneromatičniji su oni koji voze audi A3, malo više romantični su oni koji voze audi A4 , pa onda ide A5, A6... :lol:

Neka ba, svako ima pravo da bude romantičan na način na koji to želi, a i u pametnom pričanju ima romantike :)
sha_ba

#604 Re: Romantika ...

Post by sha_ba »

Neka ba, svako ima pravo da bude romantičan na način na koji to želi, a i u pametnom pričanju ima romantike :)[/quote]

opet moram da se slozim :)
Great Cornholio

#605 Re: Romantika ...

MedenoSrce wrote:
A za tog u Moluhama mogu samo rijet: Djaba mu sve kad je hodza :mrgreen:
Ma on ti nije baš ovaj klasični hodža, on poslije dženaze frkne ono s glave i onaj crni šlafruk sa sebe, sjedne u audi A6, metne naočale sunčane 8-) pusti " Born to be willd" i ode u grad na pivu, i to ne bilo kakvu pivu, hajneken samo 8-)
Kaže da je pije onaj hadžijski hajneken, onaj brezalkoholni, al' kako cirkuza poslije njega mogo bio čovjek svašta posumnjat :-? :lol:
MedenoSrce

#606 Re: Romantika ...

Post by MedenoSrce »

Znaci kod njega vrijede ona slusaj sta hodza govori a ne sta radi :mrgreen:
Great Cornholio

#607 Re: Romantika ...

sha_ba wrote:
opet moram da se slozim :)
I ja tako često kažem, rekoh bolje da se ja složim nego da me neko drugi složi :lol:

Bog me ubio ako znam šta ću ja na ovoj temi :? :D , ja sa svojim romantičnim pričama nisam imao puno uspijeha, krsteći se su bježale kad sam romatično pričo 8-) :lol: al' vala i danas smatram da ne treba odustajati od nekog koga voliš svim svojim bićem, dok se taj/ta, ne uda/oženi, al' bolje da joj/mu to ne govorite, jer može pomisliti da si lud/luda, a vala niko nije toliki mazohista da se u budalu zaljubi :D

Eto da znate da ja i danas čekam jednu da se uda, i dok se ona ne uda, džaba je svima ostalim da mi pričaju romatično, pored nje nemaju nikakve šanse. Imam lud da nisam papir :lol:
Great Cornholio

#608 Re: Romantika ...

MedenoSrce wrote:Znaci kod njega vrijede ona slusaj sta hodza govori a ne sta radi :mrgreen:
Boga mi, mislim da griješiš, možda ti se takva prilika više nikada neće pružiti :D

Odoh ja odavde, ovdje sve puno islamofoba :lol:
sha_ba

#609 Re: Romantika ...

Post by sha_ba »

MedenoSrce wrote:Znaci kod njega vrijede ona slusaj sta hodza govori a ne sta radi :mrgreen:
slusaj sta govori i gledaj sta TI radi u audiju, cini mi se da vrijedi kod njega :lol:

:mrgreen:
Dragaaa

#610 Re: Romantika ...

Post by Dragaaa »

Najromatičniji su oni koji voze audi A8, kvalitet i kvantitet romatičnih sposobnosti povećava s srazmjerno sa brojem koji stoji iza tog A, najneromatičniji su oni koji voze audi A3, malo više romantični su oni koji voze audi A4 , pa onda ide A5, A6... :lol:

Haha, i smiješno, i tužno, i što je najgore, sve više istinito.
MedenoSrce

#611 Re: Romantika ...

Post by MedenoSrce »

A i ta narodna auta nikada mi nisu bila medju omiljenim ... a vjerovatno mi se i animozitet stvorio zbog profila ljudi koji ga voze kod nas
Saian

#612 Re: Romantika ...

Post by Saian »

MedenoSrce wrote:Sve dok nesto radis ocekujuci zahvalnost od tog posla nema nista, ja ako pravim atmosferu pravim je zbog sebe, ako obratim paznju na sitnice, ako pazim tu osobu radim to zbog sebe jer mene to cini sretnom
da desi se da nekad pomislim kako ja mogu a njemu nije ni palo na pamet ali me brzo prodje
zer gut, ovo sam neki dan pokusao objasniti, ali ne znam koliko sam uspio :D, ako nekom nesto nudis, za nekog nesto pravis, spremas, kuhas, sredjujes, kupujes, tuches se, stitish ga/ju, radis to po vlastitom izboru, sve to radis jer zelis, da ne kazem da ne mozes da ne uradis, kako ono ide, mnijem da je hadis, kad dajes daji da ti lijeva ruka ne zna sta desna ruka daje, ne razmisljaj o tome da si dao nekom nesto, dao si jer nisi mogao drugacije i tu bi sve trebalo da zavrsi
Saian

#613 Re: Romantika ...

Post by Saian »

a evo vidim i u neke religijske priche ste usli pa je ova paradigma s rukama i davanjem jos prikladnija :oops:
SultanSuljke

#614 Re: Romantika ...

Post by SultanSuljke »

MedenoSrce wrote:A i ta narodna auta nikada mi nisu bila medju omiljenim ... a vjerovatno mi se i animozitet stvorio zbog profila ljudi koji ga voze kod nas

:lol: :thumbup: respekt !
Great Cornholio

#615 Re: Romantika ...

