Romantika

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Da li ste romanticni?

Okle mene s tim?
0
No votes
Svake prestupne...
0
No votes
Trudim se
2
15%
Jesam samo kad me ljubav pravo zdrma
8
62%
Pa ja sam izmislila/o romantiku :)
2
15%
Sta te briga!
1
8%

Total votes: 13

dzampin dzek fles

Post by dzampin dzek fles »

Romantika nije svijece i vino, to je uglavnom za neromanticne ljude...

Sjetite se scene iz filma Dom za vjesanje i onoga apsolutno romanticno :zjev:
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

Kad se vec pomenuse momenti romantike i na filmu,
ne mogu da se ne sjetim scena iz filma Život je čudo,
u kojoj glavni akteri lete na krevetu kroz pejzaz, ili vode ljubav u sijenu :zjev:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Romantika je danas kliše :oops: :D da ne kažem kalup za naivne :oops: .......sve neočekivano je romantično izuzev :oops: prirodnih i socijalnih katastrofa :oops: .
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote::oops: Romantika je danas kliše :oops: :D da ne kažem kalup za naivne :oops: .......sve neočekivano je romantično izuzev :oops: prirodnih i socijalnih katastrofa :oops: .
i saka u glavu? :lol: :D
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
manijak1 wrote::oops: Romantika je danas kliše :oops: :D da ne kažem kalup za naivne :oops: .......sve neočekivano je romantično izuzev :oops: prirodnih i socijalnih katastrofa :oops: .
pa ako je od srca :lol: :lol: sto da ne :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Šaka :oops: u glavu :oops: nije romantična ali mnoge ( pa i mene ) zadilemizira :D da je Batina produkt dženeta i raja :oops:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

manijak1 wrote::oops: :D Šaka :oops: u glavu :oops: nije romantična ali mnoge ( pa i mene ) zadilemizira :D da je Batina produkt dženeta i raja :oops:
Oh, Mane, romantiko moja.... :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote::oops: :D Šaka :oops: u glavu :oops: nije romantična ali mnoge ( pa i mene ) zadilemizira :D da je Batina produkt dženeta i raja :oops:
takvoj "romantici" daleko moja kuca bila :roll: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ti si kazala šaka u glavu :oops: a ja samo pokušao reći :oops: da je dilema šta je uopšte romantika :oops: nekome u životu :oops: .
Međutim .............da li je šaka uvijek neočekivana ? :D :D
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:

lkazem ja sve se okrenulo :lol:
Stari

Post by Stari »

Oduvijek sam bio sklon romantici...to me sad pod stare dane jos vise proganja...recimo ja bih vratio nazad sve vozove sa parnim masinama samo zbog onog prizora kad moja draga izranja iz oblaka pare (proizvedene u lokomotivi ) na peronu zeljeznickog kolodvora. Al vele da nemere ...ti vozovi nisu u skladu sa konvencijama o zastiti i ocuvanju prirodnog okolisa. :(
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Stari wrote:Oduvijek sam bio sklon romantici...to me sad pod stare dane jos vise proganja...recimo ja bih vratio nazad sve vozove sa parnim masinama samo zbog onog prizora kad moja draga izranja iz oblaka pare (proizvedene u lokomotivi ) na peronu zeljeznickog kolodvora. Al vele da nemere ...ti vozovi nisu u skladu sa konvencijama o zastiti i ocuvanju prirodnog okolisa. :(
Ovo je fino rečeno.... :)
alek

Post by alek »

i vidjeno milion puta u filmovima :D
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote::oops: Ti si kazala šaka u glavu :oops: a ja samo pokušao reći :oops: da je dilema šta je uopšte romantika :oops: nekome u životu :oops: .
Međutim .............da li je šaka uvijek neočekivana ? :D :D
ja sam PITALA "saka u glavu"? :lol: daleko od toga da sam je trazila...samo sam rekla da puno toga moze biti neocekivano ali ne mora biti prijatno :D nekad i klisei znaju biti romanticni sa malo maste, a posebno ako su od srca... :D
Stari

Post by Stari »

alek wrote:i vidjeno milion puta u filmovima :D
I uzivo .... onomad kad mi je bio odobren prvi izlazak za posjetu...u VP5585/3...makar danas sam svjestan poteskoca koje vi mladji imate u vasim pokusajima da povjerujete u takve price nas ...mumificiranih metuzalema.

A danas u filmovima ...scena u stilu...diesel lokomotiva i masinovodja je turira i vergla ...al nidje pare ...nidje oblaka ...samo crni dim ...khm... khm... khm.
alek

Post by alek »

vjerujem ti ja stari, ali kad vec pricamo o sablonima...
btw, jel' bila u kisnom mantilu?
:D
silentbob

Post by silentbob »

preporucujem "The song remains the same" video (Led Zeppelin)....
ima jedan filmic koji prati pjesmu (jebiga ne mogu se sjetit sad koju) i ono vitez na konju,dvorac,mlada djeva zarobljena u kuli,on je oslobodi...dobar fol...romanticno :)
manijak1

Post by manijak1 »

Stari ..........jel nakon te pare slijedila romantika od nosanja kofera , torbi i tako tih .......sitnica što te čine gentlemanom :D a poslije neko to sa strane naziva budalarenjem ? :D
silentbob

Post by silentbob »

Stari wrote:
alek wrote:i vidjeno milion puta u filmovima :D
I uzivo .... onomad kad mi je bio odobren prvi izlazak za posjetu...u VP5585/3...makar danas sam svjestan poteskoca koje vi mladji imate u vasim pokusajima da povjerujete u takve price nas ...mumificiranih metuzalema.

A danas u filmovima ...scena u stilu...diesel lokomotiva i masinovodja je turira i vergla ...al nidje pare ...nidje oblaka ...samo crni dim ...khm... khm... khm.
ima i ova: on nabildan,kockasta zurka..crni BMW..pjeva Ceca (moze i Karleusa)..on-"hajmo se provozat'..ona-"necu hahaha"..on- "hajde ba necu ti nista"..ona- "pa dje cemo hahah"..on-"pa na Bazene,cuj dje cemo" etc.,etc...............e to ti je romantika danas :D
anais_nin

Post by anais_nin »

i molim te Selma na naginji se kroz prozor :D
Stari

Post by Stari »

Nije.... imala je na sebi blijedo- zelenkastu vojnu jaknu kakvu smo mi iz tog doba zvali "dzeparica" ili "vijetnamka" ... otprilike onakvu kakvu su imali americki vojnici u ratu u juznom Vijetnamu...i sinteticku majicu sa rollo kragnom koju smo tad zvali dolcevita ...farmerice sa sirokim trapezom SUPR RIFLE direktno iz Trsta...i za njena ramena pretesku koznu tasnu ...i tenisice iz Shangaja , bijele , duboke...naocale a la Lenon sa ogromnom dioptrijom

Ha sta velis...?
alek

Post by alek »

zena cvijeca :?
allright za sangajke :D
Stari

Post by Stari »

manijak1 wrote:Stari ..........jel nakon te pare slijedila romantika od nosanja kofera , torbi i tako tih .......sitnica što te čine gentlemanom :D a poslije neko to sa strane naziva budalarenjem ? :D
Ama nije bilo nikakvog kofera ...ja sam bio u vojakliji...a moja bivsa draga me je dosla posjetiti...a to sto sam bio u vojakliji ...se danas mozda sa pravom naziva budalarenjem ....
manijak1

Post by manijak1 »

Stari wrote:Nije.... imala je na sebi blijedo- zelenkastu vojnu jaknu kakvu smo mi iz tog doba zvali "dzeparica" ili "vijetnamka" ... otprilike onakvu kakvu su imali americki vojnici u ratu u juznom Vijetnamu...i sinteticku majicu sa rollo kragnom koju smo tad zvali dolcevita ...farmerice sa sirokim trapezom SUPR RIFLE direktno iz Trsta...i za njena ramena pretesku koznu tasnu ...i tenisice iz Shangaja , bijele , duboke...naocale a la Lenon sa ogromnom dioptrijom

Ha sta velis...?
Pa kontam da si joj ti priređivao romantične večere :D ručkove :oops: doručke ..........a ona je još studirala :D nešto kao iz priče i pjesme ( u tvom slučaju naopako :D ) od Idola Rusija ..........ona je još studirala a ti si radio :D nisi joj dopuštao da se zamara :D imao si jače ruke nego ona......... :D :D apsolutno romantično dok traje :oops: :D
Stari

Post by Stari »

alek wrote:zena cvijeca :?
allright za sangajke :D
Za taj izraz ...dijeca cvijeca ...sam cuo puno poslije ...kad vec odavno vise nisam bio dijete da bi se to i indirektno moglo odnositi na mene.
Post Reply