Romantika ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ma.Le.Na

#151 Re: Romantika ...

Post by Ma.Le.Na »

koga pitas :lol: :lol:
nije valjda mene :? :D

ako je mene ne smijem ti nista rIjet :lol: :D
JThomas

#152 Re: Romantika ...

Post by JThomas »

ma ovaj što mjesec dana ne kupuje čokoladu...
Ma.Le.Na

#153 Re: Romantika ...

Post by Ma.Le.Na »

mozda je drzi na dijeti :? :lol: :lol: :D

salu na stranu....i ja sam nepopravljivi romantiK :D
uf kako ja volim te gluposti holivudske :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Lakat Jebić

#154 Re: Romantika ...

Post by Lakat Jebić »

ma romantika je karna, ne isplati se :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#155 Re: Romantika ...

Post by ladyblue18 »

Lakat Jebić wrote:ma romantika je karna, ne isplati se :D
Skonto, a? :oops: :mrgreen:
Lakat Jebić

#156 Re: Romantika ...

Post by Lakat Jebić »

ladyblue18 wrote:
Lakat Jebić wrote:ma romantika je karna, ne isplati se :D
Skonto, a? :oops: :mrgreen:
ma treba se samo zajebavat :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#157 Re: Romantika ...

Post by ladyblue18 »

Lakat Jebić wrote: ma treba se samo zajebavat :D
:lol: zasluzio si jednu kafu bar, ako nista, za ovo otkrice :razz: :lol:
Mr. Brightside

#158 Re: Romantika ...

Post by Mr. Brightside »

Not My Idea wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote: Vi volite one drvosječe što količinu emocija iskazuju u Njutnima primjenjujući treći zakon istog lafa.

Čitajući ovu temu nekako mi izaziva ngon na povraćanje, svaka jebena definicija romantike je slika nekog blijedog hollywoodskog ispljuvka. Bem ti Šeherzadu.
Ghost_Rider_XXX wrote:Ma žene bi u većini slučajeva, da im muškarac bude ko transformers. Kad treba da je Rambo (I, II, III a Boga mi i IV) sa primjesama Brucea Willisa i Brucea Waynea, i prstohvatom Seagala, kad joj se prohtje da je k'o Banderas... mogu ovako do ujutro, al mi dosadilo.

Zajebi ne ide to tako. I mi bi htjeli onu poznatu 3u1 ( nije nesscafe), al nejma, stoga hajmo malo bit realni.
Ghost_Rider_XXX wrote:
Ma daj molim te, iz svega pročitanog, ovdje se da zaključiti da je romantično muško, ono koje se izdresira da radi stvari koje žena voli i ne radi stvari koje ona ne voli.
90% posto žena pokušava da prevaspita muškarca i živi po krilatici: " Kerovi se vole, muškarci dresiraju".
:-)
ti si ocito bio preromantican al neko to nije cijenio i sad ti krivo sto je to bilo uzalud. cinizam, pretjerivanje i nerealno razmisljanje mi nije tipicno za tebe. bas zvucis povrijedjen i ljut.
kazem tobejarabi na svaki njegov post :roll: :lol:
Jack Be Nimble

#159 Re: Romantika ...

Post by Jack Be Nimble »

Ja sam romantican :D. Volim da vidim osmjeh na njenom licu kada je iznenadim necim ljepim. Ipak ne laje kuca zbog sela.
cucamonga

#160 Re: Romantika ...

Post by cucamonga »

maloprije mi je bilo romanticno - poljana kozna sjedista zaljepljena guza tina tarner noc u magli do koljena - uspio sam izdrzat sat i po + sam im'o protuzracnu odbranu....

ne znam samo kako cu zeni objasnit blatnjave gume :evil: :mrgreen:

nemojte me nista pitat.
Ujedam

#161 Re: Romantika ...

Post by Ujedam »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Ujedam wrote:Ako takav i jedan postoji, nek'mi se javi da me ženi. :D
Kakvog ti tražiš za udaje? Onaj što čokoladu kupuje na mjesečnoj bazi ili tebi treba češće?
oplakah :D vi kontate kupite čokoladu i osvojili ste svijet, možete vi i bolje, kreativno nešto uraditi, a ne potrošiti marke, samo treba malo više volje :D
cucamonga

#162 Re: Romantika ...

Post by cucamonga »

Ujedam wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
Ujedam wrote:Ako takav i jedan postoji, nek'mi se javi da me ženi. :D
Kakvog ti tražiš za udaje? Onaj što čokoladu kupuje na mjesečnoj bazi ili tebi treba češće?
oplakah :D vi kontate kupite čokoladu i osvojili ste svijet, možete vi i bolje, kreativno nešto uraditi, a ne potrošiti marke, samo treba malo više volje :D
naravno treba malo vise maraka potrosit i malo vise volje imat u znanju kako ih potrosit 8-)
Jack Be Nimble

#163 Re: Romantika ...

Post by Jack Be Nimble »

Ujedam wrote: oplakah :D vi kontate kupite čokoladu i osvojili ste svijet, možete vi i bolje, kreativno nešto uraditi, a ne potrošiti marke, samo treba malo više volje :D
Napravite svoju cokoladu i ako moze u obliku naprimjer srca ili njoj drage zivotinje. Nema veze ako ce biti okus soli/gorcine i oblik izgledati na sve sem srca, vazan je trud. Naravno u dzepu imaj spremnog bananku ako nista drugo.
amy-ra

#164 Re: Romantika ...

Post by amy-ra »

romatična.. jako...

romatnika nije kad ON nešto osmisli pa provede u djelo.. romantika nije kad te iznenadi, pa ti padnes na...leđa. romantika nije ni kad te rasplače pažnjom.. jer za sve to ne moraš biti romantičan.. moraš biti zaljubljen.. a t je već nešto drugo..

romantičan/romantična si kad primijetiš zlatne jesenje boje i znaš da uživš u njima.. romatična si kad satima sjediš pored rijeke u tišini..i uživaš.. ko je to probao, zna da tišina živi na rijeci.. romantična si kada kroz prozor sobe gledaš pahulje koje se spuštaju pored ulične lape..i brojiš ih.. kada boje imaju ime... kad... kad žmiriš više nego gledaš.... ne znam.. tako nekako ja to sve vidim... voljela bih da nisam takva.. jer.. u oblacima žive samo snovi....
cucamonga

#165 Re: Romantika ...

Post by cucamonga »

trazim povoljno romanticnu maserku

sifra - jebu me (u) ledja
fatamorgana

#166 Re: Romantika ...

Post by fatamorgana »

amy-ra wrote:romatična.. jako...

romatnika nije kad ON nešto osmisli pa provede u djelo.. romantika nije kad te iznenadi, pa ti padnes na...leđa. romantika nije ni kad te rasplače pažnjom.. jer za sve to ne moraš biti romantičan.. moraš biti zaljubljen.. a t je već nešto drugo..

romantičan/romantična si kad primijetiš zlatne jesenje boje i znaš da uživš u njima.. romatična si kad satima sjediš pored rijeke u tišini..i uživaš.. ko je to probao, zna da tišina živi na rijeci.. romantična si kada kroz prozor sobe gledaš pahulje koje se spuštaju pored ulične lape..i brojiš ih.. kada boje imaju ime... kad... kad žmiriš više nego gledaš.... ne znam.. tako nekako ja to sve vidim... voljela bih da nisam takva.. jer.. u oblacima žive samo snovi....
Evo ti onda jedna haiku poezija:

Kako sjajne zvijezde!
Kako su visoko!
Kakvo prostranstvo!
cucamonga

#167 Re: Romantika ...

Post by cucamonga »

fatamorgana wrote:
amy-ra wrote:romatična.. jako...

Evo ti onda jedna haiku poezija:

Kako sjajne zvijezde!
Kako su visoko!
Kakvo prostranstvo!
kad bi haplicir'o tu poeziju na prosjecnu bosnagerlu - bila bi haj-u-ku poezija :mrgreen:
fatamorgana

#168 Re: Romantika ...

Post by fatamorgana »

Jok ba, ispo bi kulturan, ;-)
trcicu trceci

#169 Re: Romantika ...

Post by trcicu trceci »

ili jesi, ili nisi :run: ćao
Ujedam

#170 Re: Romantika ...

Post by Ujedam »

Kakvog ti tražiš za udaje? Onaj što čokoladu kupuje na mjesečnoj bazi ili tebi treba češće?[/quote]

oplakah :D vi kontate kupite čokoladu i osvojili ste svijet, možete vi i bolje, kreativno nešto uraditi, a ne potrošiti marke, samo treba malo više volje :D[/quote]

naravno treba malo vise maraka potrosit i malo vise volje imat u znanju kako ih potrosit 8-)[/quote]

Ne moraš ti ili bilo ko drugi potrošiti ni feninga, ako si imalo kreativan. Možeš napraviti nešto kod kuće od papira, boja.. sve je stvar volje. Ti si opsjednut parama. Ne zanima nas samo novac, ima nešto i u zlatu i nekretninama. :D
*zena21

#171 Re: Romantika ...

Post by *zena21 »

dječak sa šibicama wrote:
veze s vezom wrote:Ne vjerujem da mozes biti romantican ako nemas odredjene osjecaje prema nekoj osobi.

Ali ima nas svakakvih.. :)
Mozes, pospes ruzine latice po krevetu :D

ma bjez ba.. valja to poslije pospremati :lol: :lol: :lol:
Zelena Carapa

#172 Re: Romantika ...

Post by Zelena Carapa »

Nakon visesedmicnog navaljivanja da izadjemo zajedno i mog konstantnog odbijanja (par mjeseci ranije izasla iz znacajne veze) zove on mene ujutro na mobitel, radni dan, ja na poslu. Kaze "Hajmo na dorucak kad neces ni na kafu, ni na sok, ni na veceru". Kazem ja "ne mogu, na poslu sam, nemam vremena za pauzu :)", "valjda doruckujes i kad si na poslu", "doruckujem ali ne izlazim, nemam kad :)" (lazem naravno), "dobro, sta ces za dorucak ja cu ti donijeti", "nema potrebe, ja doruckujem sa kolegicama", "dobro, pitaj kolegice sta ce one doruckovati", "ima ih puno, ne da mi se..", "koliko ih ima?" ja bubnem "25", on "dobro. "cujemo se malena", haj rekoh konacno ga se rijesih :D

Proslo sat vremena, zovu s recepcije, doslo 25 velikih kapricoza na recepciju...na moje ime. Ja zijan. :D Ali me uspio nasmijati..Kad su pice dostavljene, zove opet "Jesi mi se naruckala, ja ne volim da si mi gladna" i haj ne izadji :D.

Izasla, vrlo zabavan i intezivan period mog zivota - medjutim ljubav se nije desila (bar ne s moje strane) pa nismo bas dugo trajali. Ali uvijek se nasmijem kad ga se sjetim. Imao je takvih bisera puno. Da, da neki ga nisu navodili na toliki trosak :D
male_okice

#173 Re: Romantika ...

Post by male_okice »

joj ne znam...cini mi se da moj dragi i ja nismo bas romanticni...ali sta znaci tacno romantika: ono sve iz USA filmova kocije princevi i sl gluposti? Ja budem srecna kad on ode do grada kupiti nesto i vrati se sa kesom gumenih bombona samo za mene :D
Zelena Carapa

#174 Re: Romantika ...

Post by Zelena Carapa »

male_okice wrote:joj ne znam...cini mi se da moj dragi i ja nismo bas romanticni...ali sta znaci tacno romantika: ono sve iz USA filmova kocije princevi i sl gluposti? Ja budem srecna kad on ode do grada kupiti nesto i vrati se sa kesom gumenih bombona samo za mene :D
pa kud ce ljepse. Ma kad nekog volis i on voli tebe i fino se pazite pa sve moze biti romanticno, bas sve. Setnja po snijegu. Setnja po kisi. Vruce kifle. Kupovina na buvljaku. Sve. :)
Samprotivsviju

#175 Re: Romantika ...

Post by Samprotivsviju »

Zelena Carapa wrote:Nakon visesedmicnog navaljivanja da izadjemo zajedno i mog konstantnog odbijanja (par mjeseci ranije izasla iz znacajne veze) zove on mene ujutro na mobitel, radni dan, ja na poslu. Kaze "Hajmo na dorucak kad neces ni na kafu, ni na sok, ni na veceru". Kazem ja "ne mogu, na poslu sam, nemam vremena za pauzu :)", "valjda doruckujes i kad si na poslu", "doruckujem ali ne izlazim, nemam kad :)" (lazem naravno), "dobro, sta ces za dorucak ja cu ti donijeti", "nema potrebe, ja doruckujem sa kolegicama", "dobro, pitaj kolegice sta ce one doruckovati", "ima ih puno, ne da mi se..", "koliko ih ima?" ja bubnem "25", on "dobro. "cujemo se malena", haj rekoh konacno ga se rijesih :D

Proslo sat vremena, zovu s recepcije, doslo 25 velikih kapricoza na recepciju...na moje ime. Ja zijan. :D Ali me uspio nasmijati..Kad su pice dostavljene, zove opet "Jesi mi se naruckala, ja ne volim da si mi gladna" i haj ne izadji :D.

Izasla, vrlo zabavan i intezivan period mog zivota - medjutim ljubav se nije desila (bar ne s moje strane) pa nismo bas dugo trajali. Ali uvijek se nasmijem kad ga se sjetim. Imao je takvih bisera puno. Da, da neki ga nisu navodili na toliki trosak :D
Znaci nekad ni ovo nije dovoljno :shock:
Post Reply