MedenoSrce wrote:A i ta narodna auta nikada mi nisu bila medju omiljenim ... a vjerovatno mi se i animozitet stvorio zbog profila ljudi koji ga voze kod nas
Izaš'o jedan moj jaran prvi put s nekom curom, sjeli u neki kafić, naručili što su naručili, počeli neku neobaveznu priču, a ona njega poslije par rečenica direktno upita " Šta voziš?".
On je na to pitanje odgovorio na način da je pozvao konobara, platio mu ono što su naručili, a nije im to ni donio, a njoj rekao "'ajd ćao, više sreće s nekim drugim, ja mislim da mi nismo jedno za drugo" i otišao.
I ovo je romantično, još kad se zna da je taj moj jaran tada vozio golfa trojku, a devedesetih su i dvojke bile "auto", tad je ova priča još romantičnija :D
MedenoSrce

#616 Re: Romantika ...

Post by MedenoSrce »

Znas sta bi bilo romanticno: da je jedno ponijelo dekicu, jedno flasu vina ili po pivu prosetali do vilsonovog, rasirili tu dekicu pa par sati kontemplirali o smislu zivota, par sati se gledali a ako je zima da mogu se zagrnuti dekicom i sjesti na klupu.
A to sto si ti napisao nema puno veze sa romantikom ali mnogo govori o tvojim frustracijama.
Eborg

#617 Re: Romantika ...

Post by Eborg »

Eno sad. :-)
sha_ba

#618 Re: Romantika ...

Post by sha_ba »

:lol: :lol:
alchak.ba

#619 Re: Romantika ...

Post by alchak.ba »

Niste romanticni
sha_ba

#620 Re: Romantika ...

Post by sha_ba »

alchak.ba wrote:Niste romanticni
dovoljno je sto si ti
:mrgreen: :mrgreen:
Great Cornholio

#621 Re: Romantika ...

MedenoSrce wrote:Znas sta bi bilo romanticno: da je jedno ponijelo dekicu, jedno flasu vina ili po pivu prosetali do vilsonovog, rasirili tu dekicu pa par sati kontemplirali o smislu zivota, par sati se gledali a ako je zima da mogu se zagrnuti dekicom i sjesti na klupu.
A to sto si ti napisao nema puno veze sa romantikom ali mnogo govori o tvojim frustracijama.
Pivo i vino mi nisu romantični, a naći nekog kome je duhovno važnije od materijalnog je danas teško naći,teško je naći nekoga kome je važnije kakav si čovjek a ne šta imaš, ali nije i nemoguće, e kad se nađu dvoje takvih, a još se i zaljube jedno u drugo, e to je romantično.

Ono što Savle kaže o Pavlu, više govori o Savlu nego o Pavlu ;-)
MedenoSrce

#622 Re: Romantika ...

Post by MedenoSrce »

Great Cornholio wrote: Ono što Savle kaže o Pavlu, više govori o Savlu nego o Pavlu ;-)
Savle ovdje ono sto govori - misli i ne stide se sebe ;-)
Svasta je nesto, ne danas nego uvijek bilo, tesko. Tvoj prijatelj mozda naredni put, umjesto sto bude gledao u gole noge ili dekolte (samo da napomenem da ja potpuno odobravam i jedno i drugo za razliku od GC) malo poslusa i razmisli da li ce imati kakvih zajednickih tema na tom prvom izlasku.
sha_ba

#623 Re: Romantika ...

Post by sha_ba »

Pivo i vino mi nisu romantični [/quote]

samo rakija!!!!
:mrgreen: :mrgreen:
Great Cornholio

#624 Re: Romantika ...

MedenoSrce wrote:
Great Cornholio wrote: Ono što Savle kaže o Pavlu, više govori o Savlu nego o Pavlu ;-)
Savle ovdje ono sto govori - misli i ne stide se sebe ;-)
Svasta je nesto, ne danas nego uvijek bilo, tesko. Tvoj prijatelj mozda naredni put, umjesto sto bude gledao u gole noge ili dekolte (samo da napomenem da ja potpuno odobravam i jedno i drugo za razliku od GC) malo poslusa i razmisli da li ce imati kakvih zajednickih tema na tom prvom izlasku.
Možda si u pravu, možda je cura bila uplašena pa nije znala šta priča, 'oće to kad te trama ufati, a možda je automehaničar , zna da muške interesuje priča o autima, pa htjela da ga očara svojim znanjem :D

Ma zna on ba na čem' nebo stoji, nije njemu problem da priča o čemu god hoćeš, al' o autima ne zna ništa, osim da vozi, možda je zato pobjegao, strah ga bilo da se da se ne provali :-? :D

A možda je fakat pogriješio, možda je cura fakat bila zbunjena, a on živac, pogotovo kad pomisli da je neka sponzoruša, imao s njima par loših iskustava.
Great Cornholio

#625 Re: Romantika ...

sha_ba wrote:Pivo i vino mi nisu romantični
samo rakija!!!!
:mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Sad ćemo mi u EU, sad će sve kazane konfiskovati :evil: :D
Post Reply