Sjetite se scene iz filma Dom za vjesanje i onoga apsolutno romanticno
Romantika
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dzampin dzek fles
Romantika nije svijece i vino, to je uglavnom za neromanticne ljude...
-
mačak u čizmama
Kad se vec pomenuse momenti romantike i na filmu,
ne mogu da se ne sjetim scena iz filma Život je čudo,
u kojoj glavni akteri lete na krevetu kroz pejzaz, ili vode ljubav u sijenu
ne mogu da se ne sjetim scena iz filma Život je čudo,
u kojoj glavni akteri lete na krevetu kroz pejzaz, ili vode ljubav u sijenu
- manijak1
- manijak1
-
FortunaBela
Oh, Mane, romantiko moja....manijak1 wrote:![]()
Šaka
u glavu
nije romantična ali mnoge ( pa i mene ) zadilemizira
da je Batina produkt dženeta i raja
- manijak1
Međutim .............da li je šaka uvijek neočekivana ?
-
Stari
Oduvijek sam bio sklon romantici...to me sad pod stare dane jos vise proganja...recimo ja bih vratio nazad sve vozove sa parnim masinama samo zbog onog prizora kad moja draga izranja iz oblaka pare (proizvedene u lokomotivi ) na peronu zeljeznickog kolodvora. Al vele da nemere ...ti vozovi nisu u skladu sa konvencijama o zastiti i ocuvanju prirodnog okolisa. 
-
FortunaBela
Ovo je fino rečeno....Stari wrote:Oduvijek sam bio sklon romantici...to me sad pod stare dane jos vise proganja...recimo ja bih vratio nazad sve vozove sa parnim masinama samo zbog onog prizora kad moja draga izranja iz oblaka pare (proizvedene u lokomotivi ) na peronu zeljeznickog kolodvora. Al vele da nemere ...ti vozovi nisu u skladu sa konvencijama o zastiti i ocuvanju prirodnog okolisa.
- anais_nin
ja sam PITALA "saka u glavu"?manijak1 wrote:Ti si kazala šaka u glavu
a ja samo pokušao reći
da je dilema šta je uopšte romantika
nekome u životu
.
Međutim .............da li je šaka uvijek neočekivana ?![]()
-
Stari
I uzivo .... onomad kad mi je bio odobren prvi izlazak za posjetu...u VP5585/3...makar danas sam svjestan poteskoca koje vi mladji imate u vasim pokusajima da povjerujete u takve price nas ...mumificiranih metuzalema.alek wrote:i vidjeno milion puta u filmovima
A danas u filmovima ...scena u stilu...diesel lokomotiva i masinovodja je turira i vergla ...al nidje pare ...nidje oblaka ...samo crni dim ...khm... khm... khm.
-
silentbob
preporucujem "The song remains the same" video (Led Zeppelin)....
ima jedan filmic koji prati pjesmu (jebiga ne mogu se sjetit sad koju) i ono vitez na konju,dvorac,mlada djeva zarobljena u kuli,on je oslobodi...dobar fol...romanticno
ima jedan filmic koji prati pjesmu (jebiga ne mogu se sjetit sad koju) i ono vitez na konju,dvorac,mlada djeva zarobljena u kuli,on je oslobodi...dobar fol...romanticno
- manijak1
Stari ..........jel nakon te pare slijedila romantika od nosanja kofera , torbi i tako tih .......sitnica što te čine gentlemanom
a poslije neko to sa strane naziva budalarenjem ? 
-
silentbob
ima i ova: on nabildan,kockasta zurka..crni BMW..pjeva Ceca (moze i Karleusa)..on-"hajmo se provozat'..ona-"necu hahaha"..on- "hajde ba necu ti nista"..ona- "pa dje cemo hahah"..on-"pa na Bazene,cuj dje cemo" etc.,etc...............e to ti je romantika danasStari wrote:I uzivo .... onomad kad mi je bio odobren prvi izlazak za posjetu...u VP5585/3...makar danas sam svjestan poteskoca koje vi mladji imate u vasim pokusajima da povjerujete u takve price nas ...mumificiranih metuzalema.alek wrote:i vidjeno milion puta u filmovima
A danas u filmovima ...scena u stilu...diesel lokomotiva i masinovodja je turira i vergla ...al nidje pare ...nidje oblaka ...samo crni dim ...khm... khm... khm.
-
Stari
Nije.... imala je na sebi blijedo- zelenkastu vojnu jaknu kakvu smo mi iz tog doba zvali "dzeparica" ili "vijetnamka" ... otprilike onakvu kakvu su imali americki vojnici u ratu u juznom Vijetnamu...i sinteticku majicu sa rollo kragnom koju smo tad zvali dolcevita ...farmerice sa sirokim trapezom SUPR RIFLE direktno iz Trsta...i za njena ramena pretesku koznu tasnu ...i tenisice iz Shangaja , bijele , duboke...naocale a la Lenon sa ogromnom dioptrijom
Ha sta velis...?
Ha sta velis...?
-
Stari
Ama nije bilo nikakvog kofera ...ja sam bio u vojakliji...a moja bivsa draga me je dosla posjetiti...a to sto sam bio u vojakliji ...se danas mozda sa pravom naziva budalarenjem ....manijak1 wrote:Stari ..........jel nakon te pare slijedila romantika od nosanja kofera , torbi i tako tih .......sitnica što te čine gentlemanoma poslije neko to sa strane naziva budalarenjem ?
- manijak1
Pa kontam da si joj ti priređivao romantične večereStari wrote:Nije.... imala je na sebi blijedo- zelenkastu vojnu jaknu kakvu smo mi iz tog doba zvali "dzeparica" ili "vijetnamka" ... otprilike onakvu kakvu su imali americki vojnici u ratu u juznom Vijetnamu...i sinteticku majicu sa rollo kragnom koju smo tad zvali dolcevita ...farmerice sa sirokim trapezom SUPR RIFLE direktno iz Trsta...i za njena ramena pretesku koznu tasnu ...i tenisice iz Shangaja , bijele , duboke...naocale a la Lenon sa ogromnom dioptrijom
Ha sta velis...